Gość: cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:55 jakie zachowania badz nawyki waszych partnerow sa dla was szczegolnie obrzydliwe i wzbudzaja w was niesmak ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: OBRZYDLIWE IP: *.olsztyn.mm.pl 21.04.05, 22:05 hmmm jestesmy razem od ponad roku..ale jeszcze nic mnie nie obrzydzilo:D zadne nawyki czy zachowania...moze az dziwne ale prawdziwe..zobaczymy z czasem:) musze nad tym pomyslec chociaz nic mi do glowy teraz nie przychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: OBRZYDLIWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:15 Gość portalu: koko napisał(a): > musze nad tym pomyslec chociaz nic mi do glowy teraz nie przychodzi:) Nie ściemniaj, że tylko teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: OBRZYDLIWE IP: *.olsztyn.mm.pl 21.04.05, 22:19 haha juz mam sie smiac? zabawny dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: OBRZYDLIWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:20 no to jak bedzie? napiszecie co nie co :)? nie wierze ze nie ma takich rzeczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdupel Re: OBRZYDLIWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:30 Nie lubie, jak moja dziewczyna golac klate zostawia wlosy na podlodze lazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: OBRZYDLIWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:33 co jeszcze, zaczyna sie ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiM@ Re: OBRZYDLIWE IP: 83.238.94.* 22.04.05, 06:13 Naprzykłd gdy mój facet chodzi przez cały tydzień nie ogolony....brrrr...ale i tak go kocham:P :D heheh Odpowiedz Link Zgłoś