Dodaj do ulubionych

Do DZIEWCZYN o pomoc!!!

12.08.05, 15:54
od roku brałam Diane-35 teraz robie przerwe bo zle sie ostatnio po niej
czuje, dzis ostatnia tabletka i prosze napiszcie mi jak mam sie teraz
zabezpieczać, jak długą przerwe mam zrobić??? do gin sie oczywiście wybieram
ale mam dopiero wizyte za 2 tyg. za kazdą dobrą radę z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • apsik87 Re: Do DZIEWCZYN o pomoc!!! 12.08.05, 16:02
      najlepiej oczywiscie poradzic sie lekarza.ale masz do niczego ginekologa skoro
      musziczekac dlugo...w szpitalu w moim regionie przyjmuj abardzo dobrzy lekarze
      i nie trzeba czekac wiecej niz w kolejce jednego dnia.pozatym odradzam sex bo
      oz esie cos "zdarzyc".
      • Gość: Zoska85 Re: Do DZIEWCZYN o pomoc!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.05, 20:22
        no niestety mój ginekolog jest na wakacjach :( a jakoś nie jestem przekonana
        żeby iść do innego
    • Gość: mala Re: Do DZIEWCZYN o pomoc!!! IP: *.run.pl / *.run.pl 13.08.05, 00:42
      taaaaaaaa JABLKO! nie przed nie po ale zamiast.
    • martita503 Re: Do DZIEWCZYN o pomoc!!! 13.08.05, 11:25
      ja bym proponowala plastry.. dla dziewczyn ktore sie zle czuja po pigulkach.
      bardzo wskazane
      • Gość: Niunia Re: Do DZIEWCZYN o pomoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:54
        a ja skoro mowa o plastrach,czy wiecie moze jakie sa przeciw wskazania co do
        plastrow? i czy sa one na recepte?to dla mnie wazne bo zamierzam ich uzywac
    • Gość: Agucha:] Re: Do DZIEWCZYN o pomoc!!! IP: *.szczecin.mm.pl 13.08.05, 18:02
      zoska85 nie wiedomo jak zareaguje twoj organizm na odstawienie tabletek...
      niekiedy trzeba czekac nawet i 2 mc zanim sie ureguluje gospodarka hormonalna.
      Ja nie chcialam czekac zbyt dlugo i lekarz zapisal mi takie tabletki na
      przywrocenie i przyspieszenie okresu, nazywalay sie Orgametril. Po tym okres
      nastapil dosc szybko po jakis 8 dniach. Teraz zaczynam brac nowe tabletki i
      zaluje ze tamte odstawilam na miesiac, zle sie czulam jak to wszystko
      dochodzilo do normy. Zastanawialam sie nad plastrami ale jakos sie boje ich
      uzywac <?> A co do nich to oczywiscie sa na recepte a przeciwskazania to takie
      jak do pigulek bo dzialaja one na tej samej zasadzie:)
      • Gość: Zoska85 Re: Do DZIEWCZYN o pomoc!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.05, 20:28
        wielkie dzięki za odpowiedż, też sie boję jak będę reagowała na tą zmianę ale
        miałam Diane brać rok tyle żeby sie wyleczyć z trądziku POMOGŁO!! raczej będę
        później brała tabletki ale inne niż diana> Proszę mi napiszcie jak sie
        zabezpieczać podczas tej przerwy (tylko nie takie głupoty jak szklanka wody
        zamiast :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka