Dodaj do ulubionych

taki_jeden_gosc

11.06.05, 09:00
Pozdrawiam Cię taki_jeden_gosc, przeczyałam kilka Twoich wypowiedzi i muszę
stweirdzć, że bardzo mi się podoba jak udzileasz rad i nie tylko, przede
wszystkim nie krytykujesz, nie wyśmiewasz się i to się ceni! Faceci bierzcie
z kolegi przykład. Jeszcze raz pozdrawaim!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: taki_jeden_gosc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.05, 10:01
      Dolaczam sie do pozrowien.Mam podobne zdanie na temat pana 'takiego_jednego'.
      Pisz jak najwiecej bo milo sie czyta:)
      • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 10:20
        Bardzo dziękuję kobitki za miłe słowa miło słyszeć. W miarę możliwości
        postaram sie udzielać na tym forum.
        Co do tego że nie krytykuję....kiedys tak robiłem ale troszke sie zmieniło i
        stwierdziłem że najpierw musiałbym ostro skrytykowac siebie zanim sie wezmę za
        krytykowanie innych. A co do rad....nie wiem czy zawsze trafne ale staram sie
        jak mogę. Swoje 22 latka przeżyłem :).
        • Gość: modrooka Re: taki_jeden_gosc IP: *.idea.pl 11.06.05, 10:28
          > Co do tego że nie krytykuję....kiedys tak robiłem ale troszke sie zmieniło i
          > stwierdziłem że najpierw musiałbym ostro skrytykowac siebie zanim sie wezmę za
          > krytykowanie innych.

Jeśli niesłuszne ocenianie ludzi to nie jest krytyka to rzeczywiście nie
          krytykujesz.
          • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 10:42
            Nie krytykuję ludzi którzy piszą posty z problemami, im powinno sie pomóc a nie dobijać jak robią tu tacy, którzy ich nie rozumieją. I tylko takich krytykuję i potępiam. Przypuszczam że jestes 1 z tych właśnie osób skoro tak piszesz. Zaczekaj aż sama napiszesz post na forum, bo będzie Ci źle i cięzko na sercu a jakis palant przejedzie po tobie jak cięgnik po polu. Może wtedy zrozumiesz co miałem na myśli...
            • Gość: ona Re: taki_jeden_gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:44
              A jak tam panna? Kiedys Ci jeszcze odpisalam, ale nie pamietam w jakim to
              poscie bylo.
              • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 11:04
                Dzięki za troskę :). Z panna w sumie oki tylko że nie widzimy się juz 4 tyg :( i nie zobaczymy jeszcze do 20 czerwca. Oboje mamy sesję, ona jeszcze pracę i do tego 13-20 praktyki ze studiów. Porażka. Ale zaczekam o ile ona zechce zaczekać na mnie.

Btw - z początku pisanie na tym forum uznałem za bezcelowe ale jednak ktoś zauważa te posty :D. Naprawdę poprawiłyście mi humorek na dziś :). Pozdrawiam wszystkie miłe kobitki które to zrobiły!!!
                • Gość: kasia Re: taki_jeden_gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:08
                  Ja tez czasami pisanie tu uwazam za bezcelowe, ale co tam! Ale jeszcze chyba tu
                  troche pobede.

Trzymam kciuki za panne. ;)
                  • Gość: ona - kasia :) Re: taki_jeden_gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:10
                    Ups, nicki mi sie pomylily. :)

ona.
                    • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 11:34
                      Zdemaskowałaś się :). Celowo. I co dalej :P. Teraz przynajmniej wiem czemu mnie tak dobrze oceniasz. Pamiętam twoje posty. Pozdrawiam Kasieńko i dziękujeza miłe wypowiedzi.
                      • Gość: ona ;) Re: taki_jeden_gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:04
                        Niechcaco :P

Pozdrawiam rowniez. :)
            • Gość: modrooka Re: taki_jeden_gosc IP: *.idea.pl 11.06.05, 10:51
              Znajdź mi post gdzie dobijałam leżącego, to pogadamy. Właśnie to miałam na
              myśli mówiąc o ocenianiu.

• taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 11:01
                Więc twierdzisz ze to ja dobijałem leżącego? Może to Ty pokażmi taki post. A jeśli go nie znajdziesz to nie odpisuj bo uważam tę dyskusję za bezcelową :). Nie każdy musi mnie lubić. Nie proszę Cię o to :D.
                • Gość: modrooka Re: taki_jeden_gosc IP: *.idea.pl 11.06.05, 11:21
                  Jeszcze tylko gwoli ścisłości:

> Więc twierdzisz ze to ja dobijałem leżącego?
                  nie twierdzę. twierdzę że niesłusznie oceniasz.

Nie
                  > każdy musi mnie lubić. Nie proszę Cię o to :D.
                  Nie powiedziałam że cię nie lubię. Obiektywnie Twoje posty czasami rzeczywiście
                  są mądre :)
                  • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 11:38
                    Hehehe - kobieta zmienna jest. W 30 min zmiana opinii ?? Dziękuję za komplement. Zdarzało mi sie krytykowac parę osob ale wiem kidy i wiem za co. Najwyżej to co pisały bardzo mocno uderzały w innych forumowiczów i nie zgadzały się z moimi poglądami. Pamiętam np posta w którym 1 pannica sie wypowiada jak d*pą doszła do stanowiska - żalosne i nie żaluje żandego słowa które tam umieściłem.
                    • Gość: modrooka Re: taki_jeden_gosc IP: *.idea.pl 11.06.05, 11:56
                      Nie zmieniłam opinii.
                      To co napisałam wzięłam z własnego doświadczenia, kiedy to zjechałeś mnie,
                      chociaż nikogo nie obrażałam. Dla przypomnienia -dyskusja o epitetach. To
                      wszystko.
                      • Gość: modrooka Re: taki_jeden_gosc IP: *.idea.pl 11.06.05, 12:01
                        Alw nie znaczy że nie doceniam tego co piszesz
                        • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 12:11
                          Miałem rację.Tak jak pisałem wcześniej skrytykowałem bo Ty i tamten koleś tylko zaśmiecaliście cudzego posta a zapewne temu kto go
                          założył nie o to chodziło. Na przyszłość - wymieńcie sie numerami gg i kłopot z głowy. A nie zaśmiecać komus posta. Pozdrawiam.
            • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 12:10
              Miałem rację.Tak jak pisałem wcześniej skrytykowałem bo Ty i tamten koleś tylko zaśmiecaliście cudzego posta a zapewne temu kto go założył nie o to chodziło. Na przyszłość - wymieńcie sie numerami gg i kłopot z głowy. A nie zaśmiecać komus posta. Pozdrawiam.
              • Gość: modrooka Re: taki_jeden_gosc IP: *.idea.pl 11.06.05, 12:17
                No tak nie powinniśmy zaśmiecać tego wątku o ważnym problemie egzystencjalnym.
                O mało nie rozwaliliśmy tematu a to byłaby szkoda dla całego forum. Obiecuję,
                że już nigdy tego nie zrobię.
                Również pozdrawiam :)
                • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 14:27
                  Ironia wyszła ci bardzo ładnie :). Może i ten temat nie był dla Ciebie szczególnie interesujący ale i tak troszke szacunku dla innych mieć należy, prawda? Może prościej byłoby pogadać na gg niz pisac na tym forum? Co myślisz?
                  • modrooka Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 15:12
                    No cóż, myślę o komunikacji, ale w aspekcie napisania pracy ;)

A szacunek trzeba mieć. Nie sądzę jednak, żeby ten wątek dyskusji był brakiem
                    szacunku do kogokolwiek, był poprostu zboczeniem z tematu. Nie słałam
                    ośmieszających komentarzy (acha wspomniałam jedynie, że nie lubię słowa na c.
                    które było urzyte w temacie). Twój komentarz w stosunku do mnie wtedy był
                    trochę nie na miejscu, tym bardziej, że nie dyskutowałam sama ze sobą.

Ale proponuję porzucić ten temat i się nie kłócić, bo po co? PIS END LOF :D
                    • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 16:53
                      Zgadzam się, choc pacyfista to ja z pewnościa nie jestem ale kochać kocham. Mojego Tygryska :).
                      • modrooka Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 17:07
                        Ty się nie bój, to nie była żadna propozycja z mojej strony ;)
                        • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 17:23
                          Domyślam sie ale to tak na wszelki wypadek :P.
    • Gość: elvis Re: taki_jeden_gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:24
      Noo...widze, że mój kumpel zbiera pochwały w sieci;)
      • Gość: adgd Re: taki_jeden_gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:09
        też zwróciłam uwagę na TAKIEGO_JEDNEGO_GOŚCIA :P i masz moją sympatię : )
        • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 11:41
          Brak mi słów :D. Dzięki.
      • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 11:42
        To kumpel czy przyjaciel?? Kim ja właściwie dla Ciebie Patrysiu jestem :D. Sprecyzuj.
        • Gość: elvis Re: taki_jeden_gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:16
          Przecież dobrze wiesz kim dla mnie jesteś ;)
        • Gość: elvis Re: taki_jeden_gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:06
          Jesteś moim przyjacielem, któremu wybaczyłam to, że mnie zawiódł. Życie toczy
          się dalej...
    • ghostdogg [...] 11.06.05, 13:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 14:25
        Podziwiam twoja inteligencję i szacunek do innych ludzi. W szczególności do kobiet bo to nie pierwszy twój post który widziałem. Słownictwo też masz rodem z Bronxu bo pewnie wolałbyś urodzic sie czarny i żyć swoim rapem :D. Weź koles zróbcos dla świata - idź sie utop.
        • Gość: :) Re: taki_jeden_gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:27
          W trosce o nasze dobre imie odmawiamy przyjecia wyzej wymionego osobnika.

Rzeki.
        • ghostdogg Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 15:57
          tupnij jeszcze nożką
          • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 16:45
            Zabawny jesteś dzieciaku...
            • elamodela Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 17:32
              Ja się dokładam do pozdrowień. Przyjemnie się czyta Takiego Jednego wypowiedzi.
            • ghostdogg [...] 11.06.05, 18:03
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: elvis Re: taki_jeden_gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:12
                buehehe texty rodem z polibudy, czy co?
                • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 11.06.05, 18:15
                  Chyba z gimnazjum bo sądzę że do polibudy to mu baaaaardzo daleko :P
                  • Gość: elvis Re: taki_jeden_gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:19
                    W tych przykrych gimnazjach zapewne nie uczą się co to aproksymacja. Ale poziom
                    może być różny - zarówno szkół, jak i ludzi ;)
    • Gość: ?? Do takiego jednego gościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:38
      Ale ty jesteś obłudny.

Popraw mnie jeśli się myle.

Obrzucasz tu kamieniami dziewczynę która zdradzała swojego chlopakaa, zrobiłeś
      dokłądnie to samo - zdradziłeś swoją dziewczyne, a piszesz jeszcze, że jak ona
      mogła (!), ze ty jestes od niej lepszy (bo zalujesz?!) i ze ty nie zrobiles tym
      samym czegos tak zlego. Szczerze sam przed sobą wiesz, że jak posuwałes tą inną
      laskę, swoją dziewczynę miałeś za nic i ona byla ostatnia rzeczą o której
      pomysłałeś. A najbardziej obłudne i krzywdzące dla twojej dziewczyny jest to,
      że nadal sprpawia ci przyjemnosc flirtowanie tamtą laska i z przyjemnoscią
      dajesz sie jej kokieotwac (!).

Żal mi twojej dziewczyny. Krzywdzisz ją niesłychanie przez swój egoizm.
      • Gość: elvis Re: Do takiego jednego gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:01
        Co do kokietowania, to jestes w poważnym błędzie
      • taki_jeden_gosc Re: Do takiego jednego gościa 14.06.05, 15:37
        A mnie żal Ciebie. Dla Ciebie zdrada to zdrada i koniec.
        Ja zrobiłem to raz! I bardzo żałuje, bo czuję się teraz
        jak śmieć a ta laska robi to cały czas i jeszcze robi to
        ze swoim facetem. Ja tak NIE ZROBIŁEM, przyznałem sie zanim
        miedzy mna a moja kobieta do czegoś doszło.

To że kobieta mi wybaczyła to inna sprawa.
        Jestem winny ale napewno lepszy od autorki. Ona robi to z
        premedytacja wielokrotnie, a o przyznaniu sie zapewne nie ma mowy.
        Dokładnie czytaj posty.
        • ghostdogg Re: Do takiego jednego gościa 14.06.05, 15:46
          te gosciu, cos przestaja cie lubic a taki figofago jestes.trzymaj poziom i
          prostuj sie panie mista
          • taki_jeden_gosc Re: Do takiego jednego gościa 14.06.05, 15:51
            Prawda taka ze koles ma duzo racji ale do tej
            pannicy jeszcze mi baaaardzo daleko.
    • kasia021 Re: taki_jeden_gosc 15.06.05, 11:25
      Pozdrawiam goraco taki_jeden_gosc... sama myslalam o wymysleniu takiego tematu :)
    • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 15.06.05, 23:06
      Dzieki za wszystkie wypowiedzi, panie mnie naprawdę
      dowartościowały a panowie zjechali :). Mimo wszystko
      miło jak ktos napisze posta na twój temat i to jeszcze
      takiego. Dzięki kinga962.
      • seksoholik Re: taki_jeden_gosc 15.06.05, 23:13
        Dziwisz się, ze faceci Cię zjechali?

Nie powinieneś. To naturalny przejaw zazdrości.

Pozdrawiam.)
        • taki_jeden_gosc Re: taki_jeden_gosc 15.06.05, 23:21
          Wiem ale nie napisałem, bo sprowokowałbym tylko
          posty z odwetem w zamkniętym już w sumie temacie.

Ale dzięki za pocieszenie :).
          • Gość: ?? Re: taki_jeden_gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:23
            a co mialoby byc powodem zazdrosci facetow? co ma piernik do wiatraka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka