Dodaj do ulubionych

gej w klasie

23.09.05, 12:40
mamy geja w klasie chodzi jak panienka mowi jak panienka jak zrobic zeby byl
prawdziwym facetem ?:>:P
Obserwuj wątek
    • wiewioora25 pomocy:P 23.09.05, 12:44
      helppp
      • dyskopata Re: pomocy:P 23.09.05, 12:46
        w 1 czy 2 klasie z może w intercity?
    • Gość: obrońca Re: gej w klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:46
      A co Ci przeszkadza, że chłopak jest gejem. Fakt, że jest to mniejszość w
      społeczeństwie ale uważam, że nie powinno to nikomu przeszkadzać. Taki widocznie
      już jest i tyle. A gdyby ktoś chciał Cię "przerobić" na lesbijkę dałabyś się?
      • wiewioora25 Re: gej w klasie 23.09.05, 12:48
        wiesz moglabym byc lesbijka nie przeszkadza mi to:P:P ale on jest bardzo
        wqrzajacy:P 1 klasa lo:P
        • Gość: obrońca Re: gej w klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:51
          To powiedz mu po prostu, żeby się inaczej zachowywał, ale nie mieszaj w to jego
          sexualności.
        • Gość: kali Re: gej w klasie IP: *.ztpnet.pl 23.09.05, 16:22
          Ch**a wkurzajacy. Podbiera wam facetow i tyle. Umyj sie.
      • Gość: gosc Re: gej w klasie IP: *.server.ntli.net 25.09.05, 23:52
        Qrwa ty masz geja w klasie? ja mam 3 w pracy i dwie lezby. z tego jeden gej jest
        menadzerem i robi nam schizo ( pajac). Nienawidze szmacierzy !!!! Powybijac jak
        psow!!!
    • agatka_to_ja Re: gej w klasie 23.09.05, 12:52
      odwal sie od niego...

niech bedzie jaki jest... a moze jemu nie podoba sie, jak sie ubierasz?i co? ma
      ci ciuchy podrzec?
      • Gość: freelancer Re: gej w klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:18
        > odwal sie od niego...
        > niech bedzie jaki jest... a moze jemu nie podoba sie, jak sie ubierasz ?

PYT: W mojej klasie pewien facet twierdzi, ze jest Napoleonem. Co robic ?
        ODP: Odwal sie od niego, niech bedzie taki jaki jest

...tyle, ze psychiatria ma na ten temat inne zdanie i twierdzi, ze to trzeba leczyc.
        • panna_gosia Re: gej w klasie 23.09.05, 14:58
          jesli uwazasz homoseksualizm za chorobe psychiczna to gratuluje obeznania w
          temacie..
        • Gość: katik Re: gej w klasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:48
          Buhahahahahaha...Niezłe :)))))))))
    • Gość: M Re: gej w klasie IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:56
      Jedna z koleżanek kiedyś powiedziała, ze to pewnie dlatego, że oni nie wiedzą
      jak fajnie może być z dziewczyną w łóżku. :) I albo jeszcze nie sprawdzali albo
      trafili na jakąś nie taką jak trzeba. Wyślijcie do niego najlepiej 2 dziewczyny
      na raz, tak mu sie spodoba, że nawet nie spojrzy na facetów....
    • Gość: valpurgius Re: gej w klasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:39
      A skad wiesz, ze jest gejem? Chodzi jak panienka i mowi jak panienka... ja tez
      tak potrafie i nie uwazam sie za geja. Zostaw go w spokoju, nietolerancyjna
      <cenzura>.
    • Gość: jaaa Re: gej w klasie IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 14:48
      a z tobą wszystko wporządku że u innych szukasz wad i je im wytykasz? może sie
      zajmij najpierw sobą, wylecz z nietolerancji a potem uzdrawiaj innych
      :-////
    • deep11 Re: gej w klasie 23.09.05, 14:57
      weź se ci....e umyj bo aż tu zalatuje, a swoja drogą to śmierdzisz a nikt z
      twojej klasy nie pisze na forum: jak powiedzieć wiewiórce25 żeby sie myła?
    • Gość: Artur Przezywacz Re: gej w klasie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.09.05, 00:14
      > mamy geja w klasie chodzi jak panienka mowi jak panienka jak zrobic zeby byl
      > prawdziwym facetem

Pokazac mu prawdziwe kobiety...
    • radek123lis Re: gej w klasie 08.05.18, 16:19
      moim zadaniem jest to kazdego indywidułalna sprawa i poco to rostrzasać
    • radek123lis Re: gej w klasie 08.05.18, 16:20
      orjetacja seksułalna jest toinndywidułalna srawa kazdego z nas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka