Gość: ewelina IP: *.chello.pl 22.01.05, 14:34 czy ktos z was zna bardzo skuteczna diete? musze do konca marca schudnąć 8 kg. i nie wiem jak to zrobic, bardzo prosze o pomoc. dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hana Re: CZY KTOS ZNA??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:03 na sniadanie nic, na obiad to co na sniadanie a na kolacje resztki z obiadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E@kiss Re: CZY KTOS ZNA??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:14 Naj lepij ograniczyć jedzenie.I dużo ćwiczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: CZY KTOS ZNA??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:50 wystarczy nie żreć po godzinie 18. Wieczorem tylko soczek. Schudniesz, tyko nie wiem czy aż tyle. Nawet nie musisz się katować i ćwiczyc. Wystarczą spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: CZY KTOS ZNA??????????????????? IP: *.ld.euro-net.pl 22.01.05, 16:23 zgadam sie ze "znam":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she-rumburak Re: CZY KTOS ZNA??????????????????? IP: *.netp0wer.net 22.01.05, 23:33 śniadanie: banan obiad: banan kolacja: pół banana, żeby się nie przejeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CZY KTOS ZNA??????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:47 Do marca jeszcze kupe czasu:) Zdazysz. Ja jestem na etapie odchudzania ( w 3 tygodnie spadlo mi 6 kg) Jak to robie? Sniadanko bardzo lekkie- zapomnij o pieczywie, zjedz jakis joguret, moze platki (ale zadne udziwnione), serek wiejski...cos co w miare szybko sie trawi ale jednoczenie doda Ci troche energii. Obiadek najpozniej do godz 15. Oczywiscie bez ziemniaczkow;) Ja z regoly jem jakies miesko (glownie drob bo jest chudy) i do tego sporo surowki (czyms najesc sie trzeba!), ewentualnie jem tylko zupke:) Podwieczorek (do godz 17) jakis owoc--> ale raczej nie banan bo on jest zabojczy w odchudzaniu. Bardzo dobre na odchudzanie sa grejfruty, Kolacja- NIC. :) To najtrudniejsze jest w tej diecie. Najwazniejsze w tym wszystkim jest wypicie conajmniej 1,5 l wody!!!!!!!! Bez tego bedzie Ci bardzo ciezko schudnac. Ja dodatkowo pije raz dziennie herbatke pu-erh (pomaga w przemianie materii) No i nie wolno podjadac miedzy posilkami- nawet glupia mandarynka miedzy sniadaniem a obiadem moze byc przeszkoda w dojsciu do celu!! Powodzenia:) Jesli ktos ma jeszcze jakies 'diety cud' to niech sie z nami nimi podzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukija A jak ta dieta sie nazywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:05 A powiedz mi czy twoja dieta była dostosowywana do twojego stanu zdrowia? Bo niektore diety sa np dostosowywane np do grupy krwi i nie zawsze co "dobre dla ani dobre dla kasi.."...:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eja Re: A jak ta dieta sie nazywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:10 Dieta Soutch Beath.Skuteczna i przyjemna.Przez pół roku zgubiłam 20kg.Więcej:www.diety.pl Odpowiedz Link Zgłoś