ghostdogg 24.01.05, 17:59 tak wiec koelzko z pofadlowanej tektury dzieki mnie masz tutaj prace i zajecie wiec calujac cie mocno w dupe prosze abys nie kasowal mojej radosnej tworczosci internetowy faszysto tym razem nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmobabe Re: do admina - twoj chelobodawca 24.01.05, 18:12 Właaaaaaaaaasnie! chyba ze wolisz zebysmy ci dupsssssko skopali co??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia subtelna cosmobabe IP: 195.150.224.* 24.01.05, 19:05 Czy to ty piekliłaś się nie tak dawno nad rzekomą tępotą zebranej na forum gawedzi? Hmmm. Abstrahując od tępoty...co jak co cosmobabe, ale "subtelności" nie można ci odmówić, czego żywym przykładem jest twoja powyższa wypowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: subtelna cosmobabe 24.01.05, 19:27 Gość portalu: mancia napisał(a): > Czy to ty piekliłaś się nie tak dawno nad rzekomą tępotą zebranej na forum > gawedzi? Hmmm. > Abstrahując od tępoty...co jak co cosmobabe, ale "subtelności" nie można ci > odmówić, czego żywym przykładem jest twoja powyższa wypowiedz... zlac ajranembijacz???, respect dla mojej bejbe , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia cosmobabe IP: 195.150.224.* 24.01.05, 21:07 no dalej cosmobabe co z twoją błyskotliwością. A może to tylko przebłyski inteligencji? Wypowiedz się Dziecię drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: cosmobabe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:38 mancia oj kobieto Ty i pummmaa jesteście wyczochrane babki :D ps. bez lizustwa,poprostu mało jest tu osób,które w jakiś sposób lubie...ojej ale posypałam cukrem puderm bleee...;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: cosmobabe 24.01.05, 23:00 Gość portalu: Asia napisał(a): > mancia oj kobieto Ty i pummmaa jesteście wyczochrane babki :D ps. bez > lizustwa,poprostu mało jest tu osób,które w jakiś sposób lubie...ojej ale > posypałam cukrem puderm bleee...;) pozdro. dziewczynki, mniej negatywnej energii, jestesmy tutaj aby bylo nam milo. zrobcie to dla mnie i bardzo prosze bez takich brzydkich zagran, kochajcie sie jak dwie 16 lesbijki Odpowiedz Link Zgłoś
cosmobabe Re: cosmobabe 25.01.05, 08:57 mancia nie bulwersuj sie slonce bo az ci slinka leci:D ghostdogg buzka:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia droga "cosmo-inteligencjo" IP: 195.150.224.* 25.01.05, 10:35 Zbulwersowanie? :):):) Dzidzia...a gdzie ty je dojrzałaś? Ani śladu go w moich wypowiedziach. Teraz to już żenada na całego droga "cosmo-inteligencjo", czy też jej przebłysku;) Wątpliwy zresztą. No cóż... ale przynajmniej usilnie starasz się stwarzać pozory. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmobabe pozdrawiam 25.01.05, 15:54 sluchaj nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu i anonimowo demonstrowac swoja inteligencje. no wiesz ja nie ma zadnych kompleksow na punkcie mojej wiedzy czy tez poslugiwania sie nia wiec nie musze ci tego udowadniac. a to ze ty kreujesz sie na jakas wyobcowana kosmobabke do tego na forum na ktorym nikt cie nie zna.. to swiadczy tylko o tym ze zycie -realne- nie jest dla ciebie zbyt latwe wiec pragniesz chociaz wirtualnie cos soba reprezentowac:) wiec ja wole sie posmiac z takich jak ty... zdaj sobie sprawe z tego ze jakakolwiek riposta zaadresowana do mnie przez ciebie bedzie jedynie wysmiana... wiec prosze poprodukuj sie jeszcze ciut :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia a szkoda IP: 195.150.224.* 25.01.05, 21:12 :) <sluchaj nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu i anonimowo demonstrowac swoja inteligencje a szkoda...w końcu mogłoby się zrobić ciekawie. Nie musi być anonimowo. Dobrze by było gdybyś w ogóle ją zaprezentowała. Co do słowa zniżać...hmmm no cóż ja obstawałabym jednak za inną hierarchią. W każdym razie to twoja interpretacja. Co do mnie, to raczej mi się nie wydaje bym próbowała swoją inteligencję demonstrować, o swojej nigdy słowem nie wspominałam...a to, że ona najzwyczajniej w świecie i siłą rzeczy się ujawnia to już inna bajka. > ty kreujesz sie na jakas wyobcowana kosmobabke do tego na forum na ktorym nikt > cie nie zna.. to swiadczy tylko o tym ze zycie -realne- nie jest dla ciebie > zbyt latwe wiec pragniesz chociaz wirtualnie cos soba reprezentowac:) No cóż twoja powalająca analiza psychologiczna trąci zbytnim uproszczeniem. Moja skromna rada: nie oceniaj innych własną miarą. I sprawa ostatnia: >wiec ja > wole sie posmiac z takich jak ty... zdaj sobie sprawe z tego ze jakakolwiek > riposta zaadresowana do mnie przez ciebie bedzie jedynie wysmiana. Rozumiem, że w konsekwencji tego, że pojawiasz się tutaj by się pośmiać zamieściłaś następujący post: >zalosc mnie ogarnia jak czytam Wasze posty... eh az sie zdenerwowalam... Czyżby jednak mała niekonsekwencja? Tym samym mam nadzieję, że zapewniłam ci odpowiednią dawkę do "wyśmiania". Za pozdrowienia dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia Czekam na wyśmianie z twojej strony IP: 195.150.224.* 26.01.05, 13:48 twoje słowa cosmobabe: > wole sie posmiac z takich jak ty... zdaj sobie sprawe z tego ze jakakolwiek > riposta zaadresowana do mnie przez ciebie bedzie jedynie wysmiana... bądz konsekwentna chociażby w tym względzie. Czekam na wyśmianie z twojej strony, tym bardziej, że jak podejrzewam znajdzie się parę osób które rozbawić mogą twoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmobabe Re: Czekam na wyśmianie z twojej strony 26.01.05, 16:08 sluchaj mnie uwaznie... i prosze przestan sie ponizac bo az mi wstyd za to ze reprezentujesz moja plec. wiec zrozumialma fakt ze odpisalas na moj post ale to ze napiosalas kolejny poniewaz nie doczekalas sie mojej riposty swiadczy tylko o tym ze chyba nie masz co robic tylko sleczysz przed tym monitorem i szukasz okazji zeby komus cos napisac. ej czy tak ciezko dociera do ciebie to ze jestes beznadziejna:) pewnie dowartosciowujesz sie zgrywajac jakas mateczke forumowiczow, broniac, przytaczajac wypowiedzi... prosze cie najdrozsza i zarazem radze: oddal sie czym predzej:) bussssska _______________________________ _______________________________ ___________ Ghostty ziąąą :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia :) coraz zabawniej przysięgam IP: 195.150.224.* 26.01.05, 17:42 i znowu nie doczekałam się ani jednego zdania, w którym pojawiłby się choć ślad sensu... <na poparcie słów "poniżać się" i "beznadziejna"przydałołyby się poparcie faktami, nie uważasz? Jeżeli owa beznadziejność bierze się stąd, że dostrzegam komiczność tworu jakim jest"cosmobabe" to TAK - chcę i mogę być w takim razie beznajdziejna. >napiosalas kolejny poniewaz nie doczekalas sie mojej riposty swiadczy tylko > o tym ze chyba nie masz co robic tylko sleczysz przed tym monitorem i szukasz > okazji zeby komus cos napisac. Nie czekam by napisać "komuś" czekałam na twoje wyśmiewanie się. To że się przyczepiłam akurat ciebie, nie dzieje się bez powodu. Aha no i sama prosiłaś kiedyś bym się jeszcze "naprodukowała". >prosze cie najdrozsza nie, no to już jest hardcore. Pffff. To ty miałaś mnie wyśmiewać, tymczasem to ja uśmiałam się do łez. >zrozumialma Sprecyzuj znaczenie słowa "zrozumialma"... I już bo coś mi mówi, że przy więcej niż jednym zdaniu to ty się jednak gubisz. Przynajmniej twoja umięjętność wnioskowania i interpretowania za tym przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmobabe ehehehe 26.01.05, 21:01 ciesze sie zatem ze dostarczam ci rozrywki...ty, ile ty masz lat 16?? bo tak wnioskuje z poziomu twoich wypowiedzi.a odnosnie tego ze ja niby sie gybie w tym co pisze... tym stwierdzeniem do lez mnie rozbawilas.. kto jak kto ale prawnicy nie gubia sie w tym o czyym mowia/pisza... wiec idz i popros swojego faceta- jesli istnieje taki glupek- zeby sprobowal cie dopiescic bo najwyrazniej ci tego brakuje... niewyzyta wredotko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia :) ważna informacja IP: 195.150.224.* 26.01.05, 21:54 >kto jak kto ale > prawnicy nie gubia sie w tym o czyym mowia/pisza Prawnicy? - nie! Ty? - tak. Nie ekstrapoluj moich ocen na całe grupy zawodowe. Jeśli kogoś oceniam lub do kogoś nawiązuję - to tylko do ciebie. >ty, ile ty masz lat 16?? bo tak > wnioskuje z poziomu twoich wypowiedzi Poproszę o przykłady. Czcze "gadanie" nie poparte faktami ma znikomą wartość. Jakby nie próbować na to spojrzeć, to szesnastolatka nie jest tutaj określeniem pejoratywnym. Bo i dlaczego miałoby być? W swojej wcześniejszej wypowiedzi napisałam: >To ty miałaś mnie wyśmiewać, tymczasem to ja uśmiałam się do łez. Zaraz potem cosmobabe: >ze ja niby sie gybie w > tym co pisze... tym stwierdzeniem do lez mnie rozbawilas... W miarę twoich intelektualnych możliwości i istniejącej kreatywności zdobądz się proszę na większą oryginalność. >wiec idz i popros swojego > faceta- jesli istnieje taki glupek- zeby sprobowal cie dopiescic bo > najwyrazniej ci tego brakuje... niewyzyta wredotko:) twój sposób dociekania relacji przyczynowo-skutkowych jest wręcz porażający przy czym jednak mało trafny. Poraża prymitywizmem. A teraz skup się na tym co napiszę: Z racji mojego dobrego wychowania, nawet konfrontacja z kimś o tak nieskomplikowanym sposobie odbierania rzeczywistości i podobnym doborze słów przy jej opisywaniu nie skłaniam się ku bluzganiu. Więc jeżeli liczysz na prostackie rzucanie epitetami pod twoim adresem. To się nie doczekasz. Jeżeli natomiast ty nie potrafisz się bez tego obejść - to rób to chociaż wyłącznie w stosunku do mojej osoby. Innych pozostaw w spokoju. Akapit ten odnosi się do zdania: "wiec idz i popros swojego > faceta- jesli istnieje taki glupek-" Tłumaczę na wypadek gdyby twoje połączenia międzyneuronalne nie poradziły sobie z ogarnięciem tego typu informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmobabe Re: :) ważna informacja 27.01.05, 12:09 ale ty jestes samotna...wiesz jak ja ci wspolczuje...strasznie. nie masz z kim rozmawiac i wchodzisz na jakies smieszne fora i probujesz nawiazac z kims rozmowe...biedactwo:( chyba ze poprostu jestes bezrobotna i nie masz co robic...to w sumie tez zle... w kazdym razie nie reprezentujesz soba zadnego poziomu probujac - choc nieskutecznie- ponizac mnie ze niby mam ubogie slownictwo. jak ty mozesz mnie oceniac w ogole mnie nie znasz. i ty chcesz wyjsc przez ta konfrontacje na kogos lepszego ode mnie? niby czemu?wiesz co lepiej juz skoncz te swoje wywody bo na serio nie wiem jakie kozysci z nich masz jedynie dowartosciowanie sie jakaies bo na codzien jestes zaszczuta myszka i nic nikomu nie ejstes w stanie powiedziec. nie wiem co tym zyskujesz ze probujesz mnie sprowokowac.daj osbie spokuj ok?na serio to alosne i bezskuteczne?nie chce mi sie tracic czasu na czytanie twoich pseudo inteligentnych ripost...idz juz papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia Konkluzja:):):):) IP: 195.150.224.* 27.01.05, 13:32 Tym razem moja odpowiedź będzie krótka. Swoimi wypowiedziami dałaś obraz samej siebie. Mój wkład w taki stan rzeczy był zdecydowanie bardzo mały. Jeśli ktoś przeczyta nasze wypowiedzi to wyrobi sobie zdanie sam. Nie wiem skąd utarło się w tobie twarde obstawanie przy tym, że to ja próbuję sobie coś udowodnić, tudzież dowartościować się. O enigmatycznym dociekaniu przyczyn przez ciebie już wspominałam. Nie będę się powtarzać, a to że niby oceniam cię pod względem intelektualnym jest naturalną koleją rzeczy tego, że zamieściłaś wątek „Do całej cosmotępoty”. Zdajesz sobie chyba sprawę, że tym wątkiem postawiłaś pod lupą własny intelekt. Sama zwróciłaś na to uwagę. A teraz napiszę do ciebie twoimi językiem: >daj osbie spokuj ok? UWAGA: Ok! daje osbie spokuj. Pffffffff:):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmobabe Re: Konkluzja:):):):) 27.01.05, 13:44 jak widac ktos przeczytal ta rozmowe i sam doszedl do wnioskow na twoj temat:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=19813292&a=19855353 odnosnie mojego watku o tepocie forumowiczow, chodzilo mi o bledy ortograficzne a ty jak widac nie jestes w stanie tego pojac.. no coz nie mozna wymagac za wiele od manci buhahaha.... a moich literowek sie nie czepiaj. tylko wytlumacz mi co znaczy to pfff?? aha chyba juz wiem... tak swiszcza tzw. żulice ktore wychodza na impreze w wieku 16 lat i przychodza z brzuszkiem no i jak nie maja co powiedziec kwituja to sformulowaniem: pfff:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia aneks IP: 195.150.224.* 27.01.05, 14:45 Co do linku- jeżeli wytłumaczysz mi na czym polega miarodajność owego bełkotu to jestem w stanie się do niego ustosunkować. >> a ty jak widac nie jestes w stanie tego pojac.. Tu się zgadzamy. Nie ukrywam trudno mi pojąć sprzeczności jakie pojawiły się przy zapoczątkowanym przez ciebie wątku o cosmotępocie. Sprzeczności pojawiających się w nieudolnych próbach wytłumaczenia się przez ciebie - też. Ale to najzupełniej naturalnie - jak można niby pojąć nonsens? >no coz nie mozna wymagac za wiele od manci buhahaha.... Prawda. Nie wymagaj ode mnie przestawienia się na twoje tory myślowe. Obecnie nie jestem w stanie jakby to powiedzieć?...obecnie nie jestem w stanie cofać się w intelektualnym rozwoju. >tak swiszcza tzw. żulice ktore wychodza na impreze w wieku 16 lat i przychodza z brzuszkiem Nie wiem. Nie znam towarzystwa tzw żulic od "kuchni". Twoja znajomość ich języka jest tym samym dla mnie bardzo zaskakująca i daje do myślenia. Pffff - to onomatopeja. Wyraz dzwiękonaśladowczy mający na celu graficzne zaprezentowanie odgłosu wydobywającego się ust przy reakcji nacechowanej ironią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: ehehehe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 23:25 Mancia jestes genialna!!! Cosmobabe, ty kretynko do potegi, to ze studiujesz prawo nie znaczy, ze jestes prawnikiem !!! Sama gdzies pisalas o tym i dziwi mnie, ze jszcze nie wyjechalas. Wielka szkoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: droga "cosmo-inteligencjo" 25.01.05, 17:28 zaraz mozesz zobaczyc slady mojego ajranu na swojej jazwie manciolachonie z drewnnianej wiochy spod garwolina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she-rumburak Re: do admina - twoj chelobodawca IP: *.netp0wer.net 25.01.05, 15:59 Do pana/pani cosmoadmin/a: W trosce o pana/pani zdrowie, chciałam tylko ostrzec, że ta praca może być emocjonalnie toksyczna. Podejrzewam, że po przeczytaniu wszystkim postów na cosmoforum można sie nabawić nerwicy maniakalno-depresyjnej. Na wszelki wypadek radziłabym zmienić forum (swoją droga ciekawam czy jedna osoba to wszystko wytrzymuje czy macie jakąś rotację... Może 1 admin na tydzień?). W każdym razie pozdrawiam i współczuję serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredna buhaha - ale szydera z cosmobabe!! IP: *.toya.net.pl 27.01.05, 18:45 Nie ma nic gorszego niz tępi ludzie mający zbyt wysokie mniemanie o sobie. Cosmobejbe - zacytuję tu starą i lapidarną, acz trafną wypowiedź: Kończ waść, wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
texass smutne to cosmobabe ale prawdziwe 27.01.05, 22:45 Przeczytalem uwaznie wymiane zdań dwoch pan. Dlugo się zastanawialem czy sie wtracac. Ciary mnie oblazly jak czytam cosmobejb. Podziwiam kol mancie za wytrzymalosc i opanowanie w pokazywaniu komus jego tepoty.Ja bym dlugo nie wytrzymal.Smutne to cosmobabe ale prawdziwe i uzmyslow sobie ze jednak odbiegasz poziomem od drugiej rozmowczyni.Kompromitacja jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
grubajola do cosmobabe 28.01.05, 19:25 Dawno mnie tu nie bylo. ALe trzeba wpadac. Dwa razy poryczalam sie prawie ze smiechu. Raz jak cosmobebe wspomina o prawnikach.Dwa przy tym jak manciia jak to bylo? Daje osbie spokoj. Hehe. Cosmobabe napisalas ze CI wstyd tego ze jestescie tej samej plci.Ty rob lepiej wszystko by miec choc w czesci jej jezyk. GDy czytam twoje wypowiedzi mam wrazenie ze to jezyk blachar.Ale przynajmniej zapewnilas troche smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
ninah1 Re: do cosmobabe 28.01.05, 21:53 no no no mancia jestem pod wrażeniem!!!! pozdrawiam Cie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieLubięCosmobabe Re: do cosmobabe IP: *.aster.pl 30.01.05, 17:58 Cosmobabe- jesteś żałosna. Mancia- jesteś fajna:) Odpowiedz Link Zgłoś