lolka191 21.03.05, 19:42 czy jezeli na teście ciążowym pojawi się jedna kreska bardzo widoczna na polu C a na polu T mało widoczna .Czy to jest ciąza.Czy powinny sie pojawić 2 bardzo wyrazne pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heh Re: Test IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 19:53 a slyszalas o czyms takim jak instrukcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Test IP: 195.69.82.* 21.03.05, 20:26 Zgadza sie: Ipswich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:46 Niekoniecznie ciąża. Ja miałam podobną sytuację drugi paseczek był mało widoczny (albo mnie wtedy wydawało się, że coś widzę ze zdenerwowania)choc z drugiej strony zdawałam sobie sprawę, że ciąża była w tym okresie mało prawdopodobna.Ja poprostu powtórzyłam test i dla pewności miałam sobie zrobić kolejny za pare dni(ale już nie musiałam).Jezeli kreska jest rzeczywiście bardzo mało widoczna to dla pweności powtórz test. A tak na marginesie to na takie 2 czy 3 testy można wydać ok.50 zł albo więcej i nadal nie mieć pewności. Teraz po prostu poszłam bym do laboratorium i wykonała badanie krwi. W każdej przychodni robią odpłatnie i w prywatnych laboratoriach. Kosztuje to ok.30 zł. Pewnie, szybko i taniej Odpowiedz Link Zgłoś