Dodaj do ulubionych

znacie jakies fajne nowe piosenki techno?

29.08.05, 22:40
Jesli tak to piszcie tytuly. A ze ściągnięciem ich z internetu już sobie
poradzę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: agus Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:42
      dj tiesto adagio for a strings- nie za nowa ale zajebista, a Ty znasz jakies
      fajne techniawki
      • edytka_b Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? 29.08.05, 23:14
        East clubbers - Equal in love, tez fajniutki kawalek
    • kiciunia_kicia Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? 29.08.05, 22:43
      Vinyl Shakerz "Club Tropicana"
    • angiaa Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? 29.08.05, 23:06
      Clubbasse- Storm (Hurricane)
      • angiaa Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? 29.08.05, 23:08
        Adagio for strings tez dobry kawalek, jak o Dj Tiesto chodzi to i Traffic jest
        dobry..(tez troche stare)
    • Gość: !...! !!!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 30.08.05, 00:20
      Piosenki techno?....hahaha....Techno to przede wszytskim muzyka a nie jakieś piosenki...chyba nie czujesz tego klimatu !!!...tylko klimat komerchy w stylu Dj Tiesto...Posłuchaj sobie Filterhez, Moniki Kruse, Dj Lucca, Dave Clarka,Chrisa Liberatora czy polskiego Angelo Mike...może Ci sie spodoba...jak nie to znaczy ze to nie Twój klimat. Pozdrawiam

------

Techno....Love and Peace:D
      • Gość: lopetka Re: !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:11
        O tak,bardzo mądrze mówisz:):)Widać,że poprostu czujesz ten klimat i wiesz o
        czym mówisz.Wielkie pozdrowionka i wielkie buziaki dla Ciebie za to:):)

TRANCE!!!!!!!
    • Gość: bezelka Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:55
      Carl Cox,no i juz mocniejsze techno Monika Kruse,Marco Bailey,Chris
      Liebing,Mauro Picotto-juz klasyk,Steve Lawler,Christian Varela
    • Gość: wwwwwwwwwwwwwwwwww Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:26
      dj jean - feel it...czy jakos tam - rewelka
      • Gość: smak.moich.ust Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.telpol.net.pl 30.08.05, 13:03
        A to walenie w sprzęt ma w ogóle jakieś tytuły.? przeciez to wsyztsko brzmi tak
        samo.
    • Gość: kiciunia_kicia Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:39
      Benassi Bros feat Sandy - " Illusion"
    • Gość: Wotan Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:58
      Słowa "fajne" i "techno" się wykluczają wzajemnie...
      • Gość: dxf Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:27
        morda...
      • Gość: edytka_b Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:17
        Nie pytalam o opinie na temat muzyki techno, tylko o fajne
        tytuly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak Ci sie ta muzyka nie
        podoba, to sie po prostu nie wypowiadaj !! Ale mnie tacy ludzie denerwują.
    • Gość: lopetka Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:05
      Wszyskie kawałki Johana Gielena!!!4 strings-oficialny hymn Sunrise 2005 i można
      odlecieć,poprostu odrazu czuc ten wspaniały klimacik :):)!!!!!

Johan Gielen-the best DJ in the world!!!
      TRANCE!!!!!!!!!
      • Gość: Zuzu Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:10
        Najlepshe?? To nie ma nic bardziej wibrujacego niz jordan baker- EXPLDE albo
        amigos forever-alex c... WAAARTO!!!!!
    • Gość: !....! !!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 31.08.05, 00:02
      ołłł jeee!!!...pozdrawiam wszystkich prawdziwych technomaniaków:D
      Hmm Benassi Bros (czy jak on się tam zwie) bez komentarza;P..to jest chyba raczej dance nie techno...no ale komercha ludzi kręci i nie wolno mieć im tego za złe uhh...Ja ostatnio polubiłam piosenkę Mandaryny "Every Night" świetny bit i ten wokal <lol> myśle ze akurat pasuje do standardów techno:D
      A tak na poważnie to jak czujecie klimaty dnb i tech-electro? Mnie ostatnio coraz bardziej kręcą mniammm:)...Pytanie oczywiście kieruje do "wtajemniczonych"...Pozdro for all
      • Gość: nasty Re: !!!!!!!! IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:47
        dj tiesto traffic !!!!! stare ale świtne ,dj tiesto-adagio for strings, westbam
        tez ma dobre kawalki co prawda stare ale super ;]=
        • Gość: agus Re: !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:29
          East Clubbers-Happy, MBrother-trebles (ta ta ta), Paffendorf-be cool (chyba nie
          nowe ale fajne:),public domain-operation blade, Dj Tiesto-cocaine,party trance
        • slonk00 Re: !!!!!!!! 04.09.05, 14:29
          a co powiecie na ZOK ZOK albo OMEGA soundplayers ???=]]
    • Gość: mercedes Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.bronowice.krakow.pl 03.09.05, 22:15
      Polecam rasowe techno w wykonanou:
      - Chris Liebing
      - Umek
      - Marco Bailey
      - Rush
      - Mauro Picotto (sety niekomercyjne)
      - Angelo Mike
      - Paul van Dyk (trance, ale jaki :) )
      - Sven Vath
      i wielu innych, co to nie zniżają sie do poziomu "umcy umcy" :]
      • Gość: sunrise :) Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.csk.pl 05.09.05, 17:39
        kalwi & remi - explosion
        yamanda - egg in cress
        ravers on dope - hardcore vibes
        jordan & baker - explode
        benny benassi - time, love is gonna save us, no matter what you do
        dj pierce - vallee de larmes

i dużo innych... moze te nie są najnowsze,ale zawsze na czasie :)
        • guise Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? 05.09.05, 19:09
          piosenki? dziewczyno... w sam raz dla ciebie nadaje sie www.ftb.pl -tam sobie
          posciagasz tyle vixiarstwa, ile zechcesz <lol2>
          • Gość: kamila Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:11
            Peran van Dijk-Good time
            Benny Benassi-wiekszosc nie bede wypisywac bo ich troszke jest.
            Dj.Tiesto-Riva,
            Members of Mayday-Datapop,10in1,Mom Om
            Westbam...
            d.j Noisser,D.j Omen i wiele innych...wybor jest naprawde wielki..ja juz nie
            mam co słuchac :)
            • Gość: Kasia Re: znacie jakies fajne nowe piosenki techno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 09:32
              A ja przyznaje sie bez bicia, nie znam się na tej muzyce wogole!

Ale...

Własnie wrociłam z U.K. i tam na topie jest jeden fajny kawałek, nawet nie wiem
              czy pod techno podchodzi, bo to nie moje klimaty naprawde, ale mi się bardzo
              spodobał:))

Audio Bullys " My baby shot me down"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka