Dodaj do ulubionych

bi??? do panów

10.02.05, 21:47
mam pytanko, czy nie przeszkadzałoby wam to że wasza dziewczyna jest bi??
Obserwuj wątek
    • Gość: Artysta Re: bi??? do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:50
      NIE.
      • cnjry Re: bi??? do panów 10.02.05, 21:51
        Pod warunkiem ze wie kiedy zastopowac
        • Gość: Artysta Re: bi??? do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:02
          Ale możesz sprecyzować? Czy chodzi Ci o to, że mogłaby sprowadzać do naszego
          łóżka inne dziewczyny??? Czy pytasz o akceptację orientacji sexulanej mojej
          dziewczyny, która to byłaby tylko i wyłącznie ze mną?!? Bisexualistką mogłaby
          być ale nie chciałbym innych lasek w łóżku, w czasie naszych "zabaw".
          • wariatka_20 Re: bi??? do panów 10.02.05, 22:06
            chodzi mi o akceptacje orientacji jak i o zabawy łóżkowe. nie miałbys ochoty
            pobawić sie z dwoma fajnymi laskami?
    • Gość: Autor Re: bi??? do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:18
      KAZDY facet chyba lubi jak miętoszą się dwie laski ;);) Ale źle bym sie czuł,
      jakbym zdradzał moją dziewczynę albo ona mnie.

KTOS PODEMNIE SIE PODSZYWA!!!MA MOJE PSEUDO ALE INNE IP.
      MOJE IP to neoplus.adsl.tpnet.pl!!!

CO ZA LUDZIE NA TYM FORUM!!!! SIE WKUR***** na tego przeszczepa!!!
    • cnjry Re: SoRKY NIE AUTOR TYLKO ARTYSTA 10.02.05, 22:21
      Ide spac, bede snil o dwoch paniach
    • Gość: sexista Re: bi??? do panów IP: 81.219.15.* 10.02.05, 23:45
      mi i eprzeszkadza. Bylemkiedys z dziewczyna i pewnego dnia takwyszlo ze byla u
      nas jej kumpela. Wypilismy troche i zartujac wyszlo ze one czasem si erazem
      kochaja i chcialyby ze mna. Wiec zrobilismy to i uprawiwlismy sex w 3 przez
      dobry rok. Bylo cudownie, Chcialbym tokidys przezyc a co masz jakas propozycje
      w realu ??
    • Gość: dżaga Re: bi??? do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:10
      ja uważam, że jeśli dziewczyna jest bi ma trochę inną wrażliwość niż dziewczyna
      hetero. wiem to po sobie ;-) hehe
      taka dziewczyna może być nie do końca rozumiana przez "przeciętnego" faceta,
      zatem powinna mieć takiego partnera, który uwzględniłby jej potrzeby
      emocjonalne i fizyczne. rzadko kiedy nie cieszyłby faceta widok 2 napalonych na
      siebie lasek, ale sądzę, że to spojrzenie tylko ze strony czysto fizycznej. co
      innego, gdyby taki facet musiałby akceptować odmienne potrzeby swej partnerki
      na codzień...
      chyba nie każdy jest w stanie zaakceptować naturę bi swego partnera w swoim
      łóżku
      pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka