annnia2 14.07.05, 10:09 czy ktos mi w koncu poda pare sopsobow na poderwanie faceta? hmm wiem ze to brzmi tak jakbym prosila o przepos na nalesniki :)no ale piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek1610 zwyklego faceta??? 14.07.05, 11:28 "pare sposobow na poderwanie faceta"??? To chyba najlatwiejsza rzecz na Swiecie... chyba ze jestes w piatej klasie podstawodki a chlopaki sa jeszcze niezainteresowani przeciwna plcia. Chyba ze on jest najpopularniejszy w twojej szkole i ma juz dziewczyne...zwykle kobiety nie pytaja sie jak poderwac kogokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka696 Re: zwyklego faceta??? 14.07.05, 13:28 no wlasnie , zwykle kobiety nie pytaja... no ale to troche inna sytuacja... siedze caly dzien w recepcji...a nad glowa mam szefa wiec nie bede sie caly czas mizcrzyc, bo pomyslkli jeszcze ze to do niego, a tego bym nie chciala... myslalam ze znaje w tej odp, pare uniwersalnych tekstow na ktore ,oge zarwac kolesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:51 idz do baru,na fajną imprezę,na balety..wszedzie gdzie są ludzie..a gdy tylko wypatrzysz jakiegos przystojniaka uśmiechnij się ładnie..na imptrezach jest prosciej..gdy jestes po kilku drinkach łatwiej jest nawiazac kontakt..tylko nie przesac z alkoholem bo nawalonej panny zaden nie zechce..przede wszystkim..pewnosc siebie i usmiech..to jest to:)zycze powodzenia! ps.moj facet wypatrzył mnie na mieście i zdobył moj nr telefonu od znajomych..zadzwonił i tak sie to wszystko zaczeło:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: ???? 14.07.05, 20:09 Jeśli masz ku..ki w oczach, wystarczy, że spojrzysz...:) Albo opalaj się nago, wtedy faceci pojawią się sami. Ja opalałam się dziś nago na balkonie i w bloku naprzeciwko pokazało się paru gości, którzy do mnie zagadywali. Widzisz, jakie to proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajęty 26 lat Re: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:25 Czytam kolejny temat i znów nie wierzę oczom. Znów ktoś szuka prostej recepty na ogólnikowy problem. Dziewczyno, każda kobieta ma inne sposby. Sama musisz odkryć w sobie to co najbardziej nakręca w Tobie facetów. Nie wiem, usmiech? Biust?? Mini??? Rozmowa???? Coś innego????? Jak mamy Ci pomóc skoro nie wiemy jaka jesteś?? Przecież to jest sprawa indywidualna. Najlepiej popytaj znajomych koleżanek bo to one Cię znają i podpowiedzą jakie masz atrybuty. Na forum NIKT nie poda ZŁOTEGO ŚRODKA nie znając Cię osobiście. My nie jesteśmy prości, i mam nadzieję że Wy także nie, więc pomyśl następnym razem zanim spytasz o coś podobnego. Ok? Pozdrawiam i życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: ???? 14.07.05, 23:02 napisz do mie maila, poznasz wtedz fajnego gościa Odpowiedz Link Zgłoś