Dodaj do ulubionych

stanik - tak czy nie

26.08.05, 19:24
Hej dziewczyny i chlopacy, co myslicie o dziewczynach, ktore chodza po
miescie w przeswitujacych, obcislych topach bez stanikow, czyli widac sutki
wtedy. CZy wy dziewczyny tez tak lubicie czy niekoniecznie? A po domu
chodzicie w nich czy bez? A faceci jak wola?
Obserwuj wątek
    • Gość: smak.moich.ust Re: stanik - tak czy nie IP: *.telpol.net.pl 26.08.05, 19:33
      ja bym sie tak cuzło obleśnie..... tak szmaciarsko.... ubierajmy si ejakoś
      porzadnie, ulica to nie burdel....
    • mammamia4 Re: stanik - tak czy nie 26.08.05, 19:51
      Takie dziewczyny wygladaja jakby szukaly okazji. Przeswitujace przez material
      sutki sa dobre w sypialni. Ale wiem, ze wielu facetow to jara niestety
    • maritttka Re: stanik - tak czy nie 26.08.05, 20:56
      Niesmaczne. Po domku chodze bez stanika, ale mam niewielkie wiec moge sobie na
      to pozwolic. To wygodne, ale nie gdy jestem gdzies i przez bluzke widac me
      sterczace sutki.Nawet pod bluzki wiazane na szyi zakladam. Od tego sa
      silikonowe ramiaczka
    • basiek24 Re: stanik - tak czy nie 26.08.05, 20:57
      Jesli o mnie chodzi to chodzenie w takich bluzkach po miescie jest co najmniej
      obciachowe i zaloze sie, ze wielu facetow na taki widok zacznie sie predzej
      smiac (jesli nawet ukrycie), niz popatrzy z podziwem. W koncu jak to swiadczy o
      plci pieknej?? Dziewczyny trzeba miec troche samokrytyki i zachowac poziom,
      zwlaszcza dzis, kiedy tak o niego trudno!! A w domu ...luzacko. Wszystko
      dozwolone :) Zwlaszcza jak sie studiuje i mieszka z dobrymi kumpelami;) W koncu
      to nie rewia mody. Kazdy chodzi ubrany, tak jak mu pasuje i zaklada rzeczy, w
      ktorych najlepiej sie czuje (czyli wycigniete t-shirty itp. ;)) Na ostatnie
      pytanie nie odpowiem bo nie jestem facetem :P Pozdro!
      • dyskopata Re: stanik - tak czy nie 26.08.05, 21:02
        widzę że jeszcze ie ma męskiego zdania więc o to i ono dla mnie kobieta jest tym
        bardziej pociągająca im więcej ma w sobie tajemnic sorry za porównanie ale
        zabawa z alkoholem ma na pewno swoje plusy ale na drugi dzień już się nie da o
        nim myśleć
        • nie-przegap-zycia Re: stanik - tak czy nie 26.08.05, 22:20
          w domu owszem chodze bez stanika, tyle ze nie w przeswitujacych bluzkach, na
          ulice nie odwazylabym sie tak wyjsc, co innego przy moim facecie...;)
    • Gość: _Mia_ Re: stanik - tak czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 01:11
      Ja chodzę bez stanika. Dla wygody po prostu. Tym bardziej, że w upały jest to
      jeszcze jedna część garderoby ;) Czasem krępują mnie spojrzenia mężczyzn, ale w
      końcu ubieram się tak, bo MI jest wygodnie. Fakt, mam ciuchy w ciemnych
      barwach, więc problem prześwitywania odpada. Ładne piersi ślicznie wyglądają w
      swoim naturalnym kształcie, więc nie widzę powodu, żeby wpychać je pod sztywny
      stanik. Który, jak już pisałam, jest po prostu niewygodny. Jednak argument, że
      ulica to nie burdel, nie jest argumentem przeciwko chodzenia bez stanika.
      Człowieku, zastanów się! Jeżeli myślicie, że kobieta nie wkłada stanika tylko
      po to, by zwrócić na siebie uwagę, to chyba mierzycie ją własną miarą.
      Doszukujecie się podtekstów tam, gdzie niekoniecznie są. Moherowe berety
      jeszcze sobie na głowę włóżcie...
      • andapka Re: stanik - tak czy nie 28.08.05, 13:32
        ja bym nie wyszla, ale tez nie oceniam bo fakt komuś może byc poprostu
        niewygodnie w staniku, a co myślą o tym faceci to mnie szczeze nie obchodzi,
        moze jednemu sie to nie podobać bedzie sie nabijała ale jak jego dziewczyna tez
        zacznie tak chodzic to bedzie za tym zeby kazda zrzucila stanik, czyli facet
        jest zmienny,

a co sądzicie o tym kiedy dziewczyna nosi bluzki na szyje i z tylu widac jej
        stanik?? albo jeszcze lepiej jak widac ramiaczka nie koniecznie w koloze
        bluzki:D
        • Gość: kiciunia_kicia Re: stanik - tak czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:56
          Jak widze laske w bluzce wiazanej na szyi i do tego wystajacy z tylu stanik to
          mysle sobie,ze pani albo ze wsi,albo nie ma jej kto powiedziec,ze to zle
          wyglada,bo sama o tym nie wie....Jakby nie bylo-przypal jakich mało....
      • Gość: tanya Re: stanik - tak czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:16
        dobrze dobrany stanik nie jest niewygodny. zdarzalo mi sie jednakze nie
        zakladac tej czesci garderoby pod topy wiazane na szyji lub bez ramiaczek w
        upalne letnie dni. do czasu... pewnego dnia moje piersi nie staly sie przyczyna
        stluczki samochodowej- mlody facet za kierownica tak sie zapatrzyl, ze wjechal
        innemu w zderzak. historia autentyczna. bylo mi tak glupio, ze czym predzej
        skrecilam w jakas boczna uliczke... teraz bez stanika chodze tylko czasem "po
        domu"
    • marika2005 Re: stanik - tak czy nie 29.08.05, 14:35
      tak. i nie ma zadnego ale
    • lilarose Re: stanik - tak czy nie 29.08.05, 15:04
      W domu chodze bez stanika, a na dworze tylko latem gdy zakładam top lub lekką
      bluzkę nieprzeswitującą - ale ubieram sie tak "po godzinach" - na randkę, na
      wycieczke w plener, na zakupy, na rower itp. Nie psozłabym tak do pracy, do
      lekarza czy jakiegoś urzedu.
      • teba18 Re: stanik - tak czy nie 29.08.05, 15:29
        ja tez po domu chodze bez, w lato zalezy od bluzki, jak jest biala lub jasna
        jest stanik jak nie to przewaznie nie. ale strasznie mi sie nie podoba jak
        kobiety ktore maja d i wiecej chodza bez stanika po ulicach- dla mnie to wyglada
        obrzydliwie szczegolnie jak grawitacja juz zdarzyla zrobic swoje. Jak ma ladne
        jedrne d ktore trzyma sie przy wisiorku a nie przy pepku to mi to nie przeszkadza.

ale i tak najgorsi sa faceci ktorzy w lato chodza po ulicach bez koszulek :/
        • Gość: Juras Re: stanik - tak czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:55
          Jakbym miał kobiety bez stanika na mieście oglądać, to bym podziękował :) Co
          innego w domu własną kobiete podziwiać :)
          Na mieście takie coś było by troche niesmaczne, a przybyłoby i pedofili i kurewek
    • piwnooka_81 Re: stanik - tak czy nie 29.08.05, 15:57
      Jeżeli dziewczyna ma ładny,jędrny biust to ok ......... gorzej jest z tymi co
      mają piersi do pepka i myślą, że są sexi. Ja osobiście wolę chodzić w staniku.
      Pozdrawiam :)
    • Gość: powyzej C- nie Re: stanik - tak czy nie IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 16:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka