wiewioora25 23.09.05, 12:40 mamy geja w klasie chodzi jak panienka mowi jak panienka jak zrobic zeby byl prawdziwym facetem ?:>:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obrońca Re: gej w klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:46 A co Ci przeszkadza, że chłopak jest gejem. Fakt, że jest to mniejszość w społeczeństwie ale uważam, że nie powinno to nikomu przeszkadzać. Taki widocznie już jest i tyle. A gdyby ktoś chciał Cię "przerobić" na lesbijkę dałabyś się? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewioora25 Re: gej w klasie 23.09.05, 12:48 wiesz moglabym byc lesbijka nie przeszkadza mi to:P:P ale on jest bardzo wqrzajacy:P 1 klasa lo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: gej w klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:51 To powiedz mu po prostu, żeby się inaczej zachowywał, ale nie mieszaj w to jego sexualności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: gej w klasie IP: *.ztpnet.pl 23.09.05, 16:22 Ch**a wkurzajacy. Podbiera wam facetow i tyle. Umyj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gej w klasie IP: *.server.ntli.net 25.09.05, 23:52 Qrwa ty masz geja w klasie? ja mam 3 w pracy i dwie lezby. z tego jeden gej jest menadzerem i robi nam schizo ( pajac). Nienawidze szmacierzy !!!! Powybijac jak psow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: gej w klasie 23.09.05, 12:52 odwal sie od niego... niech bedzie jaki jest... a moze jemu nie podoba sie, jak sie ubierasz?i co? ma ci ciuchy podrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freelancer Re: gej w klasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:18 > odwal sie od niego... > niech bedzie jaki jest... a moze jemu nie podoba sie, jak sie ubierasz ? PYT: W mojej klasie pewien facet twierdzi, ze jest Napoleonem. Co robic ? ODP: Odwal sie od niego, niech bedzie taki jaki jest ...tyle, ze psychiatria ma na ten temat inne zdanie i twierdzi, ze to trzeba leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_gosia Re: gej w klasie 23.09.05, 14:58 jesli uwazasz homoseksualizm za chorobe psychiczna to gratuluje obeznania w temacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katik Re: gej w klasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:48 Buhahahahahaha...Niezłe :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: gej w klasie IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:56 Jedna z koleżanek kiedyś powiedziała, ze to pewnie dlatego, że oni nie wiedzą jak fajnie może być z dziewczyną w łóżku. :) I albo jeszcze nie sprawdzali albo trafili na jakąś nie taką jak trzeba. Wyślijcie do niego najlepiej 2 dziewczyny na raz, tak mu sie spodoba, że nawet nie spojrzy na facetów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valpurgius Re: gej w klasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:39 A skad wiesz, ze jest gejem? Chodzi jak panienka i mowi jak panienka... ja tez tak potrafie i nie uwazam sie za geja. Zostaw go w spokoju, nietolerancyjna <cenzura>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: gej w klasie IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 23.09.05, 14:48 a z tobą wszystko wporządku że u innych szukasz wad i je im wytykasz? może sie zajmij najpierw sobą, wylecz z nietolerancji a potem uzdrawiaj innych :-//// Odpowiedz Link Zgłoś
deep11 Re: gej w klasie 23.09.05, 14:57 weź se ci....e umyj bo aż tu zalatuje, a swoja drogą to śmierdzisz a nikt z twojej klasy nie pisze na forum: jak powiedzieć wiewiórce25 żeby sie myła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: gej w klasie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.09.05, 00:14 > mamy geja w klasie chodzi jak panienka mowi jak panienka jak zrobic zeby byl > prawdziwym facetem Pokazac mu prawdziwe kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
radek123lis Re: gej w klasie 08.05.18, 16:19 moim zadaniem jest to kazdego indywidułalna sprawa i poco to rostrzasać Odpowiedz Link Zgłoś
radek123lis Re: gej w klasie 08.05.18, 16:20 orjetacja seksułalna jest toinndywidułalna srawa kazdego z nas Odpowiedz Link Zgłoś