missy-queen 17.06.05, 13:37 wyobrazcie sytucje: on siedzi od rana do 15-16 przy komputerze, nie ma go ok 4 godz, wraca is siedzid do 1 a nawet pozniej. Zajmuje sie totalnymi bzdurami <gry i gg> jest tak niemal codziennie. czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybawilkowca Re: chlopak i komputer 17.06.05, 13:40 jedynie wtedy jesli robi to w szarych skarpetkach i 4dniowych majtkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgkf Re: chlopak i komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:45 skoro maniak komputerrowy to calkowicie normalne, mam to samo w domu, tyle że jako tako ma wytłumaczenie - informatyk, najchetniej w ogóle nie wychodziłby z domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: chlopak i komputer IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.06.05, 15:50 sam tez nieraz siedzialem po 10-12 godzin przed kompem a nieraz pare dni, i nieraz tylko do sklepu po jedzenie, zjesc cos i dalej, nieraz tylko 2-3 godzin snu wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: chlopak i komputer IP: *.tkchopin.pl 17.06.05, 22:22 Chryste przeciez to nie jest i nie moze byc normalne! tak dac sie omamic jakiejs skrzynce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Re: chlopak i komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 00:23 Nienormalne, po co wychodzi na te 4h skoro moze je przesiedzieć przy kompie? Bezsens... 24h całkiem łatwo można wytrzymać, hardkor zaczyna się w okolicy 32 godziny... i to nie są totalne bzdury, ratowanie swiata od zagłady (lub zdobywanie świata) to cholernie ważne i odpowiedzialne zadanie któego jako kobieta nie jesteś w stanie zrozumieć! (aczkolwiek są wyjatkowe przedstawicielki płci przeciwnej które to rozumieją) gorzej jak woli kompa od sexu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: chlopak i komputer IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.06.05, 01:13 Bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misy Queen Re: chlopak i komputer IP: *.tkchopin.pl 18.06.05, 09:38 Czy Ty rozumiesz o czym mowie? wyraznie podkresilam ze chodzi o BZDURY takie jak GRY i gg, a nie prace niektorych ludzi co nadzoruja pogode i i nne wazne rzeczy. DLa mnie to nie jest normalne ze ktokolwiek moze dac sie tak opanowac przez glupie programy ik omputer. nie mow ze nie rozumiem, bo samam duzo siedzialam swego czasu, ale dotarlo od mnie ze to i tak bezsensu. Troche rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misy Queen Re: chlopak i komputer IP: *.tkchopin.pl 18.06.05, 09:38 mowilam do wotana Odpowiedz Link Zgłoś
etiuda_rewolucyjna Re: chlopak i komputer 18.06.05, 09:51 moj to tez caly czas tylko gra i gra :(( no moze nie caly czas ale b. czesto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: chlopak i komputer IP: *.tkchopin.pl 18.06.05, 10:21 Moj tez i bardzo dziala mi to na nerwy.. mzoe przejdzie mu kiedys <nadzieja matka glupich, ale kazda matke trzeba kochac..> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: chlopak i komputer IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 18.06.05, 13:16 > Czy Ty rozumiesz o czym mowie? wyraznie podkresilam ze chodzi o BZDURY takie > jak GRY i gg To ty nic dziecko nie rozumiesz, Wotan pisal o grach wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: chlopak i komputer IP: *.tkchopin.pl 19.06.05, 10:55 owszem, zrozumialam. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: chlopak i komputer 19.06.05, 06:59 Mój mąż potrafi tak samo.... Jest to nienormalne, ale ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: chlopak i komputer 19.06.05, 11:58 A ja Ci powiem że jestem informatykiem ale jak kobitka jest u mnie to staram sie trzymac od kompa z daleka - specjalnie dla niej, tylko ze jest problem...czasem jak sie nie widzimy i pisze do niej na gg ona odpisuje rzadko. Spytałem kiedyś czemu i usłyszałem że gra w literaki na necie ;/. To baaardzo wkurza jak ta 2 osoba woli kompa niż Ciebie. Naprawdę żenada ale niestety ni wiele mozna zrobic z maniakami :(((. Trzeba umieć ocenić co jest ważniejsze i napwno komputer nie powinien byc wazniejszy niz spedzenie czasu z kochaną osobą. Przynajmniej dla mnie nigdy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: chlopak i komputer IP: *.tkchopin.pl 19.06.05, 22:37 wreszcie to jakis facet sie skarzy ze kobieta woli go od komputera. iwecej panowie, wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Queen Re: chlopak i komputer IP: *.tkchopin.pl 19.06.05, 22:43 ojej! pomylka - chodzize kobieta woli komputer od niego, ojoj , gapa ze mnie;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka20 Re: chlopak i komputer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:49 to nie jest normalne.. tez mialam kiedys problem podobny,ale nie az tak. bynajmniej pogadaj z nim o tym. jak nie zrozumie, to zostaw go. do szczescia widac potrzebny mu komp,nie ty. poza tym nie sluchaj wyjasnien typu.. praca w pracy, a rozrywka w domu a najbarfziej lubi rozrywke w sieci., w pracy tego nie ma.. to co innego itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Hondo Re: chlopak i komputer IP: *.chello.pl 20.06.05, 05:12 Graj razem z nim - izacznij odbierać mu komputer. Gry to fajna sprawa. A może sama znajdziesz ciekawą rozrywkę? i polecam cos bardziej ambitniejszego niz simsy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Re: chlopak i komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:56 A czy ty Misy rozumiesz co ja piszę? Napisałem że gry to nie są bzdury... muahahaha! Nie ma to ja być nałogowcem :D (ale fakt, jak kobita w okolicy to od kompa idzie w odstawkę i trza się zająć moja Panią ;) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta zaproszenie do programu IP: 217.153.131.* 14.09.05, 15:02 czesc missy-queen. pracuje w redkacji "miasta kobiet" w tvn style. zajmujemy sie teraz tematem "chłopak, który za duzo czasu poswieca na komputer". Czy chciałabys wziac udział w programie i opowiedzieć o tym pare słów. Bardzo prosze o kontakt marta.kwasek@op.pl lub krecha14@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Re: zaproszenie do programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:50 Co niby znaczy "za dużo"? Moze dla niego to w sam raz? Nie można patrzeć na wszystko przez pryzmat swojego gustu i zachcianek. To co dla was jest dziwne dla innych jest całkowicie normalne. Jak znam życie wyjdzie z tego że tacy faceci są be, a gry komputerowe są już totalną degeracją bla bla bla... paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: chlopak i komputer 15.09.05, 08:09 Jestem na to zywym przykładem najlepszy sposob to odejsc po co byc z kims kto juz nie jest czlowiekiem tylko jakas pusta maszyna Odpowiedz Link Zgłoś