Dodaj do ulubionych

subtelna róznica?

IP: *.ims.kompania.net / *.kompania.net 28.12.04, 14:56
powiem w prost, moj chlopak jest o 10 cm nizszy odemnie. ja mam 174 a on 164.
ja juz wiem, ze bedziemy razem i przelknelam ten "problem", ale jesli mozecie
mi powiedziec co Wy na ten temat sadzice, bylabym bardzo dźwieczna:) chodzi o
to czy potrafilibyscie uznac to za blahostke, czy zwracacie uwage na takie
pary. bo czasem sama siebie przerazam kiedy zauwazam ze moze jednak fajnie
byloby gdyby to on schylal sie do mnie:))
ehhh szalone to wszystko:) pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: subtelna róznica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:01
      wejdz na forum kobieta i tam wyszukaj sobie na ten temat było dużo pisane i
      duzo dobrego,powodzenia:-)
      • Gość: ola Re: subtelna róznica? IP: *.238.77.141.adsl.inetia.pl 28.12.04, 19:58
        czesc:) wiesz co ja tez mam mizszego chlopaka wiadomo ze kazda z nas chce miec
        takego bychwa wiekszego od nie no ale przeciez nie zostawimy naszych ukochanych
        bo sa nie co nizsi :) choc to troche katujace szczegolnie jak musisz zalozuc
        szpilki:)
        pozdrawiam
    • Gość: minnie Re: subtelna róznica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:35
      Nie przejmuj sie tym wogole. Ja mam 183 cm wzrostu i mialam juz kilku nizszych
      chlopakow, a w dodatku bardzo czesto chodze w szpilkach bo je uwielbiam. Kiedys
      mialam problemy ze jestem taka wysoka, ale mi przeszlo bo docenilam to i
      traktuje jako zalete. Nie jest wzne czyjs wzrost a nawet wyglad. Jesli on ma w
      sobie cos co ci sie podoba, kochasz go i on kocha ciebie to to jest
      najwazniejsze!!!
    • Gość: Maleńka Re: subtelna róznica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:52
      Jesli dobrze sie dogadujecie to po co sie ptrzejmować takim szczególem:) Pozdro
    • stephanie_s Re: subtelna róznica? 29.12.04, 12:27
      ja osobiscie nie mogłabym byc z facetem nizszym badz podobnego wzrostu(mój
      mezczyzna ma 183cm ja 167cm),ale takie pary na ulicy bynajmniej mnie nie razą
      moja kolezanka ma 172cm a jej chłopak 165cm i wygladja ze soba bardzo ładnie a
      co najzniejsze sa w sobie szalenczo zakochani i wzrost nie gra tu roli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka