rivvana 10.09.05, 13:17 Proszę tylko bez głupich komentarzy..czy zna ktos jakis dobry i w miarę niedrogi preparat , lub sposób na usunięcie blizn, również potrądzikowych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hjhy Re: Blizna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:44 maść cepan bez recepty w aptece : ) około 10 - 20 zł, zależy w jakiej aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusia Re: Blizna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:47 ponocd dobry i nowy sposb to laser, jak bedziesz miec skierowanie to te zabiegi sa darmowe Odpowiedz Link Zgłoś
rivvana Re: Blizna... 10.09.05, 14:56 dzieki...ale czy normalnie dermatolog da mi takie skierowanie, na moją prosbe, nie mam aż takich problemów, ale chciałabym przestać sie malowac, a zanim to zrobię to musze naprawde zadbac o cerę:-(czy jest jakiś dobry sposób na cerę miszaną.? Odpowiedz Link Zgłoś
rivvana Re: Blizna... 10.09.05, 17:09 Kali a masz jakieś namiary na prawdziwego mężczyzne , który jej użyczy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Blizna... IP: *.ztpnet.pl 10.09.05, 18:25 Poza mna nie ma juz prawdziwych mezczyzn. A ja swojej spermy nie rozdaje na prawo i lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: Blizna... 10.09.05, 18:32 ponoc cos takiego nazywa sie masc cebulowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusia Re: Blizna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:57 ja mam blizne po szwach na twarzy i skierowanie na laser bede miec od chirurga, ale mysle ze nawet lekarz pierwszego kontaktu moglby cie skierowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś