dagusia666 25.09.05, 14:53 a zwlaszcza z agatki ktora zawsze bedzie walczyc do ostatniej kropli krwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DOBRA (zd)RADA Re: ale mam z was polewke:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:24 No widzisz? A twierdziłaś, że to forum jest nuuudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: ale mam z was polewke:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:46 Ja mam najlepszą polewkę z panny Apsik. Jak mam ochotę się pośmiać to zawsze wchodzę i szukam jej postów. Nieważne co to dziewcze napisze - zawsze jest mega rotfl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: ale mam z was polewke:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:47 do apsika nic nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: ale mam z was polewke:) 25.09.05, 15:50 no jasne.. w koncu to twoja kumpela z podobnym ilorazem inteligencji.. a gdzie twoja druga kumpela fusy_z_kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy jestem!!jestem!! 25.09.05, 15:57 i chciałam powiedzieć, że sama masz niski iloraz inteligencjii Odpowiedz Link Zgłoś
angiaa Re: jestem!!jestem!! 25.09.05, 16:01 ja pierdziele! kiedy zaczniecie sie w koncu odzywac do siebie po ludzku??!! dajcie sobie na luz i skonczcie sie wyrzywac na sobie.. pogodzcie sie i dajcie sobie buzi:ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: jestem!!jestem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:54 agatko a co ty sie tak rzucasz? przeciez nie powiedzialam o tobie nic zlego! nie tolerujesz slow krytyki pustaku?? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jestem!!jestem!! 25.09.05, 17:04 nie rzucam sie.. nie ma na co, pustaku !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: jestem!!jestem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:01 uwielbiam patrzec jak sie pienisz slonko:) cale dnie spedzasz przed kompem- zal mi ciebie skarbie... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jestem!!jestem!! 25.09.05, 18:05 a ty gdzie spedzasz czas? tez przed kompem.. hihi....żaluj siebie... ja sie pienie? hehehe... musisz sie bardziej postarac, za cienka jestes dla mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: jestem!!jestem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:10 wiesz z pewnoscia nie spedzam na tym forum tyle czasu co ty. ale rozumiem nie masz znajomych to nie masz co robic... aaa i lubie jak jestes taka "ostra", ale zlotko pamietaj zlosc pieknosci szkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jestem!!jestem!! 25.09.05, 18:25 hehehe.. znajomych mam mnostwo... a co do zlosci -na kogo mam sie zloscic? na ciebie? nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: jestem!!jestem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:48 jakos nie chce mi sie wierzyc w tych twoich znajomych:) no chyba ze sama sobie ich wymyslilas. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jestem!!jestem!! 25.09.05, 18:53 nie musze ich wymyslac.. bo ich mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: jestem!!jestem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:54 dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jestem!!jestem!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:21 Skoro ich masz to czemu siedzisz caly czas na tym forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
pogrom_czyni Re: jestem!!jestem!! 25.09.05, 19:59 agatka_to_ja napisała: > hehehe.. znajomych mam mnostwo... a co do zlosci -na kogo mam sie zloscic? na > ciebie? nie warto OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIEOCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIEOCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE OCZYWISCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: jestem!!jestem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:11 wiecie co..jesteście nieźli..jestem tu może z 3 raz i jestem w szoku...wy tutaj cały czas sie żrecie..nie ma dyskusji żeby ktoś z kimś się nie wyzywał... świetne forum tylko pogratulować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squirrel22 Re: ale mam z was polewke:) IP: *.pleco.pl 25.09.05, 17:03 Mnie zawsze rozbrajały teoretyczne rozważania seryjnego gwałciciela, ale nie żebym się z niego śmiała, tak życzliwie raczej. No właśnie, już dawno go tu nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś