Dodaj do ulubionych

małe wesele

04.05.05, 20:46
cześć!Mam pytanko; czy ktoś z Was miał(lub uczestniczył) w kameralnym weselu
(ok.30 osób)? Bardzo chcę takie dla siebie, ale nie wiem, jak wybrnąć z
hucznej,całonocnej imprezy. Chciałabym, żeby ten dzień był wyjątkowy, choć
skromny.Proszę o wszelkie Wasze doświadczenia.Dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: jołjoł kameralne wesele..hmm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:10
      wiesz, byłam na takim

w Warszawce, "pod kogutem" przy placu zamkowym; muszę przyznać, że niezbyt mi
      się to podobało- ale tu pewnie chodzi raczej o towarzystwo, nie o lokal czy samą
      liczbę gości:)

sama chciałabym mieć kameralne wesele(choć jeszcze się waham), dlatego z chęcią
      poczytam jakieś mądre komentarze:)

muszę jednak przyznać, że w hucznych weselach jest jakaś magia- wszyscy sie
      cieszą, są podnieceni, długo się przygotowywali na ten dzień i w ogóle;

jednak największą przeszkoda jest kasa, ale tu czai się chochlik: niewiele
      taniej wyjdzie Cie zrobienie wesela w małym lokaliku niż w przystosowanej do
      tego sali bankietowej dom weselnego:) inaczej sie tu przelicza koszty:)

tam, gdzie byłam obsługa była koszmarna; od pół dnia chyba na stołach stały całe
      świniaki (!)a potem odgrzali tą padline i podali do zjedzenia:(nie no, ale
      knajpa jest awangardowa..! bo to teraz ponoć modne, tak po "chłopsku"..heh..
      wielka arystokracja się zabawia..:(

pozdro

• Gość: Asia Re: małe wesele IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 16:50
      hej,ja brałam udzieł w takim weselu i było bardzo
      fajnie:)).Rodzice,chrzestni,jacyś kuzyni i najbliżsi znajomi.Najlepiej
      powiedz,że nie chciałabyś takiej ogromnej balangi lub że nie pozwalają ci na to
      fundusze-myślę,że zrozumieją.Aha na na weselu nie było zespołu-tylko didżej
      (pierwszy raz się z tym spotkałam)i było naprawde extra!!jak coś pytaj-pozdro:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka