Dodaj do ulubionych

Gwałt=przyjemność

IP: *.sggw.waw.pl 03.11.04, 12:19
Powszechnie sądzi się że gwałt to straszne przeżycie, zostawiające ranę
psychiczną na całe życie, jednak w moim przypadku było inaczej. Szczerze
bardzo mi się to podobało, nigdy nikt mnie tak nie zaspokoił. Co o tym
sądzicie?? może to ze mną coś nie tak... chcę jeszcze !
Obserwuj wątek
    • madziapoznan Re: Gwałt=przyjemność 03.11.04, 12:22
      to byl pozorowany gwalt? czy... autentyczne przezycie??
      powiem ci, ze mnie tez ogromnie podnieca (czasami) uzycie sily podczas seksu.
      marzy mi sie, zeby facet wzial mnie nagle, bez mojego przyzwolenia. sila...
      • Gość: Basia Re: Gwałt=przyjemność IP: *.sggw.waw.pl 03.11.04, 12:27
        Nie wiem jak to nazwać , podczas imprezy pijany kolega zaciagnął mnie do
        łązienki ale wcześniej dawałam mu jakieś sygnały że jest atrakcyjny lecz nie o
        to mi chodziło
        • madziapoznan Re: Gwałt=przyjemność 03.11.04, 12:34
          w takim razie ja tez nie wiem jak to nazwac :) coz, wazne ze bylo ci dobrze :)
          pozdrawiam
        • stephanie_s Re: Gwałt=przyjemność 03.11.04, 21:18
          aha czyli po prostu sie pusciłas to nie to samo co gwałt...
      • Gość: milkas5 Re: Gwałt=przyjemność IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 12.11.04, 08:49
        no tak....ale wyobraź sobie,że facet nie zawsze jest ładny młody choćby
        względnie czysty i pachnący.jak cię dorwie jakiś napalony śmierdziuch z dworca
        któty wody nie widział od miesiąca(oby tylko...)gwarantuje ci że zerżnął by nie
        tylko twoje ciało ale I psychikę.TAN SMRÓD "CHODZIŁBY" ZA TOBĄ DO KOŃCA ŻYCIA!!!
    • jszafranski Re: Gwałt=przyjemność 03.11.04, 12:38
      gwalt jest wtedy kiedy nie chcesz zeby ci cos robic. Jesli tego chcialas to nie
      byl gwalt/
      • Gość: Asia Re: Gwałt=przyjemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:44
        Też tak uważam...lubie jak mój chłopak "weżmie" mnie siła...ale to nie gwałt,bo
        ja też tego chce...tak samo jak Twój przypadek.
        • Gość: Basia Re: Gwałt=przyjemność IP: *.sggw.waw.pl 03.11.04, 12:45
          Chciałam się tylko pocałowąc :/ a to że mi się spodobał nie oznaczało że miał
          mnie wziąść, no ale było przyjemnie :-)
          • Gość: Marcin Re: Gwałt=przyjemność IP: *.sggw.waw.pl 03.11.04, 13:10
            On nie mógł wiedzieć że chcesz się tylko całować, może był przekonany że
            pragniesz aby w Tobie zaparkował, sam już nie wiem co o tym sądzić
            • Gość: wera [...] IP: 217.153.183.* 03.11.04, 13:25
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kobieta mądra Re: Gwałt=przyjemność IP: *.sggw.waw.pl 03.11.04, 13:35
      Skandal! Wiele kobiet latami chodzi do psychologa bo nie mogą sobie poradzić z
      tym co się stało a tu gó..ara sobie żarty robi..
      • Gość: tofflerek Re: Gwałt=przyjemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:46
        Dziewczyno! to co napisałaś moim zdaniem jest chore...
        To nie był gwałt- skoro było Ci miło oznacza, że się nawet nie broniłaś (bo po
        co bronić się przed czymś przyjemnym).
        Alkohol robił swoje, ale to nie jest wytłumaczenie
        To troszkę dziw...skie zachowanie.
        Zastanawiam się czy byłaś później w stanie spojrzeć na tego kolesia?
        Oj Oj
    • Gość: Ech tam... [...] IP: 212.247.232.* 03.11.04, 13:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Basia Re: Jaki gwalt... IP: *.sggw.waw.pl 03.11.04, 14:53
        Liczyłam na wasze zrozumienie, wychodzi na to że zawsze dziewczyna jest
        winna..nie może się nawet uśmiechnąć
        • Gość: etam Re: Jaki gwalt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:56
          czemu winna? ...chcialas to mialas, ja mysle ze to nie byl gwalt i pewnie sie
          ze mna zgodzisz :)
        • stephanie_s Re: Jaki gwalt... 09.11.04, 15:47
          nie kotku nie chodzi o to ze dziewczyna jest zawsze winna..ale jesli na jakiejs
          imprezie całujesz sie z pijanym kolesiem i dajesz mu jak to okresliłas"sygnały
          ze jest atrakcyjny" to licz sie z konsekwencjami....a poza tym chyba za bardzo
          sie nie broniłas i nie musiał uzywac specjalnej przemocy skoro Ci sie podobało
    • Gość: gwałciciel Re: Gwałt=przyjemność IP: *.sggw.waw.pl 03.11.04, 14:55
      Daj mi swój numer gg bo mi też to sprawia przyjemność
      • Gość: wera Re: Gwałt=przyjemność IP: 217.153.183.* 03.11.04, 15:45
        nikt Ci nie mowi ze jestes winna.bzykaj sie z kim chcesz i kiedy chcesz tylko
        nie pisz takich glupot ze gwalt to przyjemnosc bo to jest tragiczne...
    • Gość: gwiazdka Re: Gwałt=przyjemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:52
      Twoja sytuacja wygladala tak:
      -chlopak ci sie podobal
      -sama mialas ochote na blizszy z nim kontakt (calowanie)
      -mysl o nim sprawiala tobie przyjemnosc

a co powiesz na to:
      -jest to obcy facet ktorego nigdy wczesniej nie widzialas
      -nie jest przystojny i wcale nie mysli o sprawieniu ci przyjemnosci
      -jest brudny, pijany, chory na jakas paskudna chorobe (np.Aids), ma zaburzenia
      psychiczne i nie znasz go i nie wiesz co mu moze do glowy przyjsc
      -ty nie masz ochoty, boisz sie a tym samym nie jestes wilgotna a kazdy jego
      dotyk paralizuje cie i piekielnie boli zarowno fizycznie jak i psychicznie
      - mozna by tak dlugo wymieniac
      i czy dalej uwazasz ze gwalt PRAWDZIWY GWAŁT moze dac ci choc cien
      przyjemnosci???????
    • Gość: Kasia Re: Gwałt=przyjemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:24
      A jakby ciebie trzech brudnych , ochydnych facetów zaciągnęło w krzaki i
      brutalnie ....czy tez bys takie głupoty pisała że ci było przyjemnie.To co ty
      przeżyłaś to napewno nie był gwałt.
      • Gość: pani mandes Re: Gwałt=przyjemność IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 20:17
        pracuje jako psycholog przy komendzie policji zastanawia mnie dlaczego tak
        chętnie niektóre kobiety dzielą się takimi sprawami na różnych forach a
        zgłoszanych jest 3% gwałtów
    • Gość: Nika Re: Gwałt=przyjemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:49
      Nie tylko się sądzi, że gwałt to straszne przeżycie, to JEST straszne
      przeżycie! A skor Ty uważasz, że jest inaczej, to chyba to co przeżyłaś to nie
      bardzo był gwałt. Może to się stało przypadkowo, ale może po prostu tego
      podświadomie chciałaś...
    • stephanie_s Re: Gwałt=przyjemność 03.11.04, 21:17
      hmm co rozumiesz przez gwałtr chyba nie chcesz powiedziec ze napadli Cie gdzies
      zgwałacili i to było przyjemne...jezeli tak to chyba nie jestes normalna..albo
      robisz sobie bardzo głupie i niesmaczne zarty...gwałt moja droga to cos do
      czego ktos Cie zmusza wbrew twojej woli ..a cos takiego nie jest przyjemne...i
      to niezaleznie od formy
    • Gość: spray Re: Gwałt=przyjemność IP: *.vline.pl 03.11.04, 21:45
      To nie był gwałt. Zwyczajnie się puściłaś.
      • Gość: wera Re: Gwałt=przyjemność IP: 217.153.183.* 04.11.04, 15:43
        ale Cie wszyscy zjechali:)no ale sama sobie zasluzylas:)nastepnym razem sie
        zastanowisz moze zanim cos napiszesz...
    • Gość: emi Re: Gwałt=przyjemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:13
      a siniaki i rany juz ci sie zagoily, czy rozdrapujesz je, bo to takie
      przyjemne....
    • Gość: blondyna Re: Gwałt=przyjemność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:24
      a nie pominęli cię czasem jak mózgi rozdawali???
    • cycolinka Re: Gwałt=przyjemność 07.11.04, 11:33
      przez te bzdury co wypisujesz debilko jedna komus moze stac sie krzywda!
    • Gość: kobieta idiotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:48
      Baśka miała fajny biust, lecz rozumu jej Bozia nie dała...
      • Gość: ewka Re: idiotka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.04, 04:08
        Kobieto wez Ty najpierw dowiedz sie, co znaczy pojecie gwaltu, a pozniej
        zastanow sie zanim zaczniesz wypisywac takie bzdury!!!! Juz Ci ktos wczesniej
        napisal jak by Ci bylo milo, gdyby jakis oblesny typ zaciagnal Cie w krzaczory
        i w brew Twojej woli robil z Toba to, na co ma ochote, ale jak czytam takie
        brednie to nie potrafie tego olac!!!!!! Domyslam sie, ze napisalas to w ramach
        zartu, taki niby problem, kolega mnie wzial sila, a ja niby tego nie chcialam,
        tylko nastepnym razem zanim zechce Ci sie zartowac z tak bolesnej dla kobiety
        sprawy pomysl kilka razy!!! Uswiadom sobie, ze na forum sa rozne osoby i moga
        byc rownierz takie, ktore naprawde zostaly zgwalcone i jak czytaja takie bzdury
        jakie Ty wypisujesz, to nie tylko wraca im wspomnienie tego, co przezyly, ale i
        dopada je wscieklosc, ze ktos Taki jak Ty robi sobie z tego jaja!!! Dochodze do
        wniosku, ze albo jestes niedouczonym, maloletnim tlukiem albo Ci sie poprostu
        podoba, jak facet nad Toba dominuje i przejawia agresje, ale to nie jest
        gwalt!!! Ja tez lubie czasami, jak moj facet robi sie ostry w lozku i bierze
        mnie sila, ale nawet gdyby to byl tylko kolega z ktorym sie calowalam i w
        pewien sposob dalam mu na to przyzwolenie, nie robilabbym z siebie kretynki
        twierdzac, ze mnie zgwalcil!!! Wiedzialas co robisz i moglas temu zapobiec,
        puscilas sie i tyle na ten temat!!!
    • haruka1 Re: Gwałt=przyjemność 09.11.04, 10:45
      Hmmm, czy to normalne? Po prostu lubisz sado-maso. Ludzie różne mają
      preferencje. O ile nie rani to innych ludzi, jest to jak najbardziej normalne.
      POzdrawiam:)
    • Gość: Cecolina Re: Gwałt=przyjemność IP: *.sggw.waw.pl 10.11.04, 15:05
      OOOO tak,gwałt to jest to
    • Gość: Monika Re: Gwałt=przyjemność IP: *.sggw.waw.pl 10.11.04, 15:06
      Pamiętacie film "Nieodwracalni" z Mniką Belucci??? 30 minutowa scena gwałtu to
      była sztuka w najwyzszym wydaniu. Niech mnie ktoś zgwałci
    • kaska4 Re: Gwałt=przyjemność 10.11.04, 15:25
      Wiesz co dziewczyno ty sie najpierw zastanów co piszesz, a potem pisz, bo
      naprawde napisałaś jakąś cholerną głupote!!! Gwałt to niejest coś przyjemnego!!
      To coś zupelnie przeciwnego!!! Sądze, że napewno nie zostałaś zgwałcona.
    • Gość: sysil Re: Gwałt= ból i strach... IP: *.chello.pl 10.11.04, 23:41
      to co ci sie przydażyło na imprezie to nie był gwałt tylko sex, może nie do
      końca świadomy ale był.Gwałt to tragiczne przeżycie i nie życze nikomu tego
      doświadczyć.Faceci jak są piajni to robią różne rzeczy a potem nawet tego nie
      pamiętają, więc to nie jego wina, że sie nie broniłaś.Ja miałam taką sytuacje
      ale słowo "nie" wystarczyło i facet dał sobie spokuj. Może Ty tego słowa nie
      wypowiedziałaś?...Przyjemność-hahahaha dobre sobie
    • Gość: ławnik Re: Gwałt=przyjemność IP: *.chello.pl 11.11.04, 01:47
      Piszesz straszne głupoty. Wyjasnij po co poszłaś z nim do łazienki? Zaciągnął
      cie, Jak ? Jesli siłą cię ciągnął do łazienki, a ty krzyczałaś i nikt z
      obecnych nie udzielił ci pomocy i krzyczałąś także w łazience to dla sądu byłby
      to argument. Jeśli dobrowolnie wlazłaś z nim do łązienki, to wiadomo w jakim
      celu (nie do obierania ziemniaków na obiad), to wówczas żaden sąd nie uznałby
      to za gwałt. Zostałabyś ośmieszona!!!!
    • mroofka2 Re: Gwałt=przyjemność 11.11.04, 12:23
      ej dziewczyny, dziewczyny!!!!!wy chyba nie macie pojecia, czym jest gwałt!!!!!
      gdybyście go naprawde przezyły, nie wygadywałybyście takich głupot!!!!
    • Gość: Zdegustownay Gwałt=przyjemność - AUTORKA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:35
      Chcesz jeszcze.... o ja.... wyjdz na ulice wieczorem sama i ubierz sie
      odpowiednio. No problemo.

PS : musisz byc bardzo fajna i wartosciowa dziewczyna :]
    • Gość: kobieta Re: Gwałt=przyjemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 21:06
      Może też bym chciała gwałciku, ale pod warunkiem, że to byłby mój mąż i bez
      bicia!!!!
      • Gość: KOBIETA Re: Gwałt=przyjemność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:21
        hey! nie podszywaj się pode mnie ! to ja jestem "kobieta" :pp
    • Gość: agga Re: Gwałt=przyjemność IP: 217.153.29.* 11.11.04, 21:48
      A w ogole? jaki jest cel tego listu? chcialas sie dowiedziec,ze sie puscilas na
      imprezie z pijanym facetem? No to juz wiesz... i jeszcze jedno, skoro nie
      rozumiesz podstawowych pojec, a gwalt kojarzysz z przyjemnoscia..to niech Bog
      ma cie w swej opiece...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka