Dodaj do ulubionych

Dziewictwo

IP: *.chello.pl 29.11.04, 12:52
Powiedzcie mi szczerze co o tym myslicie,mam 20 lat i jestem dziewica. Nie
czuje sie nieaktracyja, bylam juz w kilku zwiazkach, w ktorych robilismy to i
owo,ale nigdy nie doszlo do stosunku. Czasem mam wrazenie,ze w dzisiejszych
czasach to po prostu obciach, co wy szczerze o tym myslicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:55
      prawde mowiac.. obciach:/
    • martalek Re: Dziewictwo 29.11.04, 17:08
      zaden obciach!!!
      obciachem byloby gdybys byla dziewica w wieku 30lat:|
    • koko86 Re: Dziewictwo 29.11.04, 17:26
      mam podobny problem tylko ja mam 18....wszystkie moje kolezanki dawno stracily
      cnote z kims tam
      i wiesz co??90% z nich zaluje nieprzemyslanej decyzji.do niczego sie nie
      zmuszaj pozdrawiam
    • Gość: bonnieq Re: Dziewictwo IP: *.stnet.pl 30.11.04, 00:31
      a ja mam 18 lat i u mnie w szkole dziewictwo to powód do dumy. nawet jesli
      któras to robila to sie nie przyzna .
    • Gość: kobieta20 Re: Dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:51
      też mam 20 lat i jestem dziewicą. nie wiem czym ty się przejmujesz bo ja nawet się cieszę:))).przecież sex to nie podstawa, a juz na pewno nie dla mnie. obciach to jest jak 15 czy 16-latka, czyli jeszcze dorastające dziecko idzie do łóżka z facetem (niby z miłości ale przecież miłość nie na tym polega że jak kochasz to od razu sex:/). mnóstwo kobiet z mojego otoczenia ma 20 lat i są jeszcze czyste. a bynajmniej nie obracam się w towarzystwie jakichś świętoszków:) tylko normalnych ludzi.
      • Gość: Asia Re: Dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 17:14
        No zgadzam sie z wami wszystkimi,ale spójrzcie na to z takiej strony:spotykacie
        tego jedynego i oddajecie mu swój wianuszek,a potem żyjecie długo,długo
        razem...ale On przed Wami szalał jak tylko się da i gdzie się da...i jeszcze
        kij z tym jeśli jesteście tego nieświadome,ale jeśli wiecie o jego wybrykach(a
        faceci uwielbiają się chwalić obecnym partnerkom co to przed nia nie
        robili,oczywiście to nie reguła,ale niestety większość panów jest szalenie
        dumna ze swoich "podbojów") nie będziecie miały o to żalu,nie zapragniecie
        wtedy się wyszaleć?
        ale to tylko takie moje spostrzazenia,nie bierzcie ich za bardzo do
        serca,oczywiscie ze warto czekac,ale upewnijcie sie czy napewno tego chcecie,a
        nie ze nie uprawialyscie jeszcze seksu bo np. boicie sie...jesli tak,wierzcie
        mi nie ma czego:)pozdrawiam.
        • satine_168 Re: Dziewictwo 30.11.04, 17:52
          jestem troszke starsza od ciebie..a dziewictwo stracilam niedawno bez presjiz
          zadnej strony sama czulam ze chce ..i co prawda nie jetsem w zadnym zwiazku i
          zrobilam to z moim "przyjacielem" ale mi toi akurat odpowiada nie ejstem
          storzona(na razie )do stalych zwiazkow..nie czulam ze to obciach,bylam z tego
          dumna az podjelam sama decyzje:)
        • Gość: kobieta20 Re: Dziewictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:29
          ja się nie boję a co do partnera to mam stałego, on też jeszcze tego nie robił i to będzie dla nas obojga(już niedługo:))) 1-szy raz:DDD!
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Dziewictwo IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 30.11.04, 19:49
      > Czasem mam wrazenie,ze w dzisiejszych czasach to po prostu obciach

Takie brednie to m.in. Cosmo wpaja glupim kobietom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka