Gość: frabianka Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:56 a czym sie szczyca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.04.05, 21:08 A moze "szczytuja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedd Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 00:16 1. Nie ma słowa "chłopacy", jest chłopaki albo chłopcy albo ew. chłopy... 2. Zależy czym się szczycą. Jest wiele okazji w życiu. Z reguły człowiek się szczyci czymś z czego jest dumny albo uważa za sukces. Jest to na tyle oczywiste, że twoje pytanie jest po prostu durne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.04.05, 00:29 > 1. Nie ma słowa "chłopacy" Nie znasz sie. Jest. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=7067 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabianka Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:32 och, specjalista od linków.. i najmądrzejszy w całej wsi.. wzruszające.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.04.05, 00:46 Tak ci ciezko zniesc, ze mam racje... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 25.04.05, 14:35 cierpię straszliwe katusze... stałeś sie moim guru... prowadź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.04.05, 22:05 > prowadź!!! Z luboscia... Obroze dla siebie juz masz z pewnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 25.04.05, 22:20 mrrrr. ktos tu lubi SM... mrrrrr ja obroze mam.... a ty kaganiec pewnie juz masz na dziobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 00:12 fabiankaa napisała: > mrrrr. ktos tu lubi SM... mrrrrr Tak, ty. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 26.04.05, 16:48 Ty wolisz CX, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 17:13 markiza7 napisała: > Ty wolisz CX, prawda? No no, jestem zaskoczony. Faktycznie, CX w wersji pierwszej to moje marzenie. Chociaz SM tez cos w sobie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 26.04.05, 17:19 w wersji pierwszej: czy masz na mysli 25 GTI TURBO? SM owszem, ale DS tez niczego sobie, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 17:42 > w wersji pierwszej: czy masz na mysli 25 GTI TURBO? To nie ma wiekszego znaczenia czy to 25, 2400, GTI, czy turbo (oznaczenia w CX to straszny balagan) - wersja pierwsza produkowana byla bodajze do 1988 roku, pozniej w wersji drugiej zmieniono nieco tyl na bardziej kanciasty. DS - oczywiscie, to protoplasta CX Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 26.04.05, 17:57 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > wersja pierwsza produkowana byla bodajze do 1988 roku, pozwolisz, ze poprawie - do 1989 roku > pozniej w wersji drugiej zmieniono nieco tyl na bardziej kanciasty. przez co (wg mojego gustu) stracil na urodzie:) > DS - oczywiscie, to protoplasta CX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 18:32 > przez co (wg mojego gustu) stracil na urodzie:) Dlatego tez wlasnie upieram sie przy pierwszej (i to bez listw ozdobnych) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 [...] 26.04.05, 19:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 20:14 Owszem - nawet DSa przypomina, glownie tyl. Szkoda tylko, ze oslon tylnych jak w DS/CX juz sie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 26.04.05, 20:20 pasjonujace.... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 20:40 No tak, tu inne rzeczy uchodza za pasjonujace. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 26.04.05, 20:52 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > Owszem - nawet DSa przypomina, glownie tyl. Szkoda tylko, ze oslon tylnych jak w DS/CX juz sie nie robi. tak, ale dzieki Bogu przynajmniej wklesla tylna szyba, hydropneumatyczne zawieszenie no i "bezuzyteczna" tylna szyba zostaly zachowane:) Deska rozdzielcza nijak nie pasuje do nadwozia i wogole brak szlachetnej ekstrowagancji CXa. Niestety!! No i nie wiem po co wyswietlacze predkosci na szybie. Bez tego tez sie do tej pory jakos jezdzilo!! I to calkiem niezle, smiem dodac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 26.04.05, 20:54 "bezuzyteczna" tylna szyba BOCZNA mialam na mysli oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: czemu chlopacy sie tak szczyca IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 21:04 Ja az tak tematu nie zglebialem - generalnie rzecz biorac srednio sie samochodami interesuje - ot takie male zboczenie w kierunku Citroenow. Polecam to (jesli nie znasz), szczegolnie dzial "Prototypes" www.citroen.mb.ca/citroenet/ Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 26.04.05, 21:25 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > srednio sie samochodami interesuje niczym ja > ot takie male zboczenie w kierunku Citroenow. u mnie w tym kierunku akurat duze!!!! > Polecam to (jesli nie znasz)........ tego nie znam (dzieki za link), ale mysle, ze to taka "powtorka" tego o czym juz wiem:) Nie mniej jednak zerkam juz teraz:) Dzieki za rozmowe, chyba nie takich postow spodziewala sie autorka watku, ale co tam, zawsze moze zalozyc nowy:)))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
texass pytanie do artura przezywacz 26.04.05, 22:10 zawsze mowie:nigdy nie wiadomo kto sie kryje po drugiej stronie... pytanie do artura-jak ci sie gadalo z facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: pytanie do artura przezywacz 26.04.05, 22:14 he he he.... naprawde jestes taki glupi i uwazasz, ze tylko faceci sie na autach znaja i nimi poniekad interesuja??? Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: pytanie do artura przezywacz 26.04.05, 22:17 markiza7 napisała: > he he he.... > naprawde jestes taki glupi i uwazasz, ze tylko faceci sie na autach znaja i > nimi poniekad interesuja??? nie, nie jestem. wierze ze kobiety moga sie interesowac samochodami. w tym przypadku nie wierze jednak w twoja "droga pani" kobiecosc. i tyle. dobra sciema to polowa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: pytanie do artura przezywacz 26.04.05, 22:25 texass napisał: > nie, nie jestem. jestes!! > wierze ze kobiety moga sie interesowac samochodami. nie wierzysz >w tym przypadku nie wierze jednak w twoja "droga pani" kobiecosc. bo glupi jestes i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: pytanie do artura przezywacz 26.04.05, 22:28 markiza7 napisała: > texass napisał: > > > > > nie, nie jestem. > > jestes!! > > > wierze ze kobiety moga sie interesowac samochodami. > > nie wierzysz > > >w tym przypadku nie wierze jednak w twoja "droga pani" kobiecosc. > > bo glupi jestes i tyle > slyszalam ze draq-queen rownie ostro reaguja jak sie im mowi ze nie sa kobietami. wiec uwaga bo sie wyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Odpowiedz dla tex-assa IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 22:15 A jaka to roznica, czy byl to facet czy kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Odpowiada markiza7 26.04.05, 22:20 ja tez uwazam, ze roznicy nie ma, aczkolwiek musze przyznac, ze jestem kobieta:) Troche zakrecona jak zegarek, ale to nic i tak lubie citroeny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
texass do artura 26.04.05, 22:22 markiza7 napisała: > ja tez uwazam, ze roznicy nie ma, aczkolwiek musze przyznac, ze jestem > kobieta:) Troche zakrecona jak zegarek, ale to nic i tak lubie citroeny:)) stary -on cie kokietuje i jeszcze babskich sztuczek probuje do tego uzyc.fakt, ze malo subtelne i poruszajace.beda zmazy nocne u arrrrturka oj beda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: do artura IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 22:31 Nie czuje sie przez nikogo kokietowany. Masz problemy emocjonalne. Zmazow nocnych nie miewam. Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Odpowiedz od tex-assa 26.04.05, 22:20 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > A jaka to roznica, czy byl to facet czy kobieta? to pytanie pozostawie bez komentarza. ono wiele mowi o tobie Arrrrturku. w tak wogole to zaskakujaca twoja zdolnosc dodostrzegania meskich tylkow ladnie sie komponuje z zadanym pytaniem a kazdy nazwijmy to 'normalny' facet wie jaka to roznica czy to byl facet czy kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Musze ci powiedziec cos... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 22:30 ...o czym wiem tylko ja i twoja matka: Jestes Debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:32 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > Jestes Debilem. moge cos dodac?? skonczonym!! Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:33 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > ...o czym wiem tylko ja i twoja matka: > > Jestes Debilem. juz ty arrrrturo wiedze o debilach masz z autopsji, he? (czyt watek co zrobic po stosunku) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:33 ooooo.... czyzbys byl jego OJCEM? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:37 tak Ci zal fabiankoo, ze nie moglas sie wczesniej wlaczyc do rozmowy???? Przykre to.... Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:39 markiza7 napisała: > tak Ci zal fabiankoo, ze nie moglas sie wczesniej wlaczyc do rozmowy???? > Przykre to.... fabiance nic nie dynda miedzy nogami jak tobie markizo a moze markizie?. w koncy rozmowa wyszla od SM Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:43 tak, ale skoro nie masz pojecia co to SM, to sie lepiej zmyj, ok? Albo zerknij na ciekawy link podany przez Artura. P.S. Artur - dzieki, wyczytalam juz cos ciekawego!! Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:42 mie nie jest przykro... ale to mile, ze teskniłes... Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:44 fabiankaa napisała: ... ale to mile, ze teskniłes... fabianka bystra kobietka widac bo jak slusznie napisala do pana Markiza 7: teskniles widzisz markizie plci nie ukryjesz Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:46 texass napisał: > widzisz markizie widze, ze debilem jestes:) przez male d Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:49 markiza7 napisała: > texass napisał: > > > widzisz markizie > > widze, ze debilem jestes:) przez male d z tego co wiem to artus na tym forum probuje dowiesc glupoty kobiet. jako facet drogi markizie pokaz chociaz ty ze z facetami jest inaczej.bardziej sie wysil.bo sie artek zalamie chlopina Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 22:56 texass napisał: > artus na tym forum probuje dowiesc glupoty kobiet. nie bez powodu > jako facet drogi markizie pokaz chociaz ty ze z facetami jest inaczej.bardziej sie wysil. nie rozumiem o co Ci chodzi, pewnie dlatego, ze jestem kobieta:))) > bo sie artek zalamie chlopina nie tak szybko, (mam nadzieje):))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:02 markiza7 napisała: > > > artus na tym forum probuje dowiesc glupoty kobiet. > > nie bez powodu no markiz ja ci dobrze radze: jak chcesz dobrze kobiete udawac to sie w taki sposob nie wyzdradzaj.i drugie jak ci artus w oko wpadl to bedziesz musial zmienic zainteresowania. artek woli babskie gazetki...a ty sie tak nawysilales pol wieczoru zeby zaimponowac. no i moze sie nie zalamie.jak widzi meskie posladki to arrrturrro twardnie jak skala.tak wiec miriam glowa do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:24 texass napisał: > wyzdradzaj oj, coz za wpadka z "wyzdradzaniem" ......., to sie juz nie powtorzy w imie twoje!! > i drugie jak ci artus w oko wpadl a zebys wiedzial, ze wpadl. Mi - kobiecie! Musisz to strawic facecie, albo i nie, tez przeciez moge powiedziec - kobieto!! > to bedziesz musial zmienic zainteresowania. nie bede nic musiala! >ty sie tak nawysilales pol wieczoru zeby zaimponowac. nie, nie pol wieczoru tylko w wolnej chwili popoludniu - to po pierwsze; a po drugie to sie nie "nawysilalam", tylko sie troszeczke odprezylam bo sie na tym znam:)) ale Ty i tak nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii, wiec raczej zamilcz! Najlepiej na wieki. reszta to bla, bla, bla................. Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:29 markiza7 napisała: Mi - kobiecie! nie mow tak.mow ladnie.napisz mnie.artek jest purysta jezykowym.caly czas w gazetach siedzi.wiesz 'naj''claudia' i potem sie to iq nie byle jakie.ma prawo chlopak czytac i przegladac kobiece magazyny.a co... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:41 texass napisał: > markiza7 napisała: > Mi - kobiecie! > > nie mow tak.mow ladnie.napisz ...... skoro sie o to prosisz - to napisze: IDZ JUZ SOBIE BO I TAK NIC NIE KUMASZ I NIKOGO NIE INTERESI TO CO PISZESZ! TZN BREDZISZ! Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:44 markiza7 napisała: > IDZ JUZ SOBIE BO I TAK NIC NIE KUMASZ I NIKOGO NIE INTERESI TO CO PISZESZ! > TZN BREDZISZ! nie mow o sobie jako o nikim. no bo skoro czytasz...to cie to interesuje. a podobno to 'NIKOGO nie interesi'... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:48 texass napisał: > no bo skoro czytasz mylisz sie jak zwykle...... Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:52 markiza7 napisała: > mylisz sie jak zwykle...... ktos ci czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:56 texass napisał: > ktos ci czyta? ci?? Nie, nikt! Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 26.04.05, 23:59 markiza7 napisała: > > ci?? tak.ci - forma zaimka osobowego. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 27.04.05, 00:09 alez po co ten wysilek? Mnie to wcale nie interesowalo, ja mam inne hobby.... Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: Musze ci powiedziec cos... 27.04.05, 00:14 markiza7 napisała: > alez po co ten wysilek? > Mnie to wcale nie interesowalo, ja mam inne hobby.... ja nie mam najmniejszych watpliwosci ze cie to nie interesuje.gdyby cie interesowalo to odpisywalabys caly czas.prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: Musze ci powiedziec cos... 27.04.05, 00:19 texass napisał: > prawda? co chcesz wiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Musze ci powiedziec cos... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 22:47 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
texass patrzcie jak ladnie 26.04.05, 22:38 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > ...o czym wiem tylko ja i twoja matka: > > Jestes Debilem. ale prosze jak ladnie. arrrturo napisal debil z duzej litery.w koncu o swoich trzeba mowic z szacuneczkiem co artusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: patrzcie jak ladnie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 22:48 Patrz na swoje wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 26.04.05, 22:53 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > Patrz na swoje wypowiedzi ja wole twoje artus.lubie np twoje cytaty z claudii albo cosmo czytac.ale nie wstydz masz prawo zerkac do damskich pism.i fotosy ladnych panow tam sa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: patrzcie jak ladnie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 23:05 > lubie np twoje cytaty z claudii albo cosmo czytac Te dwa cytaty byly akurat przeklejone z WWW. Pudlo, dzieciaku. Nawet jezeli - owszem, mam prawo przegladac prase kobieca, tak samo jak i to forum, ktore przeglada rowniez twoja zakompleksiona postac Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 26.04.05, 23:10 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a) Te dwa cytaty byly akurat przeklejone z WWW. Pudlo, dzieciaku. Nawet jezeli - > owszem, mam prawo przegladac prase kobieca, tak samo jak i to forum, no przeciez mowie ze masz...artek.i sluchaj jaki ci los prezent zgotowal.tak pico-romantico dzisiaj co bratku.pan sie jakis toba zainteresowal ktore > przeglada rowniez twoja zakompleksiona postac to ja tu rady daje a ty mi forumowa sztampa jedziesz ze zakomleksionym. moze i jestem.bo jestes moim niedoscignionym idealem arrrrturo. dwum panom zycze wszystkiego naj na nowej drodze zycia. laczy was nie tylko plec ale i pasja.bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: patrzcie jak ladnie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 23:14 > dwum panom zycze wszystkiego naj na nowej drodze zycia. laczy was nie tylko > plec ale i pasja Niezle! Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: patrzcie jak ladnie 26.04.05, 23:16 mi sie to tez podoba !!! i dołączam sie do zyczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 26.04.05, 23:17 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > > dwum panom zycze wszystkiego naj na nowej drodze zycia. laczy was nie tyl > ko > > plec ale i pasja > > Niezle! markiz dawaaaaj.widzisz zainteresowany jest arturrro.i podekscytowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalynka Re: patrzcie jak ladnie IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 23:22 ty naprawde jestes tym debilem texass Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 26.04.05, 23:24 Gość portalu: Kalynka napisał(a): > ty naprawde jestes tym debilem texass masz racje.robie i zrobie WSZYSTKO by sie do arturka upodobnic.to jest dopiero gosc.jak widac udaje mi sie niezle.dzieki za uznanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalynka Re: patrzcie jak ladnie IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 23:27 nic nie zrobisz. jestes glupi i masz kompleksy na punkcie swojej meskosci, stad twoje aluzje do homoseksualizmu. zycze ci smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: patrzcie jak ladnie 26.04.05, 23:34 Gość portalu: Kalynka napisał(a): > nic nie zrobisz. jestes glupi i masz kompleksy na punkcie swojej meskosci, stad > twoje aluzje do homoseksualizmu. zycze ci smierci. TY IDIOTKO! jak mozna do kogos pisac "zycze ci smierci"... zastanow sie co piszesz, albo najlepiej nic nie pisz tylko zabieraj stad swoje zabawki i spadaj do innej piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 26.04.05, 23:41 > Gość portalu: Kalynka napisał(a): > > > nic nie zrobisz. jestes glupi i masz kompleksy na punkcie swojej meskosci > , > stad > > twoje aluzje do homoseksualizmu. zycze ci smierci. ta zawzietosc i oddanie sie sprawie oznacza ze jestes fanka artura?to super. artur niby tepi damska glupote na tym forum i prosze.efekt odwrotny do zamierzonego.one zostaja jego fankami.zapewne cie ciesze arrrrtuto mio ten gest tej mlodej damy co. mloda damo ochlon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalynka Re: patrzcie jak ladnie IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 23:44 zamknij sie Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 26.04.05, 23:46 Gość portalu: Kalynka napisał(a): > zamknij sie najwyzej dziecie urocze moge odsunac laptopa i nie dotykac klawiatury. oj ponosi cie ponosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalynka Re: patrzcie jak ladnie IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 23:59 na pewno lecisz na PUDZIANA Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: patrzcie jak ladnie 27.04.05, 00:02 oj, jaki powalający argument.... na temat pisz, na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalynka Re: patrzcie jak ladnie IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 00:09 Nie rozumiesz - nie odzywaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 27.04.05, 00:12 Gość portalu: Kalynka napisał(a): > Nie rozumiesz - nie odzywaj sie ale ostra babka.takie lubie.bystra cieta inteligentna. arturrro sie na pewno cieszy z ukrycia ze takie nie lada rozumy w jego obronie staja.piekna pani musi byc z ciebie droga kalynko.mozna to poznac po twoim jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: patrzcie jak ladnie 27.04.05, 00:14 doprawdy?? powiedz od razu PAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalynka Re: patrzcie jak ladnie IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 00:15 Jestem brzydka i gruba, mam pryszcze i nosze wielkie okulary :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 27.04.05, 00:19 Gość portalu: Kalynka napisał(a): > Jestem brzydka i gruba, mam pryszcze i nosze wielkie okulary : ((((((((((((((((( > (((((((((((((((((((((((((( eeeee gdzie tam.nie wierze.powiedz sama.na pewno jestes super szprycha co? przyznaj sie duzo facetow na ciebie leci.nie dziwie sie.oni lubia inteligentne.zapytaj markiza to ci powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mako Re: patrzcie jak ladnie IP: *.krakow.sint.pl 27.04.05, 00:31 Kalynka to na pewno facet a ty sie dajesz kokietowac Bedziesz mial zmazy nocne Jestes taki glupi teraz Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: patrzcie jak ladnie 27.04.05, 00:14 to ty sie nie odzywaj ! oszczedzaj paluszki na tematy typu "jak mu zrobic dobrze? jak czochrać po bobrze?" Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: patrzcie jak ladnie 27.04.05, 00:02 Gość portalu: Kalynka napisał(a): > na pewno lecisz na PUDZIANA w spadku po mojej smierci ktorej mi zyczysz zostawie ci wszystkie jego fotosy dziecie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
texass do markiza 27.04.05, 00:22 dobranoc panie blacharzu.oj przepraszam PANI blacharo. (nic sie nie boj -wystarczy luzna bluza zarzucana na spodnie na wysokosc krocza i jak sie postarasz nic nie bedzie widac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza7 przepraszam najmocniej, IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 27.04.05, 11:25 czy ja moglabym wiedziec czemu akurat moj post zostal usuniety?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: przepraszam najmocniej, IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.04.05, 11:45 Gość portalu: markiza7 napisał(a): > czy ja moglabym wiedziec czemu akurat moj post zostal usuniety?? W ten sposob najwidoczniej admin chcial ci zwrocic uwage. Tak mi kiedys wytlumaczono na forum abuse. Widac admin nie umie pisac (bo zaslanianie sie tym, ze nie ma twojego maila w tym przypadku jest psu o d* potluc), tylko biedactwo klika "USUN". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza7 Re: przepraszam najmocniej, IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 27.04.05, 12:53 no dobra, skoro chce zwrocic mi uwage w ten wlasnie sposob to moglby usunac jakis post, w ktorym nie bylam zbyt mila w stosunku do texasa na przyklad (czy jak on sie tam zwal?). To bym zrozumiala, ale w tamtym poscie to chyba naprawde nie bylo niczego co by lamalo regulamin. No chyba, ze admin starszym modelem Opla pomyka i poczul sie urazony?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: przepraszam najmocniej, IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.04.05, 13:15 Logiki w jej (jego?) postepowaniu prozno sie doszukiwac Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 Re: przepraszam najmocniej, 27.04.05, 14:33 i wcale nie mam zamiaru tego robic:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: przepraszam najmocniej, 27.04.05, 20:01 Gość portalu: markiza7 napisał(a): > No chyba, ze admin starszym > modelem Opla pomyka i poczul sie urazony?? Markiz blacharzu- sorry, blacharo a ty jak zwykle wszystko po samochody podciagasz...moze admin po prostu nie lubi transow... no to cie skasowal. No nieladnie panie adminie nie pochwalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: przepraszam najmocniej, 27.04.05, 21:04 cos tu dzis cichutko.... i spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
markiza7 bo nie ma z kim gadac 27.04.05, 21:34 ale ty mozesz poprosic o to texassa, napewno znajdziecie wspolny temat, hehehe..... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: bo nie ma z kim gadac 27.04.05, 21:47 hehehe... bardzo to ambitne... Odpowiedz Link Zgłoś
texass Re: bo nie ma z kim gadac 27.04.05, 22:05 markiza7 napisała: > ale ty mozesz poprosic o to texassa, napewno znajdziecie wspolny temat, > hehehe..... pamietaj ze ludzi pociaga czasem to co dziwne czyli taki freak jak ty dzidzia zapytaj urtusia bo on ma autorytet intelektualny na tym forum. artur przezywacz przywodca duchowy 'na luzie' choc sztywniak podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: przepraszam najmocniej, 27.04.05, 14:22 oj, jakie to smutne... chyba sobie popłaczę... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada ale wam tu fajna rozmowa wyszła.... IP: *.chello.pl 27.04.05, 03:01 tylko kalynka ma minusa, bo jej/jego wypowiedzi to wogóle z innej bajki całkiem, nie na temat i bez sensu, a co najwazniejsze - nie pisze sie ( do nikogo!!!!) zycze Ci smierci, ten post powinien być usuniety!!!!! a kalynka powinna przeprosić texassa texass też troche wrzucał/-a, a reszta ogólnie spoko, nieźle wam to wyszło co do płci poszczegóonych osób - nie mam zdania ale są kobiety które sie interesuja samochodami i to wcale nie jest taka rzadkość Odpowiedz Link Zgłoś
malasonia jestescie dziwni 27.04.05, 09:50 chcialabym wiedziec ile wy tu macie lat. Jestem tutaj pierwszy raz. Poświecilam jakies 12minut by przebrnac przez ten "watek". I mi sie wierzyc nie chce. Czy ktos zdal sobie sprawe ze ktos tu z was wszystkich poszydzil? Szyderka. Jakis texas podpuscil tu conajmniej 3? 4 osoby? Jakas mala pipe, ktora nie potrafi z dystansem podejsc do pewnych spraw i zyczy mu smierci zaczal naciagac ze napewno jest super kobieta na co ktos mu odpowiedzial ze ja kokietuje. Jestescie tacy toporni czy udajecie? Jak na moje oko to przychodza tu 14,15 16 latki. I ten jezyk tej pani od samochodow : interesi. ALE ZENADA. Stracilam duzo czasu na przeczytanie rozmow tepakow ze soba. A potem spojrzalam na inne watki.MAm pytanie do kogos bardziej obeznanego czy ten Artur Prze....( nie wiem jak dalej) to ten niby największy tu umysl? Chociaz jak na 16 lat to zdanie "wiem o tym tylko ja i twoja matka" to moze i jest ciete. Jak ma wiecej to chyba jednak jest tepakiem jak inni tutaj. No ale jakie forum taki czolowy medrzec. uciekam stad zastanawiam sie czy nie obrazilam kogos kto ma cos w glowie.ale tacy tu nie przychodza. Po co posmiac sie? To z czego sie smiejesz tez swiadczy o twojej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: jestescie dziwni IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.04.05, 10:44 > "wiem o tym tylko ja i twoja matka" To jest akurat cytat z Woody'ego Allena Odpowiedz Link Zgłoś
malasonia Re: jestescie dziwni 27.04.05, 11:17 Gość portalu: Artur Przezywacz napisał(a): > > "wiem o tym tylko ja i twoja matka" > > To jest akurat cytat z Woody'ego Allena Zastanawialam sie odpisywac. Bo nie o to mi chodzi by sie czepiac. Powiedz mi tylko w jaki sposob fakt ze jest to cytat Z FILMU Allena (bo zdanie to jest cytat z Woody" ego Allena brzmi conajmniej komicznie) zmienia postac rzeczy? Mozesz powiedziec oczywiscie bo to kino dla ludzi inteligentych a ja z niego cytuje. Moim zdaniem osobie inteligentnej zapamietuja sie z filmow Allena jednak inne cytaty. Druga sprawa to taka ze w psychologii istnieje teza o tym ze ludzie najlepiej zapamietuja kwestie dotyczace wlasnej osoby...(haha). Ale nie chodzi mi o to by wyzywac cie od debili. Akturat w tym kontekscie w ktorym to zamiesciles malo wazne jest czyj to cytat.Ale to sie chwali ze jako mlody czlowiek ogladasz takie filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: jestescie dziwni IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.04.05, 11:43 > [ciach o filmach] Nic bardziej mylnego - to cytat z ksiazki. Czy to cos zmienia - tez chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: jestescie dziwni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:42 każdy wielce mądry, trochę ludzie tolerancji, jestem zjebem który tu przychodzi to jest to moja sprawa i nic wam do tego, a z resztą, każdy wie jak się świat kręci to co ja się będę wysilać Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: czemu chlopacy sie tak szczyca 27.04.05, 19:43 i mamy setny wpis !!! Odpowiedz Link Zgłoś