martys_85r 21.07.05, 11:03 ja wprost jestem uzalezniona!, tez lubicie toffi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jedna Re: kto uwielbia toffie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:31 juz jest nas 2:)ja uwielbiam wszytsko co jest toffie,szczegolnie lody,milk shake i czekolade o smaku toff,to mi sie nigdy nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SłodkaAnitchen Re: kto uwielbia toffie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:00 fuj, tylko cm w biodrach daje, a słodkie, że az wykrzywia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna Re: kto uwielbia toffie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:34 komu daje cm temu daje..poza tym kazdy ma swoj gust i lubi co innego Odpowiedz Link Zgłoś
lovedance HEH 21.07.05, 13:56 Ja najbardziej lubię polewy do lodów toffie:) Pije je jak małe dzieci mleko z butelki:)Mam to szczescie, ze nadwaga mi nie dokucza wiec moge je pis ile wlezie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: kto uwielbia toffie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:15 ja tez lubie..i misie-zelki:) Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r a juz myslalam ze jestem kopnieta:) 21.07.05, 19:25 tak wszystko dokladnie, lody, paczki mmmm, paczki z toffie ale z toffie a nie jakas tam pianka sa po prsotu cudownie wspaniale! polewy do lodow, toffiefeem wszystko! nawet kosmetyki o zapachu toffie, kolezanka mi kupila w belgii jak byla, ludzie! jaka to przyjemnosc tym pachniec!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kto uwielbia toffie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:43 Kocham, uwielbiam, szaleje za toffie!!! To najwieksza miłość mojego zycia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fajfla Re: kto uwielbia toffie?? 21.07.05, 19:50 teraz to mam ochotke na toffie....:D Odpowiedz Link Zgłoś
aryjeczka Re: kto uwielbia toffie?? 21.07.05, 21:40 mój facet uwielbia :) ja nie przepadam- zbyt słodkie jak dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r je tez nie lubie zbyt slodkich rzeczy.. 22.07.05, 12:35 torty lub ptys na przyklad, przeciez ptys to taki ulepek slodki, bleah, a toffie, slodkie ale moge w kilogramach jesc:) Odpowiedz Link Zgłoś