Dodaj do ulubionych

zrobiłam to...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:53
przespałam sie z moim nauczycielem języka angielskiego!! Mam 18 lat on 25.
Znakomity anglista nie tylko na lekcjach, ale tez w lózku:D
Tylko teraz to bedzie fajnie na lekcjach!! Czy któras/ys z was zrobiła/ł to
samo??
Obserwuj wątek
    • grubajola Re: zrobiłam to... 31.01.05, 16:58
      Gość portalu: basia napisał(a):

> przespałam sie z moim nauczycielem języka angielskiego!! Czy któras/ys z
      was zrobiła/ł to
      > samo??

Nooooo jasne. my wszystkie sypiamy z naszymi anglistami. przeciez to normalka.

• grubajola Re: zrobiłam to... 31.01.05, 17:13
        aha jeszcze jedno - teraz to na bank bedziesz miala piatke z angielskiego,
        zdasz mature i dostsniesz sie na studia. mowie ci.
    • rachela180 Re: zrobiłam to... 31.01.05, 17:06
      Łaaaał.

Opisz koniecznie akt. Krok po kroku.
      • Gość: miś Yogi Re: zrobiłam to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:42
        i to co miałaś w kroku
    • Gość: madziarka Re: zrobiłam to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:47
      Przespalam sie z ksiedzem tylko ciezko bylo go rozebrac z tej "kiecy".:)))))
      • Gość: tulipan Re: zrobiłam to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:57
        no jasne, przy taakiej madziarce ten maszt troche blokował. Sciągałaś tą kiece
        przez głowe czy dołem?
        • Gość: iaz Re: zrobiłam to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:02
          ja miałam okazje jednak tego nie zrobiłam....to było by troche chore i nie
          potrzebnie by komplikowało szkolne spawy,tylko zę gostek mnie prawie uwalił na
          koniec roku:/gnuj........
          • Gość: madziarka Re: zrobiłam to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:06
            iaz moglas mu chociaz zrobic obciag z polykiem to moze mialabys mierny na
            koniec;)))
            • Gość: madziarka Re: zrobiłam to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:08
              hm..mierny to pewnie mialas ale 3 by ci postawil jak nic:))))))
              • Gość: siostrzyczka Re: zrobiłam to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:01
                madziarka, to jak to bylo z ta kiecą? i co było pod kiecą. Opowiadaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka