Dodaj do ulubionych

Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam Bron!

29.08.05, 11:47
Niektore watki "Na Luzie" podobaja mi sie inne nie, odpowiadam tylko na te
ktore mnie interesuja, mniej interesujace ignoruje. Jednak z zasady nigdy nie
obrazam przezwiskami ludzi z ktorymi sie nie zgadzam, tylko argumentuje.
Mysle ze zgodzicie sie ze mna i Angiaa ze jest OK byc kontrowersyjnym jak ja,
natomiast obrzucanie mnie przezwiskami przez te same 5 osob nie jest
wporzadku.

Autor: angiaa
Data: 29.08.2005 08:24
>ja tam sie z Waldkiem zgadzam.. wy jak zwykle sie bulwersujecie i to jak
>zwykle jest te same 5 osob- i jak zwykle te same bez sensowne argumenty jak
>np. "spie..j zboczku".. zacznijcie rozmawiac o tematach jakie porusza Waldek
>a jak nie to nie wypisujcie takich bzdur bo przez ten ograniczony zasob słów
>jaki prezentujecie sami sie osmieszacie..

Obserwuj wątek
    • hanka331 Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 29.08.05, 14:20
      Walduś, kochanie, ty się nudzisz czy seksu brak????????
      Pozdro
      • anusia202 Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 29.08.05, 14:24
        Walduś, a weź Ty olej ten cały cyrk z Toba związany i pisz se co chcesz, od
        tego jest to forum....
        • smak.moich.ust Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 29.08.05, 14:29
          not o teraz móie wyraźnie jak i do autora tak smao i jego zwolenników - UWAGA
          bede przemawiać:

Waldku bardzo ci eprosze.... 90% tego forum niema ochoty cyztac twoich
          wątków... tak wiem zaraz sie naskoczy na mnie że mamy nieczytać.... cóż, kiedy
          wchodiz sie na forum i widzi sie większosć atków twoich to sie po rpostu można
          wkurzyć.... człowieku to jest forum na luzie a nie śmietnik- co ty sie bawisz w
          dpowiednik "agi_agusi" śmiecisz.... rozumiesz ze neichcemy cie tu cyztac, załóż
          sobie własne forum, wtedy wszytskie takie odchyły jak ty beda sobie tam pisać,
          naprade znowu zmuszasz ludiz do pisania do admina żeby kasował te twoje atki...
          myślisz ze niemamy nic do roboty tylko pisac zeby cie banowali? Człowieku
          pomyśl..... Pozdrawiam.
          • angiaa Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 29.08.05, 15:01
            smak.moich.ust a nie nie uwazasz, ze 90% osob na tym forum nie chce tak samo
            czytac Twoich wątków.. dla jednych Twoje moga sie wydawac tak samo banalne tak
            jak dla Ciebie Waldka.. wiec prosze nie baw sie tu w admina i nie buntuj
            wszystkich przeciwko.. pozdro;)
            • Gość: bezelka Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:05
              nikt nikogo nie musi buntowac,bo kazdy swoj rozum ma i umie czytac,jak juz iles
              tam osob pisze zeby dal sobie spokoj to chyba cos znaczy?na poczatku to sie
              jeszcze dalo czytac,poznije dla mnie te watki nawet byly smieszne,ale jak on w
              kółko pisze o jednym no to zlituj sie!i to zeby jeszcze bylo cos nowego,a tu
              wiecznie c....y,d..y i z emy tacy zacofani jestesmy buuuu;)
              • agatka_to_ja Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 29.08.05, 15:12
                zgadzam sie , jego watki sa coraz bardziej niesmaczne... ludzie mowia mu
                kulturalnie, zeby przestal plodzic tutaj te swoje obrzydliwe chwilami tematy, a
                on nic... kompletna olewka...i to jego cholerne poczucie wyzszosci "ja, wielki
                Amerykanin, z erekcją nonstop, wielbiciel kobiet jako ochłapu mięsa do lizania,
                i wy, polaczki, zacofane i ciemne. Ja Waldi was seksualnie zbawie.."

i jak sie tu nie wkurzyc?
                • Gość: SMAK.MOICH.UST Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B IP: *.telpol.net.pl 29.08.05, 15:29
                  Angia cyz jak ci tam- wiesz, z tymz e mnie 90% tego forum niepisze ze mam sie
                  zamknąć i przetac peiprzyc. A wiesz, jak zakładma wątek to o cyzms wmaire
                  ludzkim a nie o jednym i tym samym do cholery. Niewidzisz tyc hkomentów
                  przeemną? Ja si eniebawie w admina, ale jak sie kwku.... to napisze cholerna
                  prośbe o banner na twojego sexownego idola WLDUSIA! Czy to jest jasne i namóisz
                  swoja seksualno forumowa zabawke zebys ie zamknął cyz naprawe forumowicze musza
                  sie wkurzyc i siłą usuwac? Ludzie no!!!!!
                  • angiaa Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 29.08.05, 16:56
                    Gość portalu: SMAK.MOICH.UST napisał(a):

> Angia cyz jak ci tam- wiesz, z tymz e mnie 90% tego forum niepisze ze mam
                    sie
                    > zamknąć i przetac peiprzyc.

po pierwsze to moja ksywa(ja sie do Twojej nie czepiam), hmm piszac "jak ci
                    tam" (widac, ze sie denerwujesz- niepotrzebnie..) ja nie mam do nikogo na tym
                    forum zlego nastawienia.. Apropo fajny watek rozpoczelas : >""Cześc ma tu moze
                    ktoś tekst piosenki z filmu "pierwsza miłość" .... nieiwme
                    dlaczego, ale wydaje mi sie ze tu akurat bedzieice mieli ten tekst.
                    Pozdrawiam.""< Widzisz jak nikt nie chce komentowac Twojego wątku to wlasnie,
                    ze"niepisze ze mam sie
                    > zamknąć i przetac peiprzyc." - to jest troche nie kulturalne tak pisac..- o
                    to mi chodzi.. Pozatym zauwazylam ,ze do Ciebie tez ludzie sie czepiaja..

> wiesz, jak zakładma wątek to o cyzms wmaire
                    > ludzkim a nie o jednym i tym samym do cholery.

w miare ludzkim?- bez komentarza.. nie chce klotni;)
                    Sama masz problemy typu :"Jak to jest z dziewictwem?" "czy przez oral mozna sie
                    rozdziewiczyc" "piosenka z filmu pierwsza milosc".. chcialabym miec takie
                    problemy..-zazdroszcze Ci..

>iewidzisz tyc hkomentów
                    > przeemną? Ja si eniebawie w admina, ale jak sie kwku.... to napisze cholerna
                    > prośbe o banner na twojego sexownego idola WLDUSIA! Czy to jest jasne i
                    namóisz
                    > > swoja seksualno forumowa zabawke zebys ie zamknął cyz naprawe forumowicze
                    musza
                    >
                    > sie wkurzyc i siłą usuwac? Ludzie no!!!!!

Widze te komenty przed Twoja wypowiedzia..-sa bez sensu..
                    "sexowny idol Waldus"- Waldus nie jest moim idolem.. po prostu mamy podobne
                    zainteresowania- z reszta kazdy normalny czlowiek interesuje sie sexem i po raz
                    kolejny powtarzam, ze kazdy ma prawo do wyrazania swojego zdania na tym forum,
                    dla poszerzania swojej wiedzy i dzielenia sie roznymi(podkreslam)
                    doswiadczeniami z innymi ludzmi.. Po co unosic sie nerwami i sie "wku..rwiac"
                    jak Ty?? przeciez to tylko jest forum..;) nie szukaj tu przyjaciol i nie
                    angazuj sie tak emocjonalnie w to wszystko co Ci ludzie pisza;)

• Gość: SMAK.MOICH.UST Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B IP: *.telpol.net.pl 29.08.05, 17:26
                      AHHH.... I ZNOWU MUSIAŁABYM SIE WKURZYC..... PO PIERWSZE TO PIOSENKA "PIERWSZA
                      MIŁOŚC" TO MYSLAŁAMZ E KTOŚ TO TU BEDZIE MIAŁ, NO ALE NEIMA, TRUDNO. POTEM CO
                      DO DZIEWICTWA- ZAINTERESOWAŁO MNIE TO, BO CIEKAWA JESTEM JAK TO JEST
                      POSTRZEGANE, CZY JEZELI KTOS STRACI BŁONE DZIEWICZA PRZEZ ORAL TO CZY NAZYWA
                      SIE JESZCZE DZIEWICA CYZ INACZEJ..... NO CÓZ, NIEPOWIESZ MI ZE TO WSZYSCY
                      WIEDZA, A POZTAYM TO MOJE WATKI SA RÓŻNE NEI TYLKO O "CIPCE" I "DUPCI".....

AHHH..... KURDE CZYTAM TO FORUM OD OK 1,5 ROKU I DOPÓKI NIEPOAWIŁO SIE TAKEI
                      COŚ JAK "WALDUŚ" I "AGUSIA" TO TO BYLO CALEKIEM FAJE FORUM NO ALE PRZYLEŹLI,
                      JEDNO POSZŁO, WALDUŚ ZOSTAŁ..... NO ALE IIEL MOZNA PROSIC O TO KURDE ZEBY SE
                      ZROBIL FORUM WALSNE I TAM PISAŁ? ILE MZONA PROSIC ZEBY PRZESTAL O JEDNYM I TYM
                      SAMAYM, A TY ADWOKAT? NO ALE CÓŻ, SA LUDZIE KTÓRZY SAMI SOBIE BRONIC NIEUMIEJA.

MNIE SIE NIECHCE JUZ O TYM PISAC. PRZYSTASUJE SIE DO PROSBY FORUM EBY
                      NIEODPISYWAC NA WASZE GŁUPIE WATKI. Z REZTA, SZKODA MI KLAWIATURY. DOWIDZENIA.
                      • waldek1610 Smak M U, podwojny standart 01.09.05, 09:50
                        Smaku Moich Ust, teraz widzisz jak fajnie jest gdy ludzie napadaja na
                        Ciebie...Milo jest tak sie tumaczyc jak ty przed chwila? Oczywiscie ze mialas
                        powody zeby pisac o piosence "Pierwsza Milosc" i "Dziewictwie", tak samo jak ja
                        mialem potrzebe pisania o "sniadych cipkach" tak sie sklada ze wlasnie takie
                        lubie i chialem o tym porozmawiac tak samo jak ty chcialas porozmawiac
                        o "Blonie dziewiczej"...
                    • waldek1610 Angiaa popieram tolerancje!!! 01.09.05, 09:43
                      Angiaa,
                      Sam nie potrafil bym tego lepiej napisac. Oto wlasnie chodzi zeby "dzielic sie
                      roznymi doswiadczeniami"....jakiekolwiek one by nie byly. Dziekuje Ci ze
                      poparcie moich mysli.
                      Brak tolerancji w naszych oponentach, oj brak, nie chca rozmawiac tylko od razu
                      daja chca wysylac do lekarza wszystkich ktorzy mysla inaczej.
                • mama_apsika Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 30.08.05, 14:01
                  agatka_to_ja napisała:

> zgadzam sie , jego watki sa coraz bardziej niesmaczne... ludzie mowia mu
                  > kulturalnie, zeby przestal plodzic tutaj te swoje obrzydliwe chwilami tematy,
                  a
                  >
                  > on nic... kompletna olewka...i to jego cholerne poczucie wyzszosci "ja,
                  wielki

> Amerykanin, z erekcją nonstop, wielbiciel kobiet jako ochłapu mięsa do
                  lizania,
                  >
                  > i wy, polaczki, zacofane i ciemne. Ja Waldi was seksualnie zbawie.."
                  >
                  > i jak sie tu nie wkurzyc?

OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE
                  OCZYWIŚCIE

• waldek1610 Agatka moze jestem erotomanem ale mam pamiec... 01.09.05, 09:36
                  agatka_to_ja napisała:

> zgadzam sie , jego watki sa coraz bardziej niesmaczne... ludzie mowia mu
                  > kulturalnie, zeby przestal plodzic tutaj te swoje obrzydliwe chwilami tematy,
                  a
                  >
                  > on nic... kompletna olewka...i to jego cholerne poczucie wyzszosci "ja,
                  wielki
                  > Amerykanin, z erekcją nonstop, wielbiciel kobiet jako ochłapu mięsa do
                  lizania,
                  >
                  > i wy, polaczki, zacofane i ciemne. Ja Waldi was seksualnie zbawie.."
                  >
                  > i jak sie tu nie wkurzyc?

Agatka chyba niepodejrzewasz mnie i innych na tym forum o calkowita amnezje
                  (zanik pamieci), wiec nie wyglupiaj sie z ta twoja "kultura" jak to nazwalas.
                  Doskonale pamietam stek wyzwisk pod poim adresem, i prawie zadnej argumentacji.
                  • agatka_to_ja Re: Agatka moze jestem erotomanem ale mam pamiec. 01.09.05, 09:39
                    owszem, wyzwiska byly... bo jak tu sie powstrzymac jak taki palant jak ty
                    obraza mnie... a robiles to wielokrotnie (choc zapewne nawet nie miales
                    swiadomosci, ze twoje slowa mnie obrazaja)

a co do argumentacji - takowa byla, nawet baaaaaaaaardzo duzo... ale cóz ja
                    poradze, ze ty jestes gluchy i slepy na jakąkolwiek argumentacje...

az szkoda czasu tracic...
                    • waldek1610 Agatka jestes niedojrzala 01.09.05, 09:59
                      Agatka, jak troche dojrzejesz to zrozumiesz ze niewarto perswadowac kotu zeby
                      myszy myszki sa nie dobre jako pozywienie. Czasami warto zobaczyc to sama rzecz
                      z perspektywy innych, ja znam dokladnie twoja perspektywe (podejscie) jest ono
                      bardzo niedojrzale, bo jaka dorosla kobieta nie chciala by byc traktowana przez
                      swojego mezczyzne jako "obietk" westchnien? Odpowiedz; Kazda!!!

Chyba ze Ty wolisz byc traktowana przez mezczyzn nie jako kobieta tylko "ten
                      gosc z dlugimi wlosami"...Chyba nie spodobalby Ci sie taki "komplement"
                      • agatka_to_ja Re: Agatka jestes niedojrzala 01.09.05, 10:27
                        dla twojej wiadomosci - nie jeestem niedojrzala... i nie mam dlugich wlosow...

ale ty, myslacy schematami, nie wychodzisz poza nie... oj, wspolczuje ci tak
                        malenkiego móżdżku!!!

och, jakie to odkrywcze, ze kazda kobieta chce byc obiektem westchnien dla
                        faceta, no niemozliwe, chyba Nobla trza ci dac za to odkrycie.. buahahahaha

ja staram sie byc dla swojego mezczyzny odkrycie kazdego dnia.. ale on traktuje
                        mnie jako osobe, kobiete, przyjaciela, partnera, kochanke, a nie TYLKO I
                        WYŁĄCZNIE JAKO CIPE I DUPĘ! z kretynemm ktory tak mysli nie wytrzymalabym ani
                        chwili.
                        Odrzucajac twoje potencjalne zarzuty - bardzo czesto slysze w lozku, ze
                        uwielbia moje cialo i zachwyca sie nim... ale to nie oznacza, ze gada tylko o
                        tym.
                        i to odróznia prawdziwego mezczyzne od żałosnego erotomana-gawędziarza, ktory
                        zamecza swój "joystick" przed komputerem...
                        • waldek1610 Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza suczka 01.09.05, 10:46
                          Chyba nie oczekujesz zebym na tym forum po koleji rozmawial o wszystkich moich
                          zainteresowaniach, chyba zdajesz zobie sprawe ze mam zainteresowania a nie
                          jestem chodzacym penisem.

Tak sie sklada ze mam wiecej doswiadczen i zainteresowan niz przecietny
                          smiertelnik, i smialo moglabys obdzielic nimi przynajmniej 10 facetow. Pomimo
                          tego kocham to co kobieta ma miedzy nozkami i juz tego nie zmienisz.
                          • agatka_to_ja Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s 01.09.05, 11:14
                            musze cie zmartwic - niestety zachwoujesz sie jak chodzacy penis..
                            nie ujawniasz zadnych innych zaintresowan poza lizaniem cip.

i to jest wlasnie żenujące !!!

PS. nie nazywaj kobiet sukami - to mnie, jako kobiete, obraza.
                            • waldek1610 Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s 01.09.05, 11:47
                              agatka_to_ja napisała:

> musze cie zmartwic - niestety zachwoujesz sie jak chodzacy penis..
                              > nie ujawniasz zadnych innych zaintresowan poza lizaniem cip.
                              >
                              > i to jest wlasnie żenujące !!!
                              >
                              > PS. nie nazywaj kobiet sukami - to mnie, jako kobiete, obraza.

Suczka to jest bardzo ladne okreslenie,tak samo jak cipka albo dupcia. Pozyjesz
                              pare lat dojrzejesz troche i zacznie Ci sie podobac gdy towj facet nazwie Cie
                              suczka. Agatka dlaczego ty jako jedna z niewielu nieprzyznalas sie do swojego
                              wieku i nieodpowiedzialas nia watek "Ile macie lat" Wstydzisz sie ze inni
                              powysla ze jestes niedojrzala bo masz 18 lat?
                              • agatka_to_ja Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s 01.09.05, 11:58
                                no i widzisz matołku, znow sie mylisz... mam 27 lat :)
                                • waldek1610 Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s 01.09.05, 12:20
                                  agatka_to_ja napisała:

> no i widzisz matołku, znow sie mylisz... mam 27 lat :)

Taka stara a taka glupia. Ktos powinien Ci przeczyscic rure. Cioty jak ty nie
                                  traktuje jak damy, bo na to nie zasluzylas sobie.
                                  • agatka_to_ja Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s 01.09.05, 12:27
                                    och, twoj problem poolega na tym, ze tobie nie ma kto przeczyscic twojej malej
                                    rureczki, impotencie.

pir.dolisz tu bez sensu o jakis wymaginowanych cipkach walac sobie konia przed
                                    zachlapanym monitorem...

rzygac sie chce jak sie ciebie czyta.

jestes chamem i prostakiem i udowadniasz to kazdym swoim slowem !
                                    • Gość: rozjemca Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:30
                                      Agatka..... nie czytaj, poprostu nie czytaj, Ty i inni.
                                      Nie podoba Wam sie, nie czytajcie, jest tyle innych watków.....
                                      I wiecej luzu, taki piękny dzień :)
                                      • agatka_to_ja Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s 01.09.05, 13:00
                                        ale czemu mam nie czytac?

wiekszego dupka i palanta jak Wladek nie znalam...

dobrze, ze siedzi w Stanach - o jednego głąba w Polsce mniej !!
                                        • Gość: bezelka Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:18
                                          :D tak 3 maj agatka!!masz cięty język i bardzo dobrze,dobra jestes tyle ci
                                          powiem:D szacuneczek :D
                                        • Gość: kolega Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:27
                                          Ty niewyzyta suko! Nigdy nie mialas faceta i podnieca Cie rozmowa z Waldkiem
                                          • agatka_to_ja Re: Agatka, czym madrzejsza kobieta tym wieksza s 01.09.05, 14:33
                                            haha... nastepney frustrat-impotent... czyzby "kolega" przedstawial sie
                                            wczesniej imieniem Marek i bodajże Marcin?

wracaj do piaskownicy... albo umow sie na wspolne igraszki z twoim idolem -
                                            Waldusiem ;)
              • waldek1610 Tolerancja 01.09.05, 09:04
                Gość portalu: bezelka napisał(a):

> nikt nikogo nie musi buntowac,bo kazdy swoj rozum ma i umie czytac,jak juz
                iles
                >
                > tam osob pisze zeby dal sobie spokoj to chyba cos znaczy?na poczatku to sie
                > jeszcze dalo czytac,poznije dla mnie te watki nawet byly smieszne,ale jak on
                w
                > kółko pisze o jednym no to zlituj sie!i to zeby jeszcze bylo cos nowego,a tu
                > wiecznie c....y,d..y i z emy tacy zacofani jestesmy buuuu;)

Bezelka, mozna przeczytac moje watki albo nie, ale nikt nie zmusza Cie
                do "naprawiania mnie" bo nie ma co naprawiac. Mam nowe slowo dla
                ciebie:"Tolerancja"
          • waldek1610 Wolnosc slowa... 01.09.05, 09:00
            smak.moich.ust napisała:

> not o teraz móie wyraźnie jak i do autora tak smao i jego zwolenników - UWAGA
            > bede przemawiać:
            >
            > Waldku bardzo ci eprosze.... 90% tego forum niema ochoty cyztac twoich
            > wątków... tak wiem zaraz sie naskoczy na mnie że mamy nieczytać.... cóż,
            kiedy
            > wchodiz sie na forum i widzi sie większosć atków twoich to sie po rpostu
            można
            >
            > wkurzyć.... człowieku to jest forum na luzie a nie śmietnik- co ty sie bawisz
            w
            >
            > dpowiednik "agi_agusi" śmiecisz.... rozumiesz ze neichcemy cie tu cyztac,
            załóż
            >
            > sobie własne forum, wtedy wszytskie takie odchyły jak ty beda sobie tam
            pisać,
            > naprade znowu zmuszasz ludiz do pisania do admina żeby kasował te twoje
            atki...
            >
            > myślisz ze niemamy nic do roboty tylko pisac zeby cie banowali? Człowieku
            > pomyśl..... Pozdrawiam.

Ty chyba wcale nie przeczytalas mojej poini wstepnej. Ja mowie ze jesli sie nie
            podoba to nie czytaj, a ona na to nie pisz bo ja musze to czytac...Nikt Cie nie
            zmusza, jesli te tematy nie bylbyby dla mnie wazne nie tracil bym czasu.
            Pomyslalas o tym?
      • waldek1610 Czesc! 01.09.05, 08:54
        Przestan, nawet gwiazda Porno nie ma seksu 24/7 ...Aha, mialem powiedziec ze na
        internecie jestem tylko podczas pracy ale i tak nikt w to nie uwierzy...
        • Gość: fanka Waldka;) Re: Czesc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:08
          Ja nia jestem ! :)
          Nie podoba się, to nie czytać..... a czytam tylko wybrane wątki idiotyczne
          omijam dalekim łukiem.
          Waldek, jestes moim wybrańcem!
          Tak trzymaj! i nie odpowiadaj na zaczepki..... meruderów (delikatnie mówiac)
          Twoja fanka Gośka :)
          • waldek1610 Angiaa i Goska (fanka Waldka) jestescie kochane!!! 01.09.05, 10:08
            Gość portalu: fanka Waldka;) napisał(a):

> Ja nia jestem ! :)
            > Nie podoba się, to nie czytać..... a czytam tylko wybrane wątki idiotyczne
            > omijam dalekim łukiem.
            > Waldek, jestes moim wybrańcem!
            > Tak trzymaj! i nie odpowiadaj na zaczepki..... meruderów (delikatnie mówiac)
            > Twoja fanka Gośka :)

Ciesze sie ze coraz to wiecej ludzi potrafi zrozumiec ze jest wporzadku miec
            swoje (inne)upodopania, nawet jesli pare osob krzyczy zebym sie zamknal bo "oni
            mowia za wszystkich".
            Ci ludzie domagaja sie zeby przyznac im racje, nie rozumieja ze tyle ilu jest
            ludzi tyle roznych opini...

• angiaa Re: Czesc! 01.09.05, 09:11
          cos czuje, ze za chwile wszyscy wybuchna i beda krzyczeli na Ciebie..
          • Gość: fanka Waldka ;) Re: Czesc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:14
            Niech się produkują, za duza jestem żeby się przejmować.
            Pozdrawiam :)
          • Gość: fanka Waldka ;) Re: Czesc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:15
            Ps. Zresztą... pewnie pobiegli do szkoły ;)
            • angiaa Re: Czesc! 01.09.05, 09:22
              fanka Waldka, mialam na mysli Waldusia.. do niego kierowalam moje slowa-bo
              zawsze jak on sie pojawi na forum to kazdy sie unosi i krytykuje go bez sensu..
              hehe-masz racje pewnie teraz wszyscy poszli do szkolki..;)
              • Gość: fanka Waldka ;) Re: Czesc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:28
                Mysle, że.... pomijajac wyjscie do szkół... ;) wylaliło sie towarzystwo i
                złożyło broń.... Zresztą, kto by się przejmował :)
                Pisz Waldek, pisz ;)
                • Gość: fanka Waldka ;) Re: Czesc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:30
                  WYPALIŁO niało być\.....
                  • Gość: smak.moich.ust Re: Czesc! IP: *.telpol.net.pl 01.09.05, 14:41
                    cześć, akurat wesżłam tu i przeczytałąm po pierwsze sie nietłumacze tylko
                    wbijam ci do pustego łba fakty, no ale cóż jeśli masz tam próżnie, po drugie
                    sory ale nierozumiem jednej rzeczy, skoro szczekasz na mnie ze zakładam takie
                    wątki i ze sie nieczepiasz to powiedz mi który moj watek sie powrtórzył? Masz
                    ograniczenie do jednego tematu? co ty tepy jestes? przestan wk.... ludzi, no
                    moze ciebie to równiez podnieca.... z reszta ciebie chyba podneica
                    wsyztsko.... w kazdym razie splywaj żesz.
                    • angiaa Re: Czesc! 01.09.05, 16:43
                      Gość portalu: smak.moich.ust napisał(a):

> wbijam ci do pustego łba fakty,

Czy to tak ladnie jest kogos wyzywac? ja nie widze zadnej przyjemnosci w tym..
                      wyluzuj dziewczyno.. Ty chyba jestes tu tylko po to, zeby szczekac. Nie mozesz
                      wyzyc sie na osobach w pobliskim otoczeniu? Czy moze masz takich znajomych, ze
                      sami Ci nie dadza dojsc do glosu a uczysz sie od nich tych chamskich tekstow..?
                      Ja bym nie mogla wytrzymac z osoba, ktora ma takiego "ryja" za przeproszeniem..
    • mama_apsika Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 01.09.05, 16:45
      Waldku 1610 WALCZ i nie daj się.Pełno tu ludzi bez poczucia humoru i dewot.Nie
      daj się nudziarstwu!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • eriani Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 01.09.05, 16:50
      co prawda nie odpowiadałam na Twoje watki ale zawiodłam się, że składasz broń,
      jednak dałeś się pokonać... to przykre, ale cóż mówi się trudno
      pozdrawiam
      • Gość: smak.moich.ust Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B IP: *.telpol.net.pl 01.09.05, 17:15
        Angia - przykre, nawet mnie nie znasz, ajzu wystawiasz opinie, cóz jezeli
        jestes tak wychowana ze po ktrótkim tekscie ludzi oceniasz to ja współczuje.
        No ale ćóż, poaztym co? Niepodoba ci sie wyrazenie? Mam zaczac sie wyrazac?
        Delikatna panienka co nie moze wyterzymac jak ktoś przeklnie... jzu nie móie o
        tym co napisałam, bo to bardzo wzgledne było., Dziewczyno ciebie to by trza
        bylo porzadnie zjechać. Wtedy to moze bys zoabczyłą jak to jest kogoś wyzwac i
        jak to jest wyrażac sie wulgarnie. A tak na marginesie to inteligentna, nie
        wulgarna damo, nieuwazasz ze keidy mói sie cośdo kogoś 300 razya ten kto
        nierozumie to ma pusty łeb? No cóż mozę równiez taki mas,z bo ten watek ma juz
        troszke nieprzychylnych wypowiedzi i jezeli nieumiesz tego złożyc w jeden fakty
        to kurde tez cos pusta ta główka. Nieno nie zebym obrazla. Kurde i jak to
        panstwo ma prosperować porzadnie.
        • angiaa Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 01.09.05, 17:53

> Angia - przykre, nawet mnie nie znasz, ajzu wystawiasz opinie cóz jezeli
          > jestes tak wychowana ze po ktrótkim tekscie ludzi oceniasz to ja współczuje.

DZiewczynko sama wystawiasz opinie ludziom, ktorych nie znasz! A widac, ze
          robisz to pod wplywem impulsu.. I o czym tu z Toba gadac.. Pozatym ja nie
          wystawilam opinii, tylko stwierdzilam, ze jestes szczekata i widze, ze piszesz
          bez przemyslenia i bardzo nerwowo..

>Niepodoba ci sie wyrazenie?Mam zaczac sie wyrazac?
          > Delikatna panienka co nie moze wyterzymac jak ktoś przeklnie...

Hehe- i tu mamy opinie o mnie..:) nie znasz mnie dziewczynko- delikatna
          panienka jestem kiedy trzeba i dla odpowiednich osob, potrafie sie zachowac
          odpowiednio do sytuacji, nie da sie mnie tak szybko sprowokowac- a widze, ze
          Ciebie baaardzo latwo..Uwazaj na to, bo to tylko wirtualna rozmowa,
          rzeczywistosc jest inna, roznie ludzie reaguja na takiego typu odzywki jakich
          Ty uzywasz..

>Dziewczyno ciebie to by trza
          > bylo porzadnie zjechać. Wtedy to moze bys zoabczyłą jak to jest kogoś wyzwac
          i
          > jak to jest wyrażac sie wulgarnie.

A po co mi to?? Ale Ty mi zajebiste rady dajesz! Nie chce sie cofac w tyl i
          znizac do Twojego poziomu, dorosnij to pogadamy.. Ty i te Twoje problemy
          dziecinko..Ty rzeczywiscie masz cos z psycha nie tak gowniaro..

A tak na marginesie to inteligentna, nie
          > wulgarna damo, nieuwazasz ze keidy mói sie cośdo kogoś 300 razya ten kto
          > nierozumie to ma pusty łeb? No cóż mozę równiez taki mas,z bo ten watek ma
          juz
          > troszke nieprzychylnych wypowiedzi i jezeli nieumiesz tego złożyc w jeden
          fakty
          >
          > to kurde tez cos pusta ta główka. Nieno nie zebym obrazla. Kurde i jak to
          > panstwo ma prosperować porzadnie.

Po raz kolejny wyprowadzasz sie z rownowagi:) Pocwicz nad tym.. Pusta glowke to
          dla mnie masz Ty, Twoje wypowiedzi sa prymitywne, niedojrzale, nieprzemyslane,
          za szybko sie denerwujesz, wyzywasz niepotrzebnie, nie potrafisz nikomu
          doradzic. Chyba jest cos z Toba nie tak.. Zwroc na to uwage i nie angazuj sie
          tak w to wszystko co tu ludzie pisza- to nie sa Twoi przyjaciele;)

PS. pisz troche wyrazniej i bez nerwow;)
          • Gość: smak.moich.ust Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B IP: *.telpol.net.pl 01.09.05, 18:02
            Popierwsze pisze jak mi si epodoba.
            Po drugie - czasem denerwuje sie al eot juz niestety niejst moja winą
            Po trzecie- bujaj sie
            po czwarte - masz pecha bo jestem przyszłym psychologiem
            Po piate - w tym przypadku mylisz nerwy z ostrym krytykowaniem
            Po szóste- cóż, ty napewno niebedziesz moim kumpel, aniestty ja staram sie o to
            co robie, a udzielma porad , jezeli ci sie to niepodoba to po prostu bujaj sie

Niejstem bezczelna ale upraszczam sobie zycie, sa ludzi na których niewarto
            zwracac uwagi- takie zrobiłaś na mnie wrażenie.

A jezlei oceniasz człowieka po kilku zdaniach to naprawde przykre,
            naprawde....i przepraszam, ale no dopóki ty nieaczniesz z emna gadac bez
            nagonki ja niezaczne do ciebie normalnie mówić, to jets proste. A to ze mam
            jakiś tam poglad na temat waldka i ze śmieci oc potwierdza wiecej osób to juz
            fakty.
            • angiaa Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B 01.09.05, 18:27

> Popierwsze pisze jak mi si epodoba.
              > Po drugie - czasem denerwuje sie al eot juz niestety niejst moja winą
              > Po trzecie- bujaj sie
              > po czwarte - masz pecha bo jestem przyszłym psychologiem
              > Po piate - w tym przypadku mylisz nerwy z ostrym krytykowaniem
              > Po szóste- cóż, ty napewno niebedziesz moim kumpel, aniestty ja staram sie o
              to
              > co robie, a udzielma porad , jezeli ci sie to niepodoba to po prostu bujaj sie
              >
              >
              > Niejstem bezczelna ale upraszczam sobie zycie, sa ludzi na których niewarto
              > zwracac uwagi- takie zrobiłaś na mnie wrażenie.
              >
              > A jezlei oceniasz człowieka po kilku zdaniach to naprawde przykre,
              > naprawde....i przepraszam, ale no dopóki ty nieaczniesz z emna gadac bez
              > nagonki ja niezaczne do ciebie normalnie mówić, to jets proste. A to ze mam
              > jakiś tam poglad na temat waldka i ze śmieci oc potwierdza wiecej osób to juz
              > fakty.

Hehe- fajny z Ciebie psycholog "bedzie"..To nie ma nic do rzeczy, kim bedziesz
              w przyszlosci..Ciesze sie, ze masz takie aspiracje na przyszlosc, ja mialam/mam
              troche inne..Tylko sie na pacjetach nie wyrzywaj, bo latwo mozna sobie
              reputacje popsuc.. Dobra dajmy sobie spokoj z tym pisaniem bez sensu bo to
              rzeczywiscie mi sie nudzi..Mozesz mnie wyzywac i pisac "bujaj sie" mnie to
              naprawde nie rusza.. Daje juz Ci spokoj bo ide na fajke a Ty nie denerwuj sie
              tak;) Czymaj sie..
              • Gość: smak.moich.ust Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B IP: *.telpol.net.pl 01.09.05, 18:34
                -Żebyś wiedziała że bedzie ze mnie świetny psycholog
                - Niebede cie wyzywac bo mi si enawet niechce
                - nie denerwuje sie, tylko ludzi naprawde potrafia dobnic głupota
                - nie czepiaj sie tego jak pisze tylko sama naucz sie pisac " czymsj sie" co za
                wiocha..... ahhhh i jak tu sie rozwiajc.

P.s. PALENIE POWODUJE RAKA.
    • Gość: so immature Re: Roznica pomiedzy krytyka a nagonka? Skladam B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:31
      zgadzam się z Waldkiem i angiaą !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka