Dodaj do ulubionych

moja Żabka urodziła 3 .........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:22
Moja sunia urodziła dzis w nocy 3 piękne czarne jak smoła pekińczyki, całej
nocy przez nia nie spałam - ale było warto. Czyste rasowe pekiny.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:09
      mam pytanko - czy będziesz je może chciała sprzedać??
    • Gość: złośnic@ Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:11
      superasto-gratulacje dla Suni:)))))
      • Gość: G@bi Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:25
        Dzięki za gratulacje :):)
        Będę chciała je sprzedać, ale najpierw muszę dać jakie ogłoszenia, tylko chyba
        jest jeszcze za wcześnie.
        • Gość: daga Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:11
          pekińczyki są brzydkie..no ale małych nie widziałam
          • Gość: G@bi Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:15
            Gość portalu: daga napisał(a):

> pekińczyki są brzydkie..no ale małych nie widziałam

rzecz gustu, są bardzo kochane i dla mnie najpiękniejsze. Moje maskotki :)
    • Gość: modesta Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:10
      GRATULACJE A jaka bylaby ich cena bo bylabym zainteresowana jakby cos to napisz
      do mnie: modesta.kler@vp.pl
      • Gość: qrka Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: 195.136.118.* 28.01.05, 15:13
        dla mnie każdy piesek jest łady. Nawet bez oka, nogi czy stary. Ale to zależy
        od człowieka. Jeden bardziej kocha psy, drugi mniej.
    • Gość: Maleńka Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:44
      Ale suuuuper!!!Koffaqm piesuńki.Pozdrawiam włascicielke
      :P:)
      • Gość: G@bi Maleńka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:49
        Dzięki słonko, ja również Cie pozdrawiam :)
    • Gość: lonewolf Re: moja Żabka urodziła 3 ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:25
      > Czyste rasowe pekiny
      No nie, nawet w stosunku do psow juz rasinzm jest. Aryjskie pekiny ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka