Gość: G@bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:22 Moja sunia urodziła dzis w nocy 3 piękne czarne jak smoła pekińczyki, całej nocy przez nia nie spałam - ale było warto. Czyste rasowe pekiny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:09 mam pytanko - czy będziesz je może chciała sprzedać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:11 superasto-gratulacje dla Suni:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G@bi Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:25 Dzięki za gratulacje :):) Będę chciała je sprzedać, ale najpierw muszę dać jakie ogłoszenia, tylko chyba jest jeszcze za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:11 pekińczyki są brzydkie..no ale małych nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G@bi Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:15 Gość portalu: daga napisał(a): > pekińczyki są brzydkie..no ale małych nie widziałam rzecz gustu, są bardzo kochane i dla mnie najpiękniejsze. Moje maskotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modesta Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:10 GRATULACJE A jaka bylaby ich cena bo bylabym zainteresowana jakby cos to napisz do mnie: modesta.kler@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrka Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: 195.136.118.* 28.01.05, 15:13 dla mnie każdy piesek jest łady. Nawet bez oka, nogi czy stary. Ale to zależy od człowieka. Jeden bardziej kocha psy, drugi mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:44 Ale suuuuper!!!Koffaqm piesuńki.Pozdrawiam włascicielke :P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G@bi Maleńka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:49 Dzięki słonko, ja również Cie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonewolf Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:25 > Czyste rasowe pekiny No nie, nawet w stosunku do psow juz rasinzm jest. Aryjskie pekiny ;) Odpowiedz Link Zgłoś