Dodaj do ulubionych

Czasem mam ochotę

27.04.05, 16:33
Czesto mysle o poszukaniu sponsora.
Wspólne wyjazdy, kino, rozmowy, zakupy a czasem sex w zamian ogromne pieniązki
Ostatnio w Rozmowach w toku ;;Pokusa łatwych pieniedzy" gosciem była
blondynka ktora ma sponsora-przyjaciela.
co sądzicie? macie tez takie chwile i myslicie sobie ''o może poszukam sobie
sponsora''??
Obserwuj wątek
    • Gość: Femina18 Re: Czasem mam ochotę IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 27.04.05, 18:33
      Nie należę do kościoła ale uważam ze to brak godności.Przecież jesteś na pewno
      piękna i inteligentna a pieniadze możesz zarobić sama a faceta mieć z miłości a
      nie za kase...Twoje cialo i emocja związane z sexem sa tak wazne i cenne ze nie
      sprzedawaj ich nikomu ale trzymaj dla kogos waznego.takie laski mozna nazwac
      tylko jednym okresleniem...ku..a;/
    • Gość: madzia... Re: Czasem mam ochotę IP: *.chello.pl 27.04.05, 21:24
      piękna to może ona jest, ale w główce szumi!!!!oj szumi!!!!!jak nie potrafisz
      normalnie pracować bądź Ci sie nie chce to zawsze możesz zostać k****......
      powodzenia...
    • iberia29 Re: Czasem mam ochotę 27.04.05, 21:33
      nie laska do pracy isc i samej na siebie zapracowac?? Gardze takimi wygonickimi
      lalami jak ty, dla ktorych tylko kasa sie liczy.
      Nie ma to jak niezaleznosc finansowa, a nie pasozytnictwo.
    • fabiankaa Re: Czasem mam ochotę 27.04.05, 21:46
      pusta, bezdennie glupia lala...
      myslisz, ze warto dać du...y jakiemus staremu facetowi za np. nowa kiecke?
      Myslisz, ze za taki seks dostaje sie ogromne pieniazki? Jestes w bledzie... po
      co placic grube pieniadze za cos co mozna miec za miastem na poboczu za grosze.
      I do tego nie trzeba z taką Natasza leciec na zakupy, do kina i sponsorowac jej
      wyjazdow.
      Pomysl glową a nie ci..ą!!!
      • Gość: iskragk ale jestescie wredne!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 18:45
        kazdy ma prawo robic co chce a to nie jest prostytucja bo sama sobie wybierasz
        faceta i sypiasz tylko z jednym!!pozatym to wedlug mnie jest bardzo ciekawa
        opcja,a wy dziewczyny ktore krytykujecie to zapewne dlatego ze zadna z was nie
        jest na tyle atrakcyjna zeby moc dostac kase za rozkosz!!pozdrawiam]
        • fabiankaa Re: ale jestescie wredne!! 06.05.05, 21:46
          to nie jest prostytucja? to co wedlug ciebie oznacza spanie z kims za pieniadze
          lub prezenty? to prostytucja. I niewazne, czy jest to jeden facet, czy 50. I
          niewazne czy sie samemu wybiera czy tez nie. Uklad "bez milosci i za pieniadze"
          to zawsze bedzie ku...stwo!

"a wy dziewczyny ktore krytykujecie to zapewne dlatego ze zadna z was nie
          > jest na tyle atrakcyjna zeby moc dostac kase za rozkosz!!"
          nie, my jestesmy na tyle madre, ze mamy normalna prace i nie musimy pracowac
          ci..ą.

"pozatym to wedlug mnie jest bardzo ciekawa opcja,"
          no to gratuluje wyboru drogi zyciowej i zycze powodzenia ze sponsorem!!!
          • Gość: wanna Re: ale jestescie wredne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:17
            to jest kure...wo. Juz lepiej za prezent obciagnij wujkowi, zostanie to w
            rodzinie.
        • iberia29 Re: ale jestescie wredne!! 07.05.05, 21:01
          na szczescie jestem z tych, ktorym faceci nie musza placic i tylko dramatyczna
          sytuacja zyciowa zmusiala by mnie do tej formy zarobkowania.Masz racje od
          prostytucji rozni sie tylko tym, ze sypiasz z jednym facetem a nie calym stadem.
        • Gość: znudzony Re: ale jestescie wredne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:00
          Gość portalu: iskragk napisał(a):

> kazdy ma prawo robic co chce a to nie jest prostytucja

Daje dupy? bierze kase?

>i sypiasz tylko z jednym!!

Prostytutka też w pewnym przedziale czasu sypia tylko z jednym. Jak Cię sponsor
          "rzuci" to pewno będziesz szukać następnego tak jak panie lekkich obyczajów.
    • Gość: ktos Re: Czasem mam ochotę IP: *.btk.net.pl 06.05.05, 22:42
      Buahaha ja rozumiem, ze w Polsce bieda i nie wszystkim sie przelewa, ale takie
      podejscie do zycia to sie chyba z domu rodzinnego wynosi co? Twoja matka tez
      jest ku..?
    • Gość: MLODA21 Re: Czasem mam ochotę IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 06.05.05, 23:03
      DLACZEGO WSZYSCY TUTAJ UWAŻAJĄ SIĘ ZA ŚWIĘTYCH? MOGĘ SIĘ ZAŁOŻYĆ ŻE CONAJMNIEJ
      POŁOWA Z WAS JEST.... NIE BĘDĘ TEGO PISAĆ... SZKODA MI SŁÓW.. OTÓŻ POWIEM WAM
      ŻE JESTEM ZWYKŁĄ LASKĄ, PODOBNĄ ŁADNĄ Z FIGURĄ MODELKI :-), WYDAJE MI SIĘ ŻE
      NORMALNĄ... I POMYŚLAŁAM O TYM ABY POSZUKAĆ SOBIE SPONSORA.. NAWET BYM CHCIAŁA
      SOBIE ZNALEŻĆ KOGOŚ TAKIEGO, ALE POPROSTU SIĘ BOJĘ..... JEŚLI BYŁBY PRZYSTOJNY,
      Z FAJNĄ FIGURKĄ, SYMPATYCZNY, DBAJĄCY O SIEBIE I OCZYWIŚCIE SZANOWAŁ BY MNIE-
      CHYBA BYM SIĘ NIE ZAWAHAŁA... I NIE JESTEM ŻADNĄ DZIWKĄ ANI KUR.Ą I PROSZĘ
      ABYŚCIE MNIE OD TAKICH NIE WYZYWALI, TYM BARDZIEJ ŻE MNIE NIE ZNACIE... LEPIEJ
      SPÓJRZCIE NA SIEBIE I NA SWOJE PROBLEMY, BO MOZE MACIE GORSZE....!!!
      POZDRAWIAM. PA
      • fabiankaa Re: Czasem mam ochotę 06.05.05, 23:12
        po pierwsze: nie pisze sie tylko duzymi literami!!!
        po drugie: sponsoring jest tylko "ladniej opakowana" wersja kure..wa. I tego
        nie zmienisz... zawsze seks za pieniadze lub prezenty bedzie prostytucją.
        Przychodzi facet, daje forse lub prezent i cie bzyka... i ty myslisz, ze to
        normalne? a moze twoi ulubionym filmem jest "Pretty Woman"? Otóz takie historie
        nalezy miedzy bajki wlozyc.
        Sponsor to facet, ktory ma miec forse, zeby ci zaplacic za seks. Nie musi byc
        przystojny, ladnie pachnacy, z fajna figurka i nie musi cis szanowac - on placi
        za twoje uslugi seksualne . To wszystko. Wiec nie mow, ze to nie ku...stwo!!!
      • Gość: znudzony Re: Czasem mam ochotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:29
        Gość portalu: MLODA21 napisał(a):

> DLACZEGO WSZYSCY TUTAJ UWAŻAJĄ SIĘ ZA ŚWIĘTYCH?

Skąd ten wniosek?

>WYDAJE MI SIĘ ŻE
        > NORMALNĄ... I POMYŚLAŁAM O TYM ABY POSZUKAĆ SOBIE SPONSORA..

tak, tak. nie, nie. to, to.

>... JEŚLI BYŁBY PRZYSTOJNY,
        >
        > Z FAJNĄ FIGURKĄ, SYMPATYCZNY, DBAJĄCY O SIEBIE I OCZYWIŚCIE SZANOWAŁ BY MNIE-

Co to za bzdury? Kasa za sex i szacunek?

> I NIE JESTEM ŻADNĄ DZIWKĄ ANI KUR.Ą I PROSZĘ
        > ABYŚCIE MNIE OD TAKICH NIE WYZYWALI

Masz racje jeszcze nie jesteś dziwką wiec nie będe Cię tak nazywał.

• fabiankaa Re: Czasem mam ochotę 06.05.05, 23:51
          ale ma zadatki dziewczyna... jest na najlepszej drodze.... szkoda :(
    • Gość: g Re: Czasem mam ochotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:10
      to kurestwo tak się teraz nazywa?
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Czasem mam ochotę IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 07.05.05, 02:32
        Gość portalu: g napisał(a):

> to kurestwo tak się teraz nazywa?

Nie
        • wcalenietakimaly Re: Czasem mam ochotę 07.05.05, 05:04
          Oczywiscie, sponsorowanie to kurestwo. To znaczy gdybym musial wybierac miedzy
          agencja towarzyska a sponsorowana ku.. wybralbym to drugie.

• Gość: anna Re: Czasem mam ochotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:57
      a ja ci powiem..ze chyba tez zaczynam miec na to ochote..a moze to dlatego ze
      mieszkam na wsi..marnuje sie tutaj tylko.. a brak kasy na wyprowadzke do
      miasta..hmm..moze tez zaczne szukac sponsora.. w sumie mam blisko siebie hotel
      golebiewski..gdzie wielu takich sie zjawia..hmm..
    • Gość: aga Re: Czasem mam ochotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:58
      to nie wam jest dane wyzywac ja za to co chce zrobic. to jej zycie.mozecie
      napisac ze wam sie to nie podoba, ale nie wyzywac ja? czy tak sie zachowuja
      kulturalni, inteligentni ludzie? watpie...
      • Gość: znudzony Re: Czasem mam ochotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:49
        Gość portalu: aga napisał(a):

> to nie wam jest dane wyzywac ja za to co chce zrobic

A kto mi zabroni?

>czy tak sie zachowuja
        > kulturalni, inteligentni ludzie?

Ze świeca takich szukać na tym forum
    • fabiankaa Re: Czasem mam ochotę 07.05.05, 20:42
      dlaczego piszace tu w wiekszosci dziewczyny tak malo wierza w swoje szanse, w
      siebie?
      bo łatwiej jest dac du...y niz pojsc na studia, wziac sie za siebie i walczyc o
      dobra prace.
      Ale duzo łatwiej sie puscic za pieniadze niz studiowac 5 lat, wysyslac CV, a
      potem dostac na poczatek niska pensje - bo sie ma chec na wieksze pieniadze...
      tylko gdzie szacunek do siebie samej? i jak dlugo mozna zarabiac du..ą? jak juz
      mlodosc przeminie to pieniazkow z tego nie bedzie... a co sie narzeczonemu
      powie kiedy? "wiesz kochanie, zanim cie poznalam, mialam sponsora, czyli
      oddawalam sie za pieniazki spasionemu biznesmenowi z Pcimcia DOlnego"... a on
      sie wtedy wzruszy i przyjmie ukochana z otwartymi raminonami...
      pomyslcie o tym.
      i miejscie dla siebie szacunek!!!
    • Gość: copa cojones Re: Czasem mam ochotę IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.05.05, 20:50
      > Wspólne wyjazdy, kino, rozmowy, zakupy a czasem sex w zamian ogromne pieniązki

He he Optymistko - tak jest w małżeństwie. Przy sponsoringu to spodziewaj się sekxu na zawołanie i wtedy kiedy on bedzie miał ochotę.
      • fabiankaa Re: Czasem mam ochotę 07.05.05, 20:56
        tak, tym dziewczynom wydaje sie raczej, ze znajda cos na miare bogatego łosia,
        ktory bedzie w nich zakochany, bedzie im fundowal wszystko, bedzie na kazde
        skinienie, a one łaskawie czasem mu ulegną... a do tego jeszcze bedzie
        przystojny i bedzie je szanował..... ehhhh, chyba sie "Pretty Woman" naogladaly
        i kazda chcialaby takiego Richarda Gere dorwac... CZAS DOROSNĄĆ !!!
        • Gość: MŁODA Re: Czasem mam ochotę IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 07.05.05, 21:11
          Kim Ty wogóle tu jesteś? Za kogo Ty się uważasz? Za jakąś świętą chrabiankę?
          Mogę się założyć że nią nie jesteś i nigdy nie będziesz. Ludzie mają pełne
          prawo decydowania o własnym życiu, ale TY NIE MASZ PRAWA ICH KOMENTOWAĆ !!!!! I
          weź się zajmij swoimi problemami....!!!
          • fabiankaa Re: Czasem mam ochotę 07.05.05, 21:23
            jesli juz to chrabianka pisze sie tak: hrabianka :)
            ja nie oceniam ludzi tylko zachowania niektorych osob i postawy.
            a na tym forum moga pisac wszysc, w tym ja - jak cie sie nie podoba to nie
            czytaj !!!!!
            Mam prawo to komentowac, bo wkurza mnie reklamowanie dawania du..y zwanego
            sponsoringiem jako cudowanego sposobu na zycie!!!
    • Gość: jaaa Re: Czasem mam ochotę IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 20:58
      I co z tego, że to ku***stwo?! Teraz wiele dziewczyn tak sie utrzymuje, a co ma
      zrobić laska która jest zdolna, chce studiować a rodzice są bezrobotni? jakies
      marne stypendium dostanie, pracy nie ma a bez doswiadczenia nawet nie ma mowy o
      przyjęciu, i jesli decyduje się na sponsora to na pewno nie dla przyjemności,
      lecz czasem zmuszą ją do tego sytuacja, lepiej, żeby miała jednego stałego
      faceta niz poszła na ulicę, a z tego co wiem, Ci tym facetom zalezy nie tylko
      na sexie, chociaż chyba nie wszystkim
      dlatego nie zwracaj uwagi na wyzwiska bo łatwo oceniac mając bogatych starych i
      kupe kasy, a nie kazdy wie jak to jest nie mieć jak zapłacic za szkołę, nie
      pracować bo nie ma gdzie, chociaz do końca tego nie popieram ale w jakims
      stopniu staram sie to zrozumieć tzn te dziewczyny, które juz sie na to
      zdecydowały i wcale ich nie potepiam.
      • maadz Re: Czasem mam ochotę 07.05.05, 22:35
        a ja gardze kolesiami którzy muszą placic za sex- bo tzn. ze nie moga znalezc
        sobie pelnowartosciowej dziewczyny i byc z nia na zasadzie partnerstwa, tylko
        stwarzaja wlasnie takie chore uklady oparte na kasie z jakimis tanimi dziwkami.
        Ale to dotyczy nie tylko sexu za kase! Jest mnostwo dziewczyn, ktore lecą na
        fajny samochod, wypchany portfel... smutne. Co za puste laski! Wrecz zalosne..
        Zastanawiam sie czasem czy naprawde mają taki wstret do swojego ciała (i
        psychiki) zeby bzykać się z byle kim aby tylko mieć więcej siana??
    • Gość: iskragk fabianka ale sie uczepilas jak pijany plotu! IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.05, 01:19
      czemu masz takie zle zdnie na ten temat?duzo czytasz?caly czas drazysz temat
      wokol jednego!pisalam juz jaka jest roznica miedzy dzi...ka a dziewczyna ktora
      ma sponspora,to jest wszystko czysty uklad,spotykasz sie z nim kilka razy w
      miesiacu,idziesz na kolacje,spedzasz czas w pieknym i eleganckim
      hotelu,dostajesz prezenty i jeszcze masz z tego pieniadze!a teraz bardzo cie
      prosze poruwnaj teraz kur...two z tym co opisalam a pozniej wyglaszaj swoje
      komentarze!!!!!!!!!pozatym nie masz prawa mnie oceniac bo nic o mnie nie wiesz!!
      • Gość: anna Re: fabianka ale sie uczepilas jak pijany plotu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 01:25
        tak ISKRAGK ma racje!!!! popieram!!!
        • emilia1981 Re: fabianka ale sie uczepilas jak pijany plotu! 08.05.05, 08:50
          Dziewczyno wez sie do roboty a nie licz na latwe zycie jako prostytutka.
          Sponsorowanie to nic innego jak prostytucja.
          Co z tego ze w ladnym hotelu itd. mimo wszystko to zwykle k....stwo.
          Facet robi ci prezety i daje pieniadze za seks.
      • fabiankaa Re: fabianka ale sie uczepilas jak pijany plotu! 08.05.05, 11:48
        dawanie du..y to zawsze kure...wo. Niewazne, czy jednemu , czy wielu, niewazne,
        czy w lesie, czy w eleganckim hotelu. I to nigdy nie bedzie czysty układ.
        Nigdy!!!!!
      • Gość: znudzony Re: fabianka ale sie uczepilas jak pijany plotu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:02
        Gość portalu: iskragk napisał(a):

>o jest wszystko czysty uklad,spotykasz sie z nim kilka razy w
        > miesiacu,idziesz na kolacje,spedzasz czas w pieknym i eleganckim
        > hotelu,dostajesz prezenty i jeszcze masz z tego pieniadze!

Tak, ładnie to opakowałaś.
    • Gość: Jazon Nie wiem co głupsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:52
      Oglądanie "Rozmów w toku", czy wierzenie w dyrdymały które opowiadaja tam
      podstawieni ludzie dla zyskania 5 minut 'sławy'. Spodziewałabys sie że kobieta
      ktora zdecydowala sie byc dziwka bedzie opowiadac że to kiepski sposób na
      zycie, że sie nie szanuje itp? Nie- oczywiście że przed kamerami bedzie mowic
      że ma "sponsora- przyjaciela"- no bo oczywiście dać d..y przyjacielowi to cos
      calkowicie naturalnego i niewartego potępienia! Normalnym mechanizmem
      psychologicznym jest, że jezeli popełnimy jakiś błąd z ktorego nie możemy sie
      wycofać to staramy sie samych siebie i innych przekonac ze to jest cos dobrego.
      A jezeli namowimy do tego inna osobe to automatycznie siebie samych
      rozgrzeszamy.
      Nie wiem jakim trzeba byc pustakiem zeby wierzyć w telewizyjne opowieści dziwki-
      nawet tej nieco bardziej 'subtelnej' i 'eleganckiej', która zamiast klientów
      ma 'sponsora'.
      • fabiankaa Re: Nie wiem co głupsze 08.05.05, 16:25
        Popieram... tez ogladama ten program i az mi sie wlosy jezyly z przerazenia,
        kiedy sluchalam co opowiadala ta dziewczyna. Rzeczywiscie wygladala chwilami na
        zazenowana, ale trzymala sie z calej sily swojej linii obrony.
        ALe niestety niektore dziewczynki łykają takie bzdury jak ciepłe bułeczki...
        smutne to, ale prawdziwe...
        • Gość: ewelinka19 Re: Nie wiem co głupsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:12
          Spojrzcie z innej perspektywy! jjak okreslic faceta "sponsora"?? ku..arz
          dziwkarz? w sumie szuka jedna kobiete zeby moc ja "dymac" i dawac jej za to
          prezenty! ale zawsze kobieta na tym gorzej wyjdzie dlaczego?
          • Gość: ewelinka19 Re: Nie wiem co głupsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:15
            to jest bez roznicy on "daje" jej za to pieniadze a ona je "bierze"!!
            • Gość: Jazon Re: Nie wiem co głupsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:54
              Pewnie że to żalosne, ale w tym watku akurat nie pojawił sie żaden 'sponsor',
              czyli 'dziwkarz'. Tak jak ktos chyba napisał, sama koniecznośc płacenia za seks
              to żenada- niejaka 'młoda' zdaje się widziala jako kogos takiego zadbanego i
              miłego gościa, ktory jeszcze ją szanuje- śmiech na sali. Nie dociera jakoś ze
              taki czlowiek na ogół ma seks zupelnie za darmo, i to z osoba ze znacznie
              wyższej półki niz dziwka. Dałem mojej dziewczynie do przeczytania ten wątek-
              jej komentarz byl nastepujący: "widac ze niektóre dziewczyny zazdroszcza
              dziwkom, ze im płaca za seks a one same daja za darmo". A na ten przepiekny
              opis potencjalnego 'sponsora-przyjaciela' odpowiedziała- 'czyli w zasadzie jak
              chłopak- tylko kasę by za to chciała'. Madra z niej dziewczyna...:) Generalnie
              puszczanie się zrobilo sie 'trendy', tylko nazwano to 'sponsoringiem'- i jakos
              przestało byc to nagle cos złego. Tfu!
              • fabiankaa Re: Nie wiem co głupsze 08.05.05, 20:58
                gratuluje madrej dziewczyny... i przyłączam sie do plucia: tfu, tfu, tfu!!!
          • Gość: znudzony Re: Nie wiem co głupsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:06
            Gość portalu: ewelinka19 napisał(a):

>zawsze kobieta na tym gorzej wyjdzie dlaczego?

Bo jest naiwna i głupia.
    • seksoholik ... a ja nawet częściej niż czasem. 08.05.05, 20:33
      Tak jak w tytule.)
    • Gość: zazu Re: Czasem mam ochotę IP: 82.139.26.* 08.05.05, 22:07
      nie.myślę: " o, może poszłabym do jakiejś redakcji i zaproponowałabym, że im
      będę korekty robić, albo coś"
      • Gość: :) Re: Czasem mam ochotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:12
        ???????????????
    • Gość: ktos Re: Czasem mam ochotę IP: *.btk.net.pl 09.05.05, 12:03
      Nie ma co tych tepych panien, ktore nie maja do zaoferowania nic wiecej niz
      swoje dupska uswiadamiac. One sa juz tak wychowane- matka mowi od najmlodszych
      lat: "Idz i poszukaj sobie jakiegos bogatego faceta." One traktuja to jak chleb
      codzienny i same usprawiedliwiaja swoje niskie zachowanie, zeby nie popasc w
      depresje. Co moze miec czlowiek cenniejszego niz wlasna intymnosc, szacunek
      itd? A te leniwe k-rwy rozdaja to jakby to byly cukierki, w dodatku prosza
      jeszcze zeby ich nie wyzywac bo to im uwlacza. Heh co za bezczelnosc
    • stephanie_s Re: Czasem mam ochotę 09.05.05, 12:33
      dla mnie to po prostu jedna z form prostyucji ,poza tym nie mogłabym sie
      zadawac z facetem wiedzac ze nie moze zdobyc kobiety normalnie tylko musi jej
      płacic za to zeby sie do niego usmiecheła ,poszła z nim na kolacje tudziez do
      łóżka..żałosne,..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka