sasrikal 27.09.05, 21:50 chce napisac pewnemu mezczyznie slodkiego smsa o lekkim zabarwieniu erotycznym ale takim nie za bardzo bo to tylko kolega:P i jakos nie mam pomyslu zadnego. Moze macie cos fajnego? prosilabym bardzo:D dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przechodzien Re: słodziutki sms IP: *.srg.vectranet.pl / 195.205.63.* 27.09.05, 21:53 napisz mu ze chcesz sie z nim kochac i juz:P Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: słodziutki sms 27.09.05, 22:01 "Jeśli odczytasz tego SMSka jesteś mi winien objęcie, jeśli skakujesz - buzi, jeśli zachowasz - spotkanie,a jeśli odpiszesz - seks :) No i co teraz zrobisz?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: słodziutki sms 28.09.05, 10:28 no dobre dobre :) tez bym takiego smska chcial dostac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumidobrze Re: sasrikal IP: *.crowley.pl 28.09.05, 22:15 moje przypuszczenia wzielz sie z tad ze w tym czasie co Tz zalozylas watek kumpela na gg zastanawiala sie jakiego mi tu slodkiego smska wyslac... Odpowiedz Link Zgłoś
sasrikal Re: sasrikal 28.09.05, 22:25 heh w sumie pasowaloby, wtedy gdy zalozylam watek gadalam z kumplem na gg i sie zastanawialm co jakiego smska mu wyslac:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumidobrze Re: słodziutki sms IP: *.crowley.pl 27.09.05, 23:14 ...jeżeli bym nie wiedział powiedzial bym że na imię sasrikal masz Magda Odpowiedz Link Zgłoś
sasrikal Re: słodziutki sms 28.09.05, 10:13 niestety nie, a skad takie przypuszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumidobrze Re: sasrikal IP: *.crowley.pl 28.09.05, 22:41 Tomek, a czemu pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
sasrikal Re: sasrikal 28.09.05, 22:46 bo ja mam na imie Magda !!! ale sie nie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: sasrikal IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 02:07 > ale sie niesamowity zbieg okolicznosci! O k**wa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: słodziutki sms 28.09.05, 10:15 Wyslij tego SMSa do 1 osoby, która kochasz, do 1 której nienawidzisz i do 1, z którą chciałbyś uprawiać seks. A teraz zastanów się, dolaczego wysłałam ci tego SMSa??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ally23 Re: słodziutki sms 28.09.05, 13:34 nie wiem :P za to wiem komu mam go wyslac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: słodziutki sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:05 ...... Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia212 Re: słodziutki sms 28.09.05, 22:14 1. Delikatnych jak Twój dotyk, pięknych jak Twoje oczy i słodkich jak Twój uśmiech snów życzę Ci tej i każdej następnej nocy... 2. Uwaga, to NAPAD. Nie odwracaj sie teraz, inaczej zginiesz od ... moich pocałunków. 3. Ostatnie badania firmy DUREX wykazały że przeciętny Polak uprawia sex średnio 3x/tydzień... I co pewnie jesteś ciekaw kto za Ciebie.... 4. Ruszył... w prawo, lewo teraz prosto. Skrzyżowanie jedno, drugie. Jest coraz bliżej, tuż za tobą... odwróć się i łap!! Poczułaś(eś)? To był buziaczek odemnie dla Ciebie :) 5. Sex jest tak potrzebny do życia jak krew!! Zostań honorowym dawcą!! 6.Kolorowe, zajebiste, fantastyczne, jednak lekko tajemnicze... Takich snów Ci dzisiaj życze. Mowiąc krótko, nieprzytomnie-śnij tej nocy tylko o mnie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: słodziutki sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:40 buhahaha, P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: słodziutki sms IP: *.srg.vectranet.pl / 195.205.63.* 28.09.05, 22:46 a ja tez chce takiego smska ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumidobrze Re: sasrikal IP: *.crowley.pl 28.09.05, 22:50 Nie jem śniadania, bo myślę o Tobie. Nie jem obiadu, bo myślę o Tobie. Nie jem kolacji, bo myślę o Tobie. Nie mogę spać, bo jestem głodny. sasrikal a moze jednak Magda a z jakiego jestes wojewodztwa ostatnio mnialem juz podobny zbieg okolicznosci Odpowiedz Link Zgłoś
sasrikal Re: sasrikal 28.09.05, 22:54 ale sie wystraszylam ze Ty to ten koles do ktorego mial byc ten sms hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumidobrze Re: sasrikal IP: *.crowley.pl 28.09.05, 22:56 ja też sie wystraszyłem a raczej cieszyłe że będe mógł Cię "zdemaskować", ta "moja" Magda jest z warmińsko-mazurskiego ufff :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z krainy oz Re: sasrikal IP: *.miloszyce.sdi.tpnet.pl 30.09.05, 01:30 tumidobrze.... komarek? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: słodziutki sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:03 a po co chcesz mu takiego sms-a wyslac??? Odpowiedz Link Zgłoś
synope Re: słodziutki sms 30.09.05, 10:10 Ostatniej nocy poprosiłam mojego anioła, aby Cię ochraniał... On jednak wrócił... I spytałam się, dlaczego? Uśmiechnął się i powiedział: anioł aniołka nie potrzebuje. Dzwonili do mnie z nieba, że uciekł im jeden aniołek, ale nie martw się - nie powiem im gdzie jesteś :-). Odpowiedz Link Zgłoś