gwiazdka1888 09.08.05, 22:28 moj facet ma jutro urodziny i chcialabym mu napisac jakies orginalne piekne zyczenia, czy ktos moze mi w tym pomoc??? bylabym bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_agusia Re: pomoc..plis!! 09.08.05, 22:38 Dokładnie! Napisz coś od serca, to będzie na pewno piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: pomoc..plis!! 09.08.05, 22:39 aga_agusia napisała: > Dokładnie! Napisz coś od serca, to będzie na pewno piękne! dla osoby emocjonalnie z nia zwiazanej napewno. Jak piszemy o sobie to i o drugiej osobie. Piszemy o agape nie egoist:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: pomoc..plis!! 09.08.05, 22:41 caprissa napisała: > aga_agusia napisała: > > > Dokładnie! Napisz coś od serca, to będzie na pewno piękne! > dla osoby emocjonalnie z nia zwiazanej napewno. Jak piszemy o sobie to i o > drugiej osobie. Piszemy o agape nie egoist:) Właśnie o to mi chodziło, ładnie to ujęłaś:)! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1888 Re: pomoc..plis!! 09.08.05, 22:54 tylko ja bym chciala to pieknie ujc, ty piszesz wiersze moze mi pomozesz?? bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA Polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:57 ...Pisanie z serca, tak jak koleżanki już wspomniały :) A dodatkowo na taka okazję mozesz sprawić sobie na przyszłość jakies tomiki z życzeniami na rózne okazje, skoro opusciła Cie już wena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mademoiselle Re: Polecam... IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:07 ja swojemu napisalam:" happy birthday to you, happy birthday to you...to spiewalam ja nie jakas MM zza grobu":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:11 alez glupie i beznadziejne zyczenia... gratuluje, gorszych nie slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
vladimir Re: Polecam... 10.08.05, 00:16 Wyrażanie uczuć wielu sprawia kłopot.Im bardziej wzniosłe tym trudniej.Dlatego świat wynalazł poetóf.Czasem dobrze od nich coś zerżnąć. Na onecie są kartki z życzeniami wraz z wierszami i aforyzmami.Można zerknąć. ----------------------------------------------------- Jestem niczym Bóg, wszędzie obecny nigdzie widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: pomoc..plis!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:25 Ja napisalam ostatnio mojej kolezance na urodziny taki tekst: Mileno!Ty masz juz 19 lat!Spojrz jak dlugo poznajesz swiat!Niedawno z "brzucha" mamy wylazlas, teraz pedzisz do wielkiego miasta!Ohhh...W dniu tym pieknym mam dla Ciebie zyczen pare:niech zycie Twe bedzie zawsze dziarskie, jare!Kazdego dnia badz zdrowa jak ryba, jedz duzo warzywek, bo lubisz chyba??!!Facetow cudnych poznawaj tysiace, od pieknych podrozy miej nozki bolace, oddanych przyjaciol takze Ci zycze oraz wszystkiego na co masz tylko chcice!! Mozesz cos zerznac:P Odpowiedz Link Zgłoś
ona244 Re: pomoc..plis!! 10.08.05, 11:29 Nikt tak nie zna Twojego faceta jak Ty i tylko Ty mozesz wymyslic dla niego cudowne zyczenia. Nikt Ci w tym nie pomoze. Napisz mi po prostu jak bardzo go kochasz, kim jest dla Ciebie, ze mu dziękujsz za wszystkie spędzone wspólnie chwile, napisz po prostu co czujesz, a wtedy bedą to dla niego najpiękniejsze zyczenia. Albo uzyj cytatu z waszej ulubionej piosenki "Wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie nikogo wspanialszego nie znajde w żadnym micie. Dziekuje za wszystkie spędzone razem chwile przepraszam za wszelkie krzywdy jakie wyrządziłam. Mam nadzieje, że może kiedyś zapomnisz o tym a w pamięci Twej zostaną tylko jedynie wzloty. Chciałabym być jedynie z Tobą, reszta nie ma znaczenia oddałabym za Ciebie życie bez zastanowienia. Oddaje Ci ma dusze a z nią miłośc bez granic będę Cis na zawsze kochać i nie zmienie zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie Na zawsze w moim sercu - TYLKO TY KOCHANIE... Kiedy jesteś przy mnie niczego mi nie trzeba mam wrażenie że trafiłem do siódmego nieba. Bo tylko dzieki Tobie naprawde chcę żyć zapomnieć o problemach w euforie się wbić. To obłęd sercowy bez porównania z niczym kiedy jestes przy mnie nic innego sie nie liczy. Pragne tylko jednego, by na zawsze tak zostało, aby wszystko się udało. To jedyne me marzenie, oddałabym co mam za jego spełnienie niech raz po mojej stronie stanie przeznaczenie." Odpowiedz Link Zgłoś