terminale 14.05.05, 17:18 PISZCIE WSZYSTKO CO WIECIE CZY MYŚLICIE O FACECIE POD ZNAKU BARANA! PLISS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONIKA i lew,ryba,panna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:32 dopiero co był koziorożec...a może sie pofatygujesz na odpowiednie stri...sprawdzisz? Miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA IP: 195.69.82.* 14.05.05, 20:37 > PISZCIE WSZYSTKO CO WIECIE CZY MYŚLICIE O FACECIE POD ZNAKU BARANA! > PLISS Złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femina18 Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA IP: *.smstv.pl 15.05.05, 00:44 moj mezczyzna urodzil sie pod tym znakiem zodiaku.jest lekko agresywny,lubi dominowac,ukrywa emocje,ale romantyczny.skryty,zadko sie otwiera przedemna,powazny,ale potrafi czasem dopiec swirowaniem:)pedant.domator.wspaniały kochanek z fantazja.lubie ladne kobiety i ladne rzeczy najlepiej drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasan1512 Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA 15.05.05, 14:30 Znaczy się nad jego domem stoi tablica z namalowanym baranem??? jakim trzeba być głupkiem, żeby w to wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kachna070582 Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA 22.05.05, 01:46 Jest cholerykiem, lekko agresywnym mezczyzna, ktory lubi postawic na swoim. Uparcie dazy do celu. Jest cwany i zlekka przebiegly. Lubi szybki sex niezaleznie od miejsca. Potrafi zaskakiwac. Jest kochany lubi sie przytulac. Potrafi dobrze gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 22.05.05, 02:44 Jak sama nazwa wskazuje [...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA IP: *.net-serwis.pl 23.05.05, 12:42 Energiczny, wybuchowy, obrażalski, dynamiczny, zwariowany, spontaniczny, dla ukochanej kobiety zrobi wszystko, zaborczy, zazdrosny, impulsywny, rozbuchany sekualnie, z wyobraźnia, lubi zadzierac nosa, lubi narzekać, pomysłowy, zawzięty, msciwy, lubi seks, małostkowy Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA 25.05.05, 15:10 to chyba o mnie :) jestem podobno TYPOWYM baranem - wszystko co zostało napisane jest prawdą - podpisuje sie pod tymi słowami ;) pozdrawiam reszte "baranów" - zodiakalnych oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Odpada ! IP: 213.186.69.* 25.05.05, 15:27 tylko nie baran ! moja opinia :) Odpowiedz Link Zgłoś
snowpanter Re: hehe baranki 25.05.05, 17:53 Sama jestem baranem zodiakalnym oczywiscie i powiem tyle że na nas trzeba mocnej ręki ..hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaa Re: hehe baranki IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 03.06.05, 11:39 nikt tak dobrze nie zrozumie faceta barana jak kobieta baran :] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arieska Re: hehe baranki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:34 Zgadzam sie z Toba w 100%.Ja sama jestem z tego zodiaku i rozumie facetów spod znaku "barana" ich złośliwości i inne przywary, wtedy kiedy inne znajome się obrażają i wkurzają;)Ten typ tak ma;-)) Ale nie należy brac tego sobie do serca. Baranki często rzucają różne kąśliwe uwagi, ale nie po to aby kogos ośmieszyc czy wykpić. Myśle , że jest to czasem nieświadome , a wynika z ich natury, tj. brylowania w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
aka79 Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA 25.05.05, 20:30 Bardzo uparty, wytrwale dąży do celu, pokonując przeszkody, walczy do końca. Buntownik, trochę pesymista. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA 30.05.05, 08:14 przede wszystkim KOCHANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA IP: *.chello.pl 01.06.05, 22:24 czarujący podrywacze (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: FACET SPOD ZNAKU BARANA IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 03.06.05, 11:42 aaa podrywazce too prawda... :/ lubia kobiety baaardzo Odpowiedz Link Zgłoś