Dodaj do ulubionych

Jak ja przeprosić?????!!!!!!

07.05.05, 20:19
ostatnio pokłóciłem sie z moja dziewczyna, zwyzywałem ją od najgorszych(kur**
itd itp) no i teraz chciałem ją przeprosic...tylko nie wiem jak bo ona nie
chce mnie widziec ani gadac ze mna, myslałem wiec o sms =< pomozcie cos bo
oszaleje, nie mam zadnego pomysłu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:36
      ja bym nie wybaczyla okreslenia typu ku...a.
      a SMS jest baznadziejnym pomyslem - pójściem na maksymalną łatwizne.
      na twim miejscu poszlabym z kwiatami ... ale nie wiem, czy mozesz liczyc na
      pzebaczenie.
      • Gość: Anka Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:39
        a o co poszło?
    • Gość: aga Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 07.05.05, 20:58
      Trzeba było jej nie wyzywac od ....!!! I ma rację że Cię widzieć nie chce jak
      Ci nie dała w twarz to ja podziwiam!!! A SMS-a to mozesz sobie wsadzić!! Bukiet
      róż człowieku!!! Bo bez tego to sie nawet nie pokazuj!!!
      • Gość: chopak_na_skwal Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.riviera.pw.edu.pl 07.05.05, 22:16
        bo bukiet roz kosztuje fortune a sms tylko 3 grosze
        jak chcesz ja przeprosic uzywajac do tego pieniedzy to zmow pod jej chte
        limuzyne i 50cioma bukietami roz :P
        • Gość: erazma Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:51
          Gość portalu: chopak_na_skwal napisał(a):

> bo bukiet roz kosztuje fortune a sms tylko 3 grosze
          > jak chcesz ja przeprosic uzywajac do tego pieniedzy to zmow pod jej chte
          > limuzyne i 50cioma bukietami roz :P
          bardzo madre ja tez sie pod tym podpisuje!!! limuzyna , mnustwo roz i kolacja
          w restauracji przy swiecach!!! pozdrawiam i powodzenia!!!!!!!!! szczerze to
          predzej wybaczylabym zdrade niz wyzwiska ktorych ty uzyles!!!
    • Gość: alle Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.icpnet.pl 07.05.05, 22:32
      Gdyby mój chłopak użył wobec mnie takiego epitetu nic by nie pomogło.
      • maadz Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! 07.05.05, 22:36
        uuuu człowieku zalosny jesteś, idz sie leczyć a nie przepraszać biedną
        dziewczyne
        • Gość: Ja Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:39
          Człowieku nawet do niej nie startuj!!! nie sądze żeby ci sie udało. Chyba że
          ona wcale siebie nie szanuje to może ci jakos wybaczy. Stary gratuluje odwagi i
          współczuje głupoty!!!
    • stephanie_s Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! 08.05.05, 16:00
      no wiesz nic dziwnego ,ze nie che Cie widziec jezeli ma odrobine szacunku do
      siebie to juz w ogóle sie z Tobą nie spotka.
    • Gość: nie ma bat!!! Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.abcdata.pl 09.05.05, 10:41
      leczyć się!!!
    • Gość: czekoladka Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:53
      Wiesz co?! Zaczne od tego jak wogóle mogłeś wyzwać tak swoją dziewczyne?!!! A
      ten pomysł z smsem świadczy tylko o tym jakim tchórzem jesteś bo idziesz na
      łatwizne! Tak jak pisały dziewczyny - KWIATY!!! I to nie jeden czy trzy marne
      różyczki tylko radze ogromny bukiet za 100 zł + czekoladki najlepiej w
      kształcie serca (obalone ale efekt wizualny dobry) i OGROMNA skrucha!!! Może ci
      wybaczy...
      • Gość: ona23 Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:02
        Dziewczyny co Wy do cholery piszecie????????
        Później się dziwicie że faceci są jacy są...
        Bukiet kwiatów nie ważne czy za 10 zł czy za 100...albo róza za 2 zł...
        Czy kwiatki mogą jej wynagrodzić taka przykrość? Pozatym właśnie wielki
        kosztowny bukiet jest łatwizną wydasz kase i myslisz ze zagłuszysz swoja wine...
    • seksoholik Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! 10.05.05, 12:19
      Zacznij śpiewać serenady pod jej oknem jeśli umiesz i stać
      Cię na to. Kwiaty nieodzowne.

... i módl się o odpuszczenie grzechów.
      • Gość: aga23 Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:26
        I TAK POJDZIE DO PIEKŁA:)
        • seksoholik Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! 10.05.05, 13:08
          Nigdy nie wiadomo. Jeżeli wyrazi skruchę i uderzy się mocno w pierś...

...to może stwórca i dla niego znajdzie odrobinę miłosierdzia.
    • Gość: Agata Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: 80.51.57.* 12.05.05, 20:07
      bukiet roz w zebach,kajać się na kolanach i byc gotowym na kopa w dupe!!gdzie
      tys sie urodzil!!stary jestes skreslony a te roze i tak wywali!!
    • Gość: Karolina Re: Jak ja przeprosić?????!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.05.05, 20:26
      Dam Ci dobra rade-zastanow sie nad tym co zrobiles!!!Gdyby moj chlopak wyzwal
      mnie od najgorszych nie chcialabym go juz wiecej widziec.Facet-troche szacunku
      jesli nie do wszystkich dziewczyn to przynajmniej do tej do ktorej cos czujesz
      ale nie wydaje mi sie zeby Ci na niej zalezalo skoro tak postapiles.Sms??-chyba
      sobie zartujesz!!przepros ja ale napewno nie w smsie!!
      Pozdrawiam i powodzenia!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka