Dodaj do ulubionych

ByŁo BoOsko.....

IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:09
Wczoraj bylam na kolacji z Mateuszem Damięckim bylo bosko, naprawde nie
wiedzialam ze jest on takim uroczym mężczyzną od razu zaczelismy rozmawiac
bez skrepowania to cos niesamowitego poznac takiego czlowieka z ktorym jest
tak wspaniale! najpierw zjedlismy kolacje potem poszlsmy na dluuuugi spacer
bylo zimno wiec zaproponowal abysmy poszli do kina i poszlismy na dobry film
ogolnie moge stwierdzic ze dawno nie przyzylam tak milego wieczoru! a
pamietam ze jakos tydzien zalilam sie na tym forum ze nie wiem jak mam sie
ubrac bylo to zbedne :) mysle ze sie dobrze zaprezentowalam dzis tez sie
spotykamy nawet nie wiecie jak bardzo sie z tego powodu ciesze:)
pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: Zyczliwy Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.btk.net.pl 06.03.05, 10:50
      Zapewne gdyby byl to jakis normalny- "meski" facet, ktory zabral by Cie na
      kolacje, wowczas wieczor bylby taki sobie, ale ze byl to Mateusz Damiecki-
      Kosmos!!! Rzygac mi sie chce blacho przebrzydla- Zakochalas sie w Nim czy moze
      w Cezarym Baryce- jezeli chociaz wiesz kto to jest. NARA
      • Gość: alicja Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:05
        oczywiscie ze wiem kto to jest Cezary Baryka i wiesz co ne pozwole sobie aby
        ktos taki jak ty pisala ze jeste blachą bo tak nie jest! nie wiemsz jak bylo i
        od razu sądzisz ze jestem tak i owaka... daj se na luz dziewczyno! znamy sie
        juz od dluzszego czasu ale jeszcze nigdy nie bylismy na kolacji sama na sam
        dlatego napisalam ze mi sie podobalo bo tak tez bylo! licze sie to ze sie z nim
        nie nudzilam a nie to ze byl to Mateusz Damięcki moja drogaa a zresztą nie
        warto jest wypowiadac sie na tym forum bo od razu zostane zbluzgana jak
        najgorsza blacha o boze...
        • bajka228 Re: ByŁo BoOsko..... 06.03.05, 12:06
          no to po co w takim razie ciagle to podkreslasz <<bylam na kolacji z MATEUSZEM
          DAMIECKIM>>...? skoro to zadna roznica to trzeba bylo napisac, ze nie wiesz w
          co sie ubrac na randke (z jakims tam chlopakiem) a teraz, ze na tej kolacji
          bylo <<bosko>>. to chyba Ty powinnas dac sobie na luz...
    • Gość: Emi Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.ld.euro-net.pl 06.03.05, 11:12
      zyjesz chyba cudzym zyciem, albo jakims swoim wyimaginowanym:/
      • Gość: alicja Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:56
        ????
        • Gość: Asia Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:25
          hhhhhhhhahhhaaa dziewczyno a wogle po co nam o tym, piszesz hm?
          Lol normalnie
    • Gość: niebieskooka Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.lodz.mm.pl 06.03.05, 12:38
      Wiesz co gdybyś była na randce z jakims tam Wojtkiem, Jankiem czy Zdzisiem i
      choćby było nie wiem jak wspaniale to byś się tak z tym nie obnosiła :/ Ale że
      byłaś z Mateuszem Damięckim to oczywiście musiałaś się pochwalić zeby pokazać
      jaka to Ty jesteś wspaniała... Tylko że tutaj to na nikim nie robi wrażenia
      więc nie rób z siebie pustej dziewuchy :/ Pozdrawiam
    • Gość: Artur Przezywacz Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.03.05, 13:05
      Czepiacie sie. Moze to nie ten Mateusz Damiecki
      • Gość: kate Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:27
        Bosh nevermind.... a jaki on jest?? opowiedz.... tzn czy rzeczywiscie jest taki
        cacy jak opisuja go wszedzie?? czy ma jakies wady?? wiem ze byłas dopiero na
        jednym spotkaniu ale chyba cos dostrzegłas?? i jak był ubrany?? heheheheh 1000
        pytan na minute... sora ale mnie to ciekawi... no a czy on czasem nie ma
        dziewczyny??
        • Gość: a Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.net 06.03.05, 17:25
          ciekawe czy on byłby taki szczęśliwy wiedząc,że opowiadasz o waszej randce na
          forum??
      • Gość: Kinga K. Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:58
        I to nie on byl agentem SB.
    • kalokagathia Re: ByŁo BoOsko..... 06.03.05, 19:58
      Fajnie dubbingował Krzysia w Kubusiu Puchatku. Ale to tyle, jeśli chodzi o jego
      artystyczne sukcesy.
    • Gość: bóg Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:57
      Tak a Ja byłem z Herą i Afrodytą. Tak się cieszyłaś, że znim się spotykasz ale
      chyba nie tylko dlatego, że to Damięcki, choć pewnie tak...
      • Gość: solo Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 07.03.05, 10:04
        chyba Mateusz nie byłby zadowolony gdyby wiedział że się tu chwalisz spotkaniem
        z nim.
    • losiu4 Re: ByŁo BoOsko..... 07.03.05, 14:36
      a co to takiego jest ten M. Damięcki?

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: sexista Re: ByŁo BoOsko..... IP: 81.219.15.* 07.03.05, 23:35
        a ja jadlem kolacje z krystyna Feldman, eeeeeeeeeee obzydlistwo.
        pewnie zaraz po tym jak zjadlas ta kolacje to sie obudzilas ???
    • Gość: me Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.05, 00:02
      boshh dlaczego niektore laski sa takie tempe...??!!!!!
      • Gość: alicja Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:50
        Hmm w sumie nie wiem o co wam wszystkim chodzi po co te komentarze mo po co?
        zazdroscicie i to widac! bez wzgledu na to co piszecie! poprostu zazdroscicie i
        prosze nie pisac ze jestem tępa bo tak sie sklada ze nikt na tym forum nie moze
        tego stwierdzic poniewaz mnie nie zna osobiscie!
        • losiu4 Re: ByŁo BoOsko..... 09.03.05, 08:52
          Gość portalu: alicja napisał(a):

> zazdroscicie i to widac!

a czego mielibyśmy zazdrościć?

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: niebieskooka Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.lodz.mm.pl 09.03.05, 19:05
          A Ty chyba masz sporo kompleksów skoro musisz się dowartościować na forum :/
          Pozdrawiam
    • Gość: noname Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.cst.tpsa.pl 09.03.05, 09:54
      i czym tu się chwalić?? ŻE NA DA
    • Gość: GrubyMisiek Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.05, 10:18
      Niech ktoś wyśle linka do tego tematu Mateuszowi Damięckiemu (kimkolwiek on jest ;)).

Ciekawe, czy się ucieszy - i czy zaprosi panią alicje raz jeszcze...
      • Gość: alicja Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:22
        morda psyyyyy wszysvc jestescie psami i mam w w du**e
        • Gość: kasia Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:24
          Cóż za błyskotliwy język. Kobieto zejdż na ziemie bo jak on się zorientuje jaki
          niski poziom reprezentujesz, co właśnie pokazałaś użytym słownictwem to da sobie
          z Tobą spokój. Więc nie rzucaj się na głęboką wodę bo mozesz się utopić :P
          • Gość: alicja Re: ByŁo BoOsko..... IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:45
            wiedzialam ze tak zareagujeie dlatego tez to napisalam ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka