julia.julia 20.08.02, 17:43 Witam wszystkie forumowiczki. W związku z przeprowadzką chcę/ muszę pozbyc się całkiem pokaźnego archiwum pism kobiecych z ostatnich kilku lat. Mieszkam w Sopocie. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAGDA Re: ARCHIWALNE NUMERY COSMO, ELLE, TWÓJ STYL IP: *.sisk.reset.net.pl 10.09.02, 12:38 hej Julia! pisze w sprawie archiwalnych numerów cosmo! pisze w tym roku magisterke na anglistyce na podstawie cosmo i desperacko poszukuje calego rocznika (np. 2001 lub 2002 do chwili obecnej). z tym ze w ersji brytyjskiej... z tego co rozumiem, masz do odstapienia wersje polska? tym moze tez bym byla zainteresowana. czy mozesz mi przeslac maila ze szczególami na ten temat? jak cena i ktore numery? bardzo prosze o odpowiedz, pozdrawiam, magda woman1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniadeno Re: ARCHIWALNE NUMERY COSMO, ELLE, TWÓJ STYL 13.09.02, 21:22 cześć Julia jestem bardzo zainteresowana gazetkami cosmo ale pozostałe czemu nie też mogękupić .Powiedz tylko ile kaski. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_conchita Re: ARCHIWALNE NUMERY COSMO, ELLE, TWÓJ STYL 14.09.02, 16:59 sluchajcie dziewczyny, ale czy to ma sens? Przeciez "informacje" sprzed roku sa nieaktualne, te no, trendy sie zmieniaja, koncerny slodyczowe ulepszaja coraz to oferte mietowek, a i moda nie ta sama. To jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś