Dodaj do ulubionych

moj chlopak ma wredna siostre

19.09.05, 10:32
Z marcinem jestem rok a juz sie psuje w naszym zwiazku przez jego
popie..na siostrunie ktora ma 17 lat.Najpierw denerwuje marcina i potem
ja sie wqrwiam cokolwiek jej nie pasuje to zaraz ona leci do tatusia na
skarge. Jak byłam kiedys w kosciele z marcinem a słuchalam co ksiadz mowi to
nie zauwazylam ze mi jego siostra czesc powiedziala to tez na skarge poszla
na skarge do tatusia. Wczoraj marcin szykował mi kanapki bo jestem
przeziebiona i byłam na dole w jego pokoju i jak szykowal to wyjal kechup
ktory lubie a na dodatek kot mu chcial na stol wskoczyc i go odgonił a ta
suka jego siostra dobrze wiedzac ze to moj ulubiony keczup przyszla i wzieła
go chamsko nawet sie nie pytajac a tatus powiedział ze mogł marin sobie
pomocnika wziasc .Jestem wqrwiona na to wszystko marcin ciezko pracuje przy
samochodach a im jeszcze malo .Maja na koncie kase a pieprza ze nie wiedza
jak jutro przezyja .Jak kupil mi marcin spodnie to jak tamta suka je
zobaczyla to nagadala mamusie zeby marcin tez jej dal na spodnie. Nawet jego
mama jak kiedys go broniła to teraz mowi ze przesadza .Jak pierwszy raz byłam
u nich w domu to ta suka przy mnie marcinie i jego mamie zrobiła mu awanture
poprostu o pierdołe. Na sylwestra tamtego to jak chcielismy pojechac na gore
bełchatow to ona napaplala tatusiowi ze ona tez chce.No i było tak jak
chciała. chcE kupic ode mnie ksiazki do szkoły na ktorych bardzo jej zalezy i
tak mysle zeby sie wypiac na nia bo i tak nie zalezy mi na kasie.Marcin
mowi zeby sie najlepiej nie odzywac bo to pogorszy sprawe i ze on sie do tego
przyzwyczaił.Ale ja nie!!!!!! wiem ze nie jestem u siebie ale ile mozna tak
wytrzymac.
Obserwuj wątek
    • Gość: juta50 Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:37
      NO rzeczywiście suka- a najgorsze ze jak jej czymś dowalisz to bedzie SKARGA u
      tatusia i to Twoj chlopak bedzie mial przerąbane. w sumie to nie mozesz nic
      zrobic - mozesz ją tylko zignorowac albo chamsko jej przygadac za każdym razem.
      Głupie małolaty 17-letnie teraz takie są: fala różu i głupie jak kilo gwoździ.

chyba że jak cie nastepnym razem mega wkurzy to pomyśl nad jakimś mega świństwem...
      • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 19.09.05, 10:39
        na przykład powiedz mi jak sie na niej zemscic
        • Gość: księżycowa Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:42
          a może zrób inaczej :> porozmawiaj z Marcinem i ustal z nim, że za każdym razem kiedy ta małolatka przyjdzie i będzie się czepiała czegoś poprostu nie zwracajcie uwagi.Jak wejdzie do pokoju i zacznie nakręcać to rozmawiajcie,oglądajcie tv czy co tam robicie dalej,poprostu zachwujcie się jakby jej nie było w tym momęcie.Jak naskarży tacie to powiedz "przepraszam ale my własnie byliśmy zajęci,to chyba z jej strony nie grzeczne,że tak poprostu się wtrąca" :P
          • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 19.09.05, 10:57
            dzieki dobre
        • Gość: kali Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 20:21
          > na przykład powiedz mi jak sie na niej zemscic

Ja Ci powiem. Zwiaz sznurowadla w jej butach.
    • waldek1610 Re: moj chlopak ma wredna siostre 19.09.05, 11:20
      Mieszkanie lub spedzanie wiele czasu z rodzina, zwlaszcza rodzina partnera to
      niezbyt dobra sytulacja. Gdy chwilowo moja matka mieszkala ze mna i maja
      przyszla zona byly same problemy. Nic tylko;"Powiedz dziewczynie ze To zle
      robi" albo "powiedz mamie ze tamto.." Wiec zawsze jestes w potrzasku.

Matki i siostry potrafia byc bardzo zazdrosne o syna i brata...
      Nie ma jak samodzielnosc. Gdy jestes sama z chlopakiem wazna jestes tylko Ty i
      On...
      • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 19.09.05, 11:21
        chyba nie jestes w temacie ja sie pytam co ja mam zrobic w danej sytuacji
        • waldek1610 Re: moj chlopak ma wredna siostre 19.09.05, 11:29
          libertine21 napisała:

> chyba nie jestes w temacie ja sie pytam co ja mam zrobic w danej sytuacji

No wlasnie, sugerowalem Tobie zebys wyprowadzila sie razem z chlopakiem na
          swoje...Wtedy nie bedziesz musiala znosic humorow siostrzyczki twojego
          chlopaka.
          Nie da sie tak poprostu kogos zmieniec na nasze rzadanie, latwiej jest po
          prostu odseperowac sie od osoby ktorej nie lubimy...
          • gregorianek Re: moj chlopak ma wredna siostre 19.09.05, 12:43
            Najlepiej działa ignorancja...nic ją tak nie wq... jak odpowiadanie ze spokojem
            na jej gdakanie...ona ma niesamowitą frajde kiedy w Was sie krew burzy...jak
            przyjmiecie to ze spokojem...bankowo sie wkurzy na mase...a i ojcu nie bedzie
            miała sie o co poskarżyć :)
            • Gość: stokrotka101 Faktycznie suka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:37
              Myśle,że powinniście maksymalnie odseparować się od siostruni.Nie spotykajcie
              się w jego domu, jeśli to tylko możliwe nie opowiadajcie o swoich planach,
              mówcie o tym tylko jego rodzicom. W końcu jesteście dorośli i taka smarkata
              suka nie moze psuć waszego życia.Komflikty między tobą a jego siostrą w końcu
              przniosą sie na wasz związek. Więc maksymalnie jak tylko to mozliwe
              odseparujcie się od niej.
              Głowa do gory i pozdro.
              • Gość: Majka Re: Faktycznie suka IP: *.dyn.optonline.net 23.09.05, 04:48
                A ja sobie mysle ze jej wlasnie o to chodzi, zeby odseparowac dziewczyne od
                reszty. Tu jest jeszcze kwestia ze w sumie nie wiemy jak powazny jest ten
                zwiazek. Ja mialam bardzo podobna sytuacje. Moj chlopak ma starszego brata i
                mlodsza siostre. Na poczatku jak sie spotykalismy brat byl od razu przeciwko
                temu zwiakowi i nagadal ich matce rozne swinstwa na moj temat. Generalnie nie
                bylam i nie jestm wystarczajaco dobra dla jej syneczka. Pozniej udalo mu sie
                obrocic przeciwko mnie nawet mlodsza siostre. Na szczescie reszta rodziny-mam
                na mysli wujow ciocie i babcie bardzo mnie polubila. Moj owczesny chlopak,
                narzeczony a obecnie maz zawsze stal twardo za mna. Ja zawsze przychodzilam do
                niego zeby pokazac ze nie jestem zastraszona. zawsze bylam mila i mowilam czesc
                bratu(dopoki nie powiedzial ze sobie nie zyczy zeby, mu mowila czesc!!!) i
                siostrze, ktorzy mi nie odpowiadali, zawsze klanialam sie mamie. Jakies
                chamskie zagrywki ignorowalam albo przyjmowalam ze smiechem, co go jeszcze
                bardziej wkurzalo. Po jakims czasie siostra zaczela ze mna normalnie ( w miare)
                rozmawiac, jesli chdzi o mame to powiedzialm jej za ktoryms razem jak mnie
                zignorowala ze musi sie pogodzic, ze naleze do rodziny. Teraz nasze stosunki sa
                poprawne.
        • Gość: ciocia_dobra_rada zemsta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:22
          ...najlepiej smakuje na zimno;)posyp mlodej pizame sola i popros chlopaka zeby
          rano koniecznie ja obudzil.tylko dyskretnie!!!siki na poscieli gwarantowane;)))
    • yo-anna84 Re: moj chlopak ma wredna siostre 19.09.05, 19:41
      hej...
      Znalazłam wersję hardcorową:P
    • Gość: kiciunia_kicia Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:14
      Pamietam,kiedys zeby zemscic sie na pewnej panience,ktora mnie baaaaardzo
      wkurzala,dolalam jej do tuszu do rzęs kleju SuperGlue...nie znam reakcji,ale
      chyba sie wsciekla...
      A poza tym za nic w swiecie nie dawaj małolacie ingerowac w Wasz
      zwiazek...ignorujcie Ją,zajmijcie sie swoimi sprawami,swoim zyciem,jak bedzie
      cos krecic to nie komentuj,nic,w koncu da sobie spokoj...niech wie,ze jestt
      gowniara i nie ma prawa głosu.
      • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 20.09.05, 07:38
        dzieki i prosze o wiecej
    • Gość: Aneta Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: *.eia.pl 20.09.05, 09:49
      Najprostrzym sposobem jest po prostu spotykać sie u ciebie. Jak cie wkurza
      gó..ara to nie przychodz do niego tylko zapros chlopaka do siebie. A swoją
      drogą to sie troche dziwie, ze chlopak jest tak podporzadkowany swojej rodzince
      i zabiera gó..are na wasze randki..... Nie wygląda to zbyt dobrze.
      • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 20.09.05, 09:52
        Jego ojciec to tyran jakich mało.Kiedys jak marcin cos mu powiedział to ten mu
        fuknał "jak ci sie cos nie podoba to wypie..j"a i tak marcin miał racje.
        • Gość: bacha1979 Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: 193.25.222.* 20.09.05, 09:54
          Masz problem- siotra wredna, ojciec chłopaka tyran, cały świat zły, a TY
          najlepsza....
          Gdzies sie taka uchowała?????
          • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 20.09.05, 09:55
            SPADAJ bo jestes żałosna.
          • Gość: Majka Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: *.dyn.optonline.net 23.09.05, 04:51
            Co sie czepiasz dziewczyny??? Nie wiesz jakie tam sa relacje, to nie komentuj.
            Czesto sie zdarza ze rodzina jest przeciwko dziewczynie chociaz wcale jej nie
            znaja i poznac nie chca. Jak ciebie to nie spotkalo to tylko pozazdroscic i
            zyczyc zebys nie musiala sie przekonac na wlasnej skorze.
    • libertine21 do bachy 1979 20.09.05, 10:26
      Powiedzieć ci cos prosze.Jestem z domu dziecka tam sie wychowałam i tam mam
      przykre wspomnienia z dziecinstwa.Nie wiesz jak to jest nie miec rodziców
      spedzac z nimi każda gwiazdke urodziny.I dlatego takie mam wyobrazenie o
      rodzinie ze każdy odnosi sie z szacunkiem do drugiego.Myslisz ze jestem jakas
      zahukana nastolatka.Nie.Mam 24 lata studia wyższe.Prosze możesz mi nie wierzyc
      nie obchodzi mnie to.Ciężko do wszystkiego doszłam ale sie udało.Taki juz mam
      charakter jestem wrażliwa osoba.Uważasz że nie mam prawa i ze jestem głupia bo
      tak sie dzieje.Dzieje sie bo nie mam wpływu na obecna sytuacje w jego domu.Ja
      nie mam rodziców i dlatego chciałam zeby chociaż u marcina było ok ale tak nie
      jest .Skoro ty mnie nie rozumiesz nie starasz mi pomóc to jaki jest sens twoich
      wypowiedzi.Nie musisz komentowac moich problemow zachowaj je dla siebie a nie
      dla własnej satysfakcji.

• gregorianek Re: do bachy 1979 20.09.05, 10:47
        oj bacha bacha...niepotrzebnie w ogóle udzielasz sie w tym wątku...odejdź...dla
        mnie jesteś kolejnym trolem poprostu....łazisz po forach i sie czepiasz...forum
        jest dla wszystkich..."buraków" też...nie ważne jakie mają wykształcenie, czy
        wiek...po co to komentujesz...odejdź. Libertine...a Ty sie dałaś wyprowadzić z
        równowagi...poćwicz sobie tą "ignorancje" na koleżance1979
        • libertine21 Re: do bachy 1979 20.09.05, 10:49
          sa ludzie i parapety niestety gregorianek bacha 1979 nie potrafi zrozumiec
          problemu człowieka tylko krytykowac
        • Gość: bacha1979 Do gregorianka IP: 193.25.222.* 20.09.05, 11:25
          No i tak sie składa, że forum jest dla wszytskich. jelsi ktoś zakłada watek,
          musi liczyć sie również z krytyką. To gdzie ja sie mam "udzielać" to moja
          sprawa, a Twoje zdanie akurat tu sie najmniej liczy.
          Sam nie doradziłes nic sensownego,, wiec nie daruj sobie dobre rady.
          Oczywicie uważam, że wykszatłcenie, nie ma tu nic do rzeczy, ale to nie ja
          poruszyłam ta kwestię, zauważ... I nic mi nie możesz zabronić ani tym bardzije
          nakazać.
          • gregorianek Re: Do gregorianka 20.09.05, 11:30
            Odejdź trolu. Nie będę Cie karmił moimi postami...
            • Gość: bacha1979 Re: Do gregorianka IP: 193.25.222.* 20.09.05, 11:30
              Tyle masz do powiedzenia????????
              • gregorianek Re: Do gregorianka 20.09.05, 11:32
                tak...odejdź.
                • Gość: bacha1979 Re: Do gregorianka IP: 193.25.222.* 20.09.05, 11:33
                  A ja nie odejde i co???
                  • gregorianek Re: Do gregorianka 20.09.05, 11:36
                    nic sie nie stanie. będe ignorował Twoje posty i namawiał do odejścia
                    • Gość: bacha1979 Re: Do gregorianka IP: 193.25.222.* 20.09.05, 11:37
                      To ja z Toba podbnie zrobie- bede ignorowac Twoje posty. :D
                      • gregorianek Re: Do gregorianka 20.09.05, 11:40
                        i prośba do forumowiczów...proszę nie karmić trola...
                        • Gość: Bacha1979 Re: Do gregorianka IP: 193.25.222.* 20.09.05, 11:42
                          O sobie móiwsz???
                          Popieram. :D
                          • gregorianek Re: Do gregorianka 20.09.05, 11:51
                            liberte....nic tak nie działa jak ignorancja... :D wypróbuj to na "szwagierce".
                            nie daj jej odczuć, że jej czyny robią na Tobie wrażenie...wkońcu zdesperowana
                            posunie sie do takiej rzeczy, że nawet rodzice chłopaka rodzice przyznają Ci
                            rację...
                            • libertine21 Re: Do gregorianka 21.09.05, 07:39
                              dziekuje za rade
                              • libertine21 Re: Do gregorianka 21.09.05, 08:11
                                i prosze o wiecej rad
    • juta50 Re: moj chlopak ma wredna siostre 20.09.05, 12:49
      DLACZEGO??
      • juta50 Re: moj chlopak ma wredna siostre 20.09.05, 12:51
        DLACZEGO MA NIE PISAC Z CAPSEM??
    • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 21.09.05, 09:46
      a mozesz mi ktos cos jeszcze podpowie ciekawego? czekam
      • Gość: Werka Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.09.05, 10:57
        Ja mam dla ciebie dosc nietypowa rade, choc uwazam ze dziewczyna po prostu musi
        sie powyzywac i nie przejdzie jej dopoki tego nie zrobi. Do tego czasu jednak
        mozesz zrobic tak: badz dla niej nieziemsko mila,proponuj jej wyjscia,zrobienie
        kanapek ,ustampiaj miejsca,przepraszaj za wszystko.Wkurzy sie jak cholera, ze
        jej zlosci na ciebie nie dzialaja a wrecz sprawiaja, ze stajesz sie mila i
        uprzejma.W koncu (miejmy nadziej) znudzi sie jej ta zabawa.Pamietaj tylko, ze
        musisz to robic w miare naturalnie, miec stalowe nerwy i byc cierpliwa.Nie jest
        to latwe,ale nie widze innego rozwiazania.Powodzenia
        • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 21.09.05, 11:01
          dzieki
        • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 21.09.05, 11:06
          a co myslisz o tej sytauacji czy cos zle robie?
          • Gość: Werka Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.09.05, 12:14
            Nie wiem dokladnie o co chodzi bo nie sprecyzowalas jak radzisz sobie w tej
            sytuacji,wiem ze sie wkurzasz twoj chlopak tez wie,ale czy ona zdaje sobie z
            tego sprawe.Na przyklad ten ketchup, przeciez moglas sobie wziasc troche
            zostawic jej butelke, nie wierze ,ze caly zjadla.Wystarczylo podejsc z
            kanapka,powiedziec:wezme sobie troche ketchupu i zostawic jej reszte.Tyle
        • libertine21 Re: do werki 21.09.05, 11:44
          a co myslisz o tej sytauacji czy cos zle robie?
    • Gość: ixi5 ODPISZ MI PROSZE LIBERTINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:33
      PROSZE PODAJ JAKIEGOS MAILA DO SIEBIE bo nie chcę mojej wręcz identycznej
      sytuacji opisywac na forum i wystawiac to na ocene forumpwiczów. napisze Ci jak
      było i co z tego wszystkiego wyszło. powiem tylko tyle ze to była walka przez 4
      lata. Pozdrawiam serdecznie i wierzę w twoje problemy jak nikt inny.
      • Gość: Majka Re: ODPISZ MI PROSZE LIBERTINE IP: *.dyn.optonline.net 23.09.05, 04:56
        ixi czytajac twojego posta mam wrazenie ze sama go napisalam. Dobrze wiedziec,
        ze jest nas wiecej.
        • Gość: ixi5 Re: ODPISZ MI PROSZE LIBERTINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:54
          szkoda ze libertine sie nie odzywa...moze choc ty chcesz o tym porozmawiać??
          • Gość: ixi5 MAJKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:01
            naprawde chcialabym z kims kogo nie znam o tym porozmawiac...jezeli chcesz to
            opowiedz mi swoją historię ja natomiast swoją. to bylo dla mnie cos okropnego.
            czasami myslalam ze to ze mną jest cos nie tak. mój mail iksi@op.pl
            • Gość: Majka Re: MAJKA IP: *.dyn.optonline.net 24.09.05, 18:52
              Hej ixi wiesz wydaje mi sie ze juz wczesniej pokrotce opisalam swoja sytuacje.
              Jest jak jest, i tyle. Nic nie jestem z tym w stanie zrobic. Moze ty jestes
              jedna z tych, ktore myslaly, ze rodzina faceta bedzie cie kochac i szanowac.
              Witaj w klubie. Moja mama i siostra a takze jej dzieci zaakceptowaly mojego
              meza w 100%, przyjely go jak swojego do rodziny. Ja w jego rodzinie nie czuje
              sie dobrze. Teraz czuje sie lepiej, bo kiedy jeszcze sie tylko spotykalismy ja
              bylam ta obca. Nie nalezalam do rodziny wiec nie trzeba bylo sie ze mna liczyc.
              Teraz chyba pomalu zaczynaja rozumiec, ze jesli chca miec dobre stosunki z nim
              musza miec ze mna chociaz poprawny uklad. Ale poprawny uklad to przeciez nie to
              czego chcialam. Ja chcialam zeby ,mnie pokochali tak jak ja bylabym w stanie
              pokochac ich.
              • Gość: ixi5 Re: MAJKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:00
                Jak juz napisalam wyzej u mnie to byla walka z jego siostrą przez 4 lata. Nie
                znosila mnie od początku...myśle ze ty jestes ode mnie starsza bo chyba juz
                jestes mężatką..tak mi sie zdaje...i nie wiem czy weźmiesz to na powaznie, bo
                ja mam dopiero 20 lat. Skonczylam ten zwiazek..bo jak uslyszalam ze mam sobie
                uregulowac stosunki z jego siostrą to mnie malo szlag nie trafil..wszystko
                byloby ok gdyby nie to ze wiem co na mnie wypisywala do niego, jak
                bezpodstawnie mnie oskarzała o jakies niedorzecznosci, jak go buntowała, jak
                potrafiła i miala odwage przyjsc do nas do mieszkania i próbować wprowadzic
                swoje rządy. mialo byc tak jak ona chce. Ja naprawde bylam nastawiona na
                TAK,,,gdyby tylko sprawy których rządała odpowiadały mnie i były pozytywne..nie
                bede sie rozpisywać jakie bo za duzo tego...i on po tym wszystkim smiał tak do
                mnie powiedziec. Nastawiła go zeby sie ode mnie wyprowadzil,zeby robił co chce
                bo i tak niewiadomo czy ja jestem tą jedyną i wartą zachodu i takiego
                poswięcenia...to bolało tak ze momentami chciałam po prostu nie żyć nie czuć
                tej ludzkiej niedobroci. Nawet nie umiałam sie zemścic mało powiedziane!!!nawet
                dobrze awanturowac. ja nic nie umialam,,,w tej sprawie zrobić. Majko ona
                zniszczyła nasz związek..Konsekwentnie i uparcie dotarła do celu..Zmieniła go
                tak ze go po prostu nie poznawałam. miałam z nim raj..potem prawdziwe piekło. I
                co najgorsze naprawde go kochałam i nie wiem czy nadal nie kocham.
                Te wszystkie kąśliwe uwagi i złe spojrzenia...Niszczyła mnie za to ze przede
                wszystkim bylAM Z JEJ BRATEM ale to ze byłam ambitna, wesoła, piękna,
                błyskotliwa pomysłowa inteligentna tez nie zostalo w nienawisci pominięte. W
                końcu mój ukochany z jakichs powodów był ze mną te 4 lata . Zamiast skupic sie
                na sobie aby uczynic swe zycie piękniejszym, ona skupiala sie na okropnym
                uczuciu niszczącym i wszechwładnym. Jeśli kochasz męża nie pozwól wtrącać sie
                tej rodzinie zadnej siostrze i matce.. Zastanów sie dlaczego one mają Ciebie
                nienawidzic czy zywic niechęć?? spójrz w lustro moze twój urok przyciąga do
                Ciebie wszystkich ludzi i kogoś przy okazji w oczy kole? a moze masz dyplom
                jakis fajnych studiów? a moze pracę?
                W Zyciu z różnych zakrętów wychodzi sie na dwa sposoby.. Albo walczy sie do
                utraty sił i w koncu wygrywa albo pozostawia sprawy swojemu losowi.
                SZKODA ZE TROCHĘ NIE POWALCZYŁAM
    • flawless1 Re: moj chlopak ma wredna siostre 22.09.05, 17:33
      moja przyjaciolka miala ten sam problem.U niej najlepszym sposobem bylo
      ignorowanie jej calkowicie.Po jakims czasie sama ja przepraszala ze byla niemila
      trzymaj sie i nie daj
    • Gość: Iman CZY KTOS Z WAS MIAL TAKĄ SYTUACJE JAK LIBERTINE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:16
      To bardzo przykre,,sama tez przez takie cos przechodzilam..niestety to zawsze
      tak jest. bo to jest zazdrosc
      • Gość: mix dziwactw niestety tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:00
        tylko ze nie z siostrą ale z cala rodzinką
    • Gość: madzia Re: moj chlopak ma wredna siostre IP: 80.51.198.* 29.09.05, 14:59
      oj, dziewczyno, rzeczywiscie masz problem, szkoda ze nie napisałas ile masz
      lat, bo jezeli jestes starsza od niej to nie wiem jak mozesz sie guwniarze tak
      dawac? chyba jestes z marcinem, a nie z jego siostra a wiec powiedz jej poprosu
      zeby sie od ciebie odpierdo... a jak powie tatusiowi to powiedz zeby tatus tez
      sie odpierdo...
      • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 29.09.05, 15:02
        nooo i sie udalo gowniare ujarzmic teraz jest taka milutka ze na glowe mi chce
        wejsc :-D
        • asiczek21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 29.09.05, 15:08
          napisz co poskutkowalo bo strasznie ciekawa jestem!!pozdrawiam!!
          • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 29.09.05, 15:14
            przyszla sie zapytac czy bym jej nie pozyczyla ksiazki od marketingu bo ma
            klasowke (a przedtem jej mowilam ze to nie moja ksiazka ze jak chce to niech
            kupi a nie pozycza)a ja na to ze dalam ja o wiele biedniejszej kumpeli a ty
            niestety musisz sobie od kogos skserowac aaa i wlalam jej rozpuszczalnika do
            nowego tuszu od rzes ;-D
            • asiczek21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 29.09.05, 15:18
              o rany! to sie dopiero nazywa zemsta!! ale chyba nie wypalilo jej oczu, co..?papa!
              • libertine21 Re: moj chlopak ma wredna siostre 29.09.05, 15:23
                na jej szczescie zanim otworzyla ten nieszczesny tusz to nic juz w nim nie bylo
                wiec sie poplakala ze co za ona bubel kupila ze ja oszukali haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka