Dodaj do ulubionych

Kobieta-Skorpion

IP: *.crowley.pl 03.11.04, 15:46
Jaka jest taka kobieta spod znaku Skorpiona? Poznałem taką, piękna kobieta,
inteligentna ale kuzyn jak się zapytał jaki znak, to powiedział "uciekaj
chłopie póki możesz". Nie żebym wierzył w te horoskopy ale może macie jakieś
doswiadczenia z osobami spod tego znaku. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Kobieta-Skorpion to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:15
      Wiesz co , nie wierze w te horoskopy,ale Ci odpisze (opisze siebie): napewno
      inteligentna, zaborcza (jezeli chodzi o faceta), zazdrosna (w granicach
      rozsadku), jezeli kocham to całym sercem, łatwo mozna mnie zranic (niby
      wybaczam ,ale pamietam o tym cały czas). Poza tym nie lubię samotności -
      samotnych wieczorów. Jezeli masz jakies konkretne pytanie ,to pytaj ,bo sama
      nie wiem o czym mam pisac.
      • Gość: kobieta Re: Kobieta-Skorpion to ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:56
        bez kitu mam takie same cechy + nerwowa, wybuchowa, nadwrazliwa i mam dobre serce :D
      • ja43lataszczuply Re: Kobieta-Skorpion to ja 24.09.22, 05:46
        Skąd jesteś. Z jakiego miasta ?
    • Gość: mau Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:41
      ja mam skorpionice nie zamienilbym jej za zadne skarby jest kochajaca i
      kochana bierz ja
    • Gość: Kati Re: Kobieta-Skorpion-to ja IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.11.04, 18:02
      Co to dużo mówić-jestem świetna w łóżku, trochę wariatka, troche romantyczka,
      kocham pełnią sreca. Zawsze walę prawdę w oczy. Wolę facetów niż babki i w
      pracy i w przyjaźni no i oczywiście w miłości. Lubię być na świeczniku, lubię
      błyszczeć. Dbam o siebie i tego samego wymagam od partnera. Czasami lubię ostry
      sex. Bierz się za nią i bądź zdecydowany, Skorpiony nie lubią mięczaków.
      Powodzenia:)
      Ps. Mam nadzieję, że nie jesteś Wodnikiem bo to bardzo złe połączenie!
      • Gość: Skorpionek:) 100% skorpionica IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 23:06
        jako zodiakalna skorpionica powiem ci tylko tyle...pełna sexapilu,pewna
        siebie,zadbana...ale przede wszystkim uparta,skora do fochów,zazdrosna( w
        granicach rozsadku)i strasznie msciwa...poza tym same zalety...to bedzie ciezki
        zwiazek ale uwierz mi bedzie warto...my zawsze mamy to co chcemy..ale jak juz
        mamy to na maxa to wykorzystujemy...byle bys sie jednak nie znudzil bo wtedy
        rzucamy jak zuzyta zabawke a na twoje miejsce pojawi sie 1000 innych lepszych i
        ulepszonych zabawek!powodzenia!:)
        good lack...bedzie Ci potrzebne!
      • Gość: ixi Re: Kobieta-Skorpion-to ja IP: 82.160.8.* 04.11.04, 17:28
        zgadzam się z tobą też taka jestem
    • Gość: zyczliwy Re: Kobieta-Skorpion IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 19:12
      mial rtacje, uciekaj od tych wrednych suk !!!!!!!
      • czaroffnica24 Re: Kobieta-Skorpion 03.11.04, 19:26
        trzymaj język na wodzy
      • Gość: Sssskorpionica Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:59
        zatkaj paszcze psie...
    • Gość: Dagmara z Kutna Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:55
      Ja też jestem skorpionicą... i wszystko to co napisały moje poprzedniczki...
      zgadza się, nawet z tym Wodnikiem... faceci spod tego znaku... nie dają sie
      posiąść Skorpionicom... Skorpionice to najbardziej zmysłowe kobiety na kuli
      ziemskiej... i tylko z nami przeżyjesz wspaniały sex... tylko one bedą walczyć
      o Ciebie do ostatniego włosa i ostatniego paznokcia...one oddadzą Ci całe
      serce... żeby zawładnąc Tobą, ale czy nie o to chodzi facetom...(sex, obiad i
      świety spokój)... Pozdrawiam skorpionice
    • Gość: Kinga K. Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 01:28
      Skorpion - najlepszy przyjaciel, najgorszy wróg.
    • Gość: bb Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 01:28
      istnieje tez roznica w postrzeganiu wielkosci przez obie plcie, otoz dla
      kobiet duzy członek to juz ok. 16 cm dł a dla faceta duzy to ok 20 cm dl ,
      wiec widac roznice w postrzeganiu wielkosci .

CZY KOBIETY LUBIA DUŻE PENISY" lub inaczej" CZY ROZMIAR MA ZNACZENIE ", to
      pytanie które od lat sa zadawane, mimo to sa tajemnicą,a reczej odpowiedz na
      nie.A TO DLATEGO ZE ROZNE SA KOBIETY, ale fakty sa faktami, otoz w wielu
      ankietach nawet tych anonimowych 99% kobiet deklaruje ze rozmiar nie ma
      kompletnie znaczenia, ze liczy sie facet, jego osobowosc nie jego penis, czy
      mowia prawde? czy mowia tak aby nie uraz facetow z malymi lub przecietnymi
      członkami? tego własnie chcemy sie tu dowiedziec , zapraszam do dyskusji
      wszystkie doswiadczone panie , ktore ineteresuje ten temat lub chca sie
      podzielic swoimi doswiadczeniami pod tym wzgledem< czy im wiekszy tym lepszy?
      czy 15 cm jest lespze od 10 cm> to czy 20 cm jest lepsze od 15 cm? to czy 25
      cm jest najlepsze? { teraz wyglosze moja opinie na ten temat, ktora moze
      wydac sie sprzeczna z waszymi odczuciami} otoz kobieca pochwa ma ok 12 cm dl
      podzczs podniecenia , wiec po co niektórym kobietom 20 cm czlonek lub wiekszy?
      przeciez on i tak cały nie wejdzie do pochwy a tylko moze powodowac bol?dla
      wiekszosci kobiet ideal to sredni ok 14 cm penis , takiego ma 80%
      facetow ,ktorzy nieslusznie uwazaja ze jest za maly...

wg mnie wiekszosc kobiet preferuje srednie penisy ok 14 cm , gdyz wieksze w
      ich przypadku moga sprawiac bol zamiast przyjemnosci. wymienie teraz kobiety
      które moga lecz nie musza preferowac wiekszy rozmiar czyli ok 20 cm , gdy
      zwszystko powyzej tej liczby sprawi bol KAZDEJ kobiecie i jest rzadkoscią u
      faceta. duze penisy, 20 cm , preferuja kobiety starsze , po porodach,
      prostytutki oraz kobiety z wada anatomiczna pochwy jak np wypadniecie
      macicy,gdyz ich pochwa jest powiekszona, szersza i rozluzniona i aby cos
      poczuc potrzebuje wiekszego penisa .
      kogo obwiniac za meski kompleks członka? otoz napewno samych facetow oraz...
      feministki, to one zapoczatkowały falszywy poglad ze przecieztny 14 cm
      członek nie jet w stanie zaspokoic normalnej kobiet , poglad ten nieslusznie
      zakorzenil sie w meskiej swiadomosci i narastal przez wieki az osiagnal
      monstrualne rozmiary.
    • Gość: lavie Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:23
      Kobiera skorpion to tak samo szurnieta baba jak wszyskie inne znaki zodiaku.
      To byla prawda
      a teraz co chcialabys uslyszec
      Mądra atrakcyjna dość bystra, czasami awanturnicza, nie podlega zadym regułą
      gry i momentami popada w radosna euforie czasami w dwodniowy zjazd psychiczny,
      potrzebuje silnego mezczyzny ktora by ja wspieral, dusza romantyczna...
      A teraz przeczytaj to samo mysląc o kazdym innym znaku zodiaku!
      I co pasuje tez do calej reszty populacji kobiet, otwórzcie ludzie oczy !!!
      baju baj
    • Gość: skorpionica!!! Re: Kobieta-Skorpion IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 18:19
      Parę razy zdarzyło mi się, że facet zapytał mnie o mój znak zodiaku, i w
      większości przypadków po mojej odpowiedzi słyszałam: "oj, to niedobrze",
      "skorpion?????" i kwaśna mina, a wczoraj usłyszałam od dorosłego już faceta
      "boję się skorpionów..." i co o tym mysleć?
    • Gość: Stefan z Walbrzych Re: Kobieta-Skorpion IP: *.chello.pl 04.11.04, 18:19
      Zimna i wyrachowana suka. Przed slubem domagaj sie spisania intercyzy, bo Cie w
      skarpetkach pusci po rozwodzie. Nie umie gotowac, za sprzataniem nie przepada.
      Jak wyjezdzasz w delegacje puszcza sie z sasiadem spod dwojki. Lubi sobie
      popic, jak w pracy jestes. Po co komu taka baba? Uciekaj!
      • Gość: Kati Re: Kobieta-Skorpion IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.11.04, 19:29
        Pewnie jesteś Wodnikiem nieudacznikiem i nie potrafiłeś zaspokoić kobiety-
        Skorpiona.
        • Gość: skolpion Re: Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 06:13
          skorpionki ogolą cie na maxa, facet po co ci taka baba na stałe same
          problemy, unikaj problemów unikaj skorpionów. Są inne uzywajace swojego
          orzeszka te mają malutki.
          • Gość: Kati Re: Kobieta-Skorpion IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.11.04, 17:59
            Malutkie to ty masz wiesz co...
            • Gość: kobieta Re: Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:15
              hehehehe właśnie !!!
      • Gość: Ssskorpionica Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:04
        bo skorpionice doceniają prawdziwych męzczyzn - szlachetnych ale twardych a nie ciot takich jak ty ktory się i ch boi hehe..
      • Gość: bo nie lubi fuszer Re: Kobieta-Skorpion IP: *.crowley.pl 09.11.04, 21:10
        ki jeśli chodzi o seks ;)
    • Gość: Marcin Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:48
    • Gość: extra Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:16
      Słyszałem że skorpiony są extra w łuzku nie zależnie od płci. Ja jestem
      skorpionem i wydaje mi się ze ta sfera życia jest po prostu dla mnie BARDZO
      ważna, dlatego też nuda w tych tematach to najgorsze co moze sie zdażyć:) Myśle
      że ze skorpionicą może być extra - ale pewnie do momentu aż jej podpadniesz:)
      Wtedy najlepiej zmienić adres i miasto, a pewnie i tak Cie znajdzie zeby Ci dać
      "popalić"... ;-) hihi
      • Gość: was Re: Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 20:43
        poziom wypowiadajacych sie tu skollpionic wskazuje na ich totalny brak smaku i
        bezguście, skollpionice traktują takiego prawdziwego ,,jelonka,, jak niewolika
        takze jak komus taki uklad odpowiada to śmiało panowie :)
        • Gość: dogus Re: Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 20:51
          szczypią drapią auuu sama nazwa dużo mówi..
          • Gość: extra Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:06
            A ja bym jednak radził nie zastanawiac sie nad tym zbyt długo:) Trzeba kozystać
            z okazji - jesli dziewczyna na ciebie leci, to wez sie chłopie do roboty -
            pozniej się bedziesz zastanawiał co i jak. Jak nie zaczniesz konkretnie działać
            to pomysli że nie jest dla ciebie atrakcyjna, i znajdzie inny obiekt do kuszenia
            :) Tamten pewnie bedzie miał mniejsze dylematy ;-) hihi
            • Gość: Kati Re: Kobieta-Skorpion IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.11.04, 12:37
              Własnie-na miejscu tej babki, jakbym się dowiedziała, że facet szuka rad na
              forum zabiłabym go śmiechem. Mięczak!
              • Gość: extra Re: Kobieta-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:25
                hihihihi - to mi sie podoba:) Podpisuje sie pod tym:)
                • Gość: skolpion Re: Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:21
                  prawda czasem boli Kati? :)
                  • Gość: Kati Re: Kobieta-Skorpion IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.11.04, 21:33
                    Nie powiem, ze uwielbiam krytykę nie nie-Skorpiony tego nie lubią-ale umieją
                    się przyznać do błędu! A mięczaków nie lubimy na pewno!!!
    • Gość: was Re: Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:36
      ten twardziel to łysy z ostającymi uszkami brzucho junior + głęboki portfolio..
      skąd my to znamy
      • Gość: skorpionica Re: Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:09
        Uparta, pamiętliwa, zazdrosna...
        Ale jak kocha-to całym sercem!
        Jeśli ją bardzo zranisz , to lepiej wiej ;o)
        Ale jeśli chodzi o błache sprawy, choć nigdy nie zapomni i będzie długo i
        złośliwie wypominać, to przebaczy!
        Sądzę, że skorpionice to kobiety dla mężczyzn czułych, ale jednoczesnie
        zdecydowanych i zaradnych!
        Byle choć trochę ustępliwych i zdolnych do kompromisu, bo mogą się pozabijać ;o)
    • bianca Re: Kobieta-Skorpion 09.11.04, 17:56
      wspaniała jest po prostu najlepsza mściwa tak zaborcza tak zazdrosna (bardzooo)
      ale namietna intrygujaca podniecajaca czuła wierna inteligentna naprawde warto
      tylko nie badz miekki i nie pokazuj jej ze ci zależ
      p.s ja jestem z wodnikiem 4 lata napisze tylko ze to naprawde cholernie
      niezalezny znak
      ale nie jest mieczakiem pa
    • bianca Re: Kobieta-Skorpion 09.11.04, 17:56
      wspaniała jest po prostu najlepsza mściwa tak zaborcza tak zazdrosna (bardzooo)
      ale namietna intrygujaca podniecajaca czuła wierna inteligentna naprawde warto
      tylko nie badz miekki i nie pokazuj jej ze ci zależy
      p.s ja jestem z wodnikiem 4 lata napisze tylko ze to naprawde cholernie
      niezalezny znak
      ale nie jest mieczakiem pa
      • Gość: ja Re: Kobieta-Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 00:20
        Ja mam kobiete skorpiona:Di sam tez jestem skorpion czujecie te polaczenie??;)
        a tak na powaznie to co czytalem w wiekszosci komentarzy to prawda przede
        wszystkim humorzasta,zmienna przeistaczajacej sie z
        najcieplejszej,najukochanszej i najslodszej w wredna,zimna i
        wyrachowana,Napewno niebezpieczna dla facetow niebojacych sie wyzwan.Wydawaloby
        sie ze jak 2 skorpiony to iskry poleca ale moza sie dogadac i poskromic;)
        nieboj sie bo warto pozdrowka
    • Gość: Natalia Re: Kobieta-Skorpion IP: 80.51.243.* 10.11.04, 13:08
      Witam Cię. Piszę do Ciebie żeby Cię uspokoić. Sama jestem dziewczyną z pod
      znaku skorpiona i nie uważam że jest to powód do tego aby faceci uciekali
      odemnie może to nie zabrzmi skromnie ale uważam że siebie za pozytywnie
      nacechowaną osobe może mam czasami chumory ale każda kobieta je ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka