Gość: początkujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:23 Szanowne CosmoLaski, czy minetka doprowadza Was do szczytu? Jeżeli tak, to jak długo Wam potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyś Re: minetka -> orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:41 a jak długo musi ci facet to robić, żebyś doszła? tak średnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący Re: minetka -> orgazm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:37 A od strony technicznej? :-) Machanie jęzorek po okręgu, a może wzdłuż cipki ? A może lubisz wspomagamnie palcem, ssanie ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaja Re: minetka -> orgazm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 08:09 Babom to się mówi, żeby zdały się na swoją wyobraźnie. A co jak Ci powiem, że mi 8 minut nie wystarcza, a moja koleżanka wrzeszczy z rozkoszy po minucie? A co to w ogóle znaczy średnio? Twoja pana jest prosto wyjęta ze staystyk? trzeba robic tak jak sie czuje. A jak się dziewczyna otworzy, to sama ci powie czego potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: minetka -> orgazm 23.02.05, 09:38 Zgadzam się z Toba w 100%!Strona techniczna zależy indywidualnie od kobiety.Początkujący - dziewczyna sama naprowadzi Cię na to co Jej sprawia największą przyjemnośc.Ja osobiście lubię kiedy mój chłopak delikatnie mnie pieści języczkiem,a kiedy jestem juz bardzo podniecona wsunie mi palec.Rozkosz gwarantowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący Re: minetka -> orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:52 Hehe, ja się chce dowiedzieć co innym kobietom pasuje! Wtedy może coś nowego wykombinuje. A od swojej Pani to słyszę, że wystarczy jej, żebym ją przytulił. Jak zacznę się do niej dobierać o robić jej minetkę, to zaczyna się zwijać z roskoszy. Tylko do cholery, nie mogę zrorumieć dlaczego nie powie mi wprost co ją najbardziej podnieca! Sama swoje odczucia ukrywa jak może. Ja natomiast nie jestem wróżką i nie wiem co jaj największą przyjemność sprawia. PS. aglagla1, może umówimy się na "trening"? Tak czysto edukacyjnie :) PS1. PS to był żart :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący Re: minetka -> orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:21 No i jeszce jedna sprawa, podnieca Cię "robienie loda" facetowi? Przyjemności cielesnej nie masz na pewno, ale podniecenie możesz odczuwać - dokładnie tak jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: minetka -> orgazm 23.02.05, 14:25 No mam nadzieję że to byl żart,bo u mnie seks idzie w parze tylko i wyłącznie z miłością.Jeżeli twoja Pani nie mówi Ci co jej sprawia przjemność,to może potrzebuje trochę czasu na to żeby sie otworzyć.Pamiętaj że nic na siłę.Kiedy robię mojemu facetowi loda odczuwam podniecenia,jednak bardziej cieszy mnie i podnieca to,że Jemu jest dobrze.To działa w dwie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący Re: minetka -> orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:11 aglagla1, moje Kochanie miało już wystarczająco dużo czasu i okazji żeby się ośmielić w stosunku do mnie - 2 latka. Zaufanie równiez powinna już zdobyć. Zaczynam podejrzewać, że z nią jest coś nie teges. Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: minetka -> orgazm 23.02.05, 18:19 Nie pisz bzdur.Może po prostu ma taki charakter że mówienie na te tematy sprawia jej trudnośc.Ale jeżeli piszesz,że Ona zwija się z rozkoszy kiedy pieścisz ją jezykiem,to właściwie w czym problem? Mnie też bardzo często wystarcza samo przytulenie się do mojego chłopaka.Seks jest wazny,ale nie najważniejszy na świecie.Przecież po reakcji swojej dziewczyny możesz poznać co jej się podoba a co nie.Nie trzeba o tym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący Re: minetka -> orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:24 Amen. Dobra, skoro nikt nie podaje nowych "motod i technik", daje spokój tematowi. Uznaję, ze zadowalam swoją laskę i ciegnę dalej techniką jaką se wypracowałem. Aż do rutyny ... Chyba, że wcześniej sam coś wymyślę, że jej się to spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: początkujący. Re: minetka -> orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:33 Słuchaj aglagla1, może przejdziemy na jakiś komunikator netowy? Wyślę Ci swoje namiary na meila, ale najpierw daj mmi odpowiedź. OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: minetka -> orgazm 24.02.05, 09:03 Nie sądzę żeby to był dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: minetka -> orgazm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:23 ja to uwielbiam.a metod jest wiele.długo by wymieniać.tylko...mężcżyźni są czasem za brutalni... Odpowiedz Link Zgłoś