snowpanter 03.06.05, 19:11 Dla tych co chcieli wiedzieć P.S.dzieki za rady. Z wielkim trudem ale udało mi się.Wygrałam z tą jedzą....Teraz ciesze sie zasłużoną oceną!Mówie wam walczcie o swoje.Nauczyciel nie zawsze ma racje!pamietajcie :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strucla_z_serem nie no któż by wątpił! 03.06.05, 23:43 co jak co ale.. gratuluję! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: ZDAŁAM!!!ruski IP: *.ztpnet.pl 04.06.05, 13:10 To cos milosierna ta nauczycielka. Ruski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: ZDAŁAM!!!ruski IP: *.mtm-info.pl 04.06.05, 15:48 jak bys jeszcze kiedy kolwiek maila jakie kolwiek problemy z ruskim to pisz do mnie :o) pochodze stamtad, juz ponad 5 lat w polsce wiec i pol i rus mam opanowany (sama studjuje fil. ang i ros) wiec zawsze moge pomoc Powodzenia na przyszlosc :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: ZDAŁAM!!!ruski IP: *.tkchopin.pl 04.06.05, 16:09 Priwjet :D Skolka tjebja ljet? :D Koncerta nie budjet Misza Grisza i Anton podpizdili patafon Spasiba :D Gratuluje Ja lublju russkij jazyk Odpowiedz Link Zgłoś
snowpanter Re: ZDAŁAM!!!ruski 04.06.05, 18:18 Dzięki, ruskiego bedę sie jeszcze uczyć jeden rok więc napewno skorzystam z twojej propozycji więc słowo zapadło nieuwolnisz się od danego słowa <hehe>.podziwiam za wytrwałość w szkole wyzsze jazdy z rosyjskim na czele ale dla ciebie to żaden problem więc do usłyszenia pozdrawiam pap :):) Odpowiedz Link Zgłoś