sweet850 02.07.05, 19:02 czy macie jakieś pomysły na ostrą jazde ?potzrebuje rużnych pomysłów kture mogłabym wykorzystac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagusia666 Re: ostry sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:04 tak jazda bez trzymanki na rowerze Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: ostry sex 09.07.05, 14:07 jazda na rowerze bez siodelka??? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja165 Re: ostry sex 02.07.05, 19:09 no coment apropo na poczatku lepiej pocwicz ortografie a potem zabieraj sie za "ostry sex" chyba ze specjalnie tak napisałas te zdanie omg....;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ostry sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:45 Ty tez zwroc uwage na pisownie apropo's? ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscportalu Re: ostry sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:53 Skoro juz o poprawnosci mowimy - nie apropo's tylko a propos... :| Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: ostry sex 07.07.05, 16:27 czwarte podejście do zagadnienia: nie a propos tylko a'propos Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: ostry sex 09.07.05, 14:08 no nie dziewczyny--mialo byc o ostrym sexie a nie o ortografii ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmos Re: ostry sex IP: *.bmly.cable.ntl.com 02.07.05, 19:13 nie czytaszcosmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwonyczlonek Re: ostry sex IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 03.07.05, 04:51 a propo ja stoje i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena Re: ostry sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:46 najlepiej w pupala jest to niesamowite uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: ostry sex 06.07.05, 22:48 a propo to chyba nie watek poprawnej pisowni .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ostry sex 06.07.05, 22:54 o ortografii nie, ale trudno nie zareagowac jak bledy az w oczy klują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagunia Re: ostry sex IP: 212.122.214.* 06.07.05, 23:06 no to się dziewczyna dowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ostry sex 07.07.05, 15:45 A no to proszę uprzejmie Partnerzy stają plecami do siebie, przy czym jedno z nich trzyma w ręku balona, a drugie stara się podnieść butelkę palcami u stóp. Następnie kobieta zakłada lewą nogę na prawe ramię mężczyzny, uginając jednocześnie prawę nogę w kolanie i wydając z siebie trójkreślne "C". Jeśli to mężczyzna podnosił butelkę, umieszcza ją między piersiami kobiety, oddając jej jednocześnie balon. Kobieta klęka na ugiętej nodze, a mężczyzna unosi się nad nią - niewprawni mogą skorzystać z pomocy balonu. Kobieta podkłada prawą rękę pod prawy pośladek mężczyzny, a lewą trzyma go za uch, opierając palce na przeciwległym policzku. Jeśli to nie wychodzi, można wypuścić balon, a powietrze wydostające się z niego powinno pogłaskać tylną część ud obojga. Mówię wam, niezapomniane przeżycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyprawka Re: ostry sex IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 08.07.05, 13:36 zjedz troche oregano bedziesz miala jazde na ostro i popij sosem tabasco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: ostry sex IP: *.ms.acxiom.com 09.07.05, 13:19 Ja klade maja na lade kuchenna(kredens?)sciagan jej gacie i lize, krecac ja na wzystkie strony ,ona to bardzo lubi. Lubie jesli sie przed seksem nie podmywa, sprobuj usiadanie na twarzy partnera, albo on oglada telewizje, ty wystawiasz pupcie stojac na lawie tylem do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Mycie podlogi IP: *.ms.acxiom.com 10.07.05, 06:46 Sprobuj jakby nigdy nic zaczac myc podloge w spodniczce mini, bez majtek gdy on zauwazy gwarantowane jest ze Ci nie odpusci. Powiedz mu zeby urzadzil ci kapiel jezyczkiem. Pamietaj ze ona musi pachniec po prostu jak c...ka. Mezczyzni lubia lekko spocone i aromatyczne, wiec sie nie podmywaj.Zycze przyjemnej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryska Re: Mycie podlogi IP: *.an4.ind20.da.uu.net 11.07.05, 04:20 Waldek, Tak jak podejrzewalam zbokiem chyba jestes. Podnieca cie smierdzaca ryba. Co wiecej wykorzystujesz niecnie kobiety. maja myc podloge na dodatek bez majtek i w mini. Ja z moim Skarbem to mamy ostry seks w hamaku, ale "techniczne" szczegoly tylko na private i za oplata. To jest patent, multiorgazmowy z obydwu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Mycie podlogi IP: *.ms.acxiom.com 11.07.05, 07:01 Nie wiem co kobiety maja z tymi hamakami , drazkiem albo hustawka, chyba lubia uciekac. Rozumiem, kobiece upodobanie. Tak na marginesie nie spotkalem jeszcze zadnej kobiety z symptomami "smierdzacej ryby" i nie sadze zebys ty miala takie objawy. Polki poprostu nie sa pewne siebie, jakies zachamowania i uwazaja ze nie jest to przyjemny zapach, a przeciez mezczyzni uwielbiaja ten zapach i smak, wydzieliny jak i samo uczucie to najlepszy afrodyzjak. Jezeli chodzi o twoje "techniki" mam je zadarmo albo sam wymyslam. Odpowiedz Link Zgłoś