wariatka_20 10.02.05, 21:47 mam pytanko, czy nie przeszkadzałoby wam to że wasza dziewczyna jest bi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artysta Re: bi??? do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:50 NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta Re: bi??? do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:02 Ale możesz sprecyzować? Czy chodzi Ci o to, że mogłaby sprowadzać do naszego łóżka inne dziewczyny??? Czy pytasz o akceptację orientacji sexulanej mojej dziewczyny, która to byłaby tylko i wyłącznie ze mną?!? Bisexualistką mogłaby być ale nie chciałbym innych lasek w łóżku, w czasie naszych "zabaw". Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: bi??? do panów 10.02.05, 22:06 chodzi mi o akceptacje orientacji jak i o zabawy łóżkowe. nie miałbys ochoty pobawić sie z dwoma fajnymi laskami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: bi??? do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:18 KAZDY facet chyba lubi jak miętoszą się dwie laski ;);) Ale źle bym sie czuł, jakbym zdradzał moją dziewczynę albo ona mnie. KTOS PODEMNIE SIE PODSZYWA!!!MA MOJE PSEUDO ALE INNE IP. MOJE IP to neoplus.adsl.tpnet.pl!!! CO ZA LUDZIE NA TYM FORUM!!!! SIE WKUR***** na tego przeszczepa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: SoRKY NIE AUTOR TYLKO ARTYSTA 10.02.05, 22:21 Ide spac, bede snil o dwoch paniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexista Re: bi??? do panów IP: 81.219.15.* 10.02.05, 23:45 mi i eprzeszkadza. Bylemkiedys z dziewczyna i pewnego dnia takwyszlo ze byla u nas jej kumpela. Wypilismy troche i zartujac wyszlo ze one czasem si erazem kochaja i chcialyby ze mna. Wiec zrobilismy to i uprawiwlismy sex w 3 przez dobry rok. Bylo cudownie, Chcialbym tokidys przezyc a co masz jakas propozycje w realu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżaga Re: bi??? do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:10 ja uważam, że jeśli dziewczyna jest bi ma trochę inną wrażliwość niż dziewczyna hetero. wiem to po sobie ;-) hehe taka dziewczyna może być nie do końca rozumiana przez "przeciętnego" faceta, zatem powinna mieć takiego partnera, który uwzględniłby jej potrzeby emocjonalne i fizyczne. rzadko kiedy nie cieszyłby faceta widok 2 napalonych na siebie lasek, ale sądzę, że to spojrzenie tylko ze strony czysto fizycznej. co innego, gdyby taki facet musiałby akceptować odmienne potrzeby swej partnerki na codzień... chyba nie każdy jest w stanie zaakceptować naturę bi swego partnera w swoim łóżku pzdr Odpowiedz Link Zgłoś