Gość: człowiek IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:26 Jaką lubicie bieliznę. A jaką bieliznę lubią Wasi panowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:04 No właśnie, w jakim kolorze podoba wam się najbardziej panowie? Sportowa czy z koronki? A może seksowny gorset i pończochy? W jakiej najchętniej widzielibyście swoją ukochaną....? jaką bieliznę mielibyście ochotę z niej zdiąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: bielizna IP: 195.205.190.* 30.03.05, 22:13 czerwone...koronkowe...stringi FUJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yohnny Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:50 To nie bielizna zdobi kobietę, ale kobieta bieliznę :] Każdy rodzaj ma swój urok, wszystko zależy od okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: bielizna IP: *.eia.pl 31.03.05, 08:10 Najlepsza koronkowa, troche przeswitujaca, w kolorze czarnym albo bialym. I koniecznie pończochy!!! Nie ma nic lepszego niz widok kobiety w ponczochach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sten Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:49 i oczywiście tylko wygolona ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: bielizna IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:33 Ja lubię u kobiet czarne koronkowe stringi, ale nie tylko. Na ładnym ciele wszystko leży ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incaa Re: bielizna IP: *.bronowice.krakow.pl 02.04.05, 16:41 Ostatnio dostałam od mojego mężczyzny, uroczy komplecik w panterkę, wykończony pastelowo-różową koronką :) Wiem, ze brzmi tandetnie, ale wyglądam w nim po prostu bosko! O czym przekonałam się na własnej skórze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:08 Jaką bielznę najlepiej wybrać, jaką kupić, by wyglądac sexy? Odpowiedz Link Zgłoś