Dodaj do ulubionych

czy wypada ?

16.10.05, 15:49
chodze od pewnego czasu z facetem, zalezy mi na nim. Nasze stosunki sa dosc
bliskie (sypiamy ze soba). Kiedy mamy sie umowic to on zawsze do mnie dzwoni,
czesto porozumiewamy sie na gg, chcialabym mu napisac sms tak bez powodu, ale
nie wiem czy wypada czy nie uzna tego za nachalnosc, on mi smsow raczej nie
pisze. Jak wy sadzicie - wypada napisac i przede wszystkim co ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Daria Re: czy wypada ? IP: 217.97.169.* 16.10.05, 15:58
      Troszke to dziwne. Sypiasz z nim, a wstydzisz się wysłać smsa? Po prostu
      napisz: co słychać?
      • Gość: autorka Re: czy wypada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:08
        no zdaje sobie sprawe, ze troche to dziwne, ale jestesmy w zwiazku w ktorym nie
        ustalilismy jeszcze zadnych zasad, w sumie nie wiem czy to jest cos powaznego.
        Poza tym on jest bardzo niezalezny, samodzielny stad moje obawy aby go nie
        sploszyc.
        • Gość: Daria Re: czy wypada ? IP: 217.97.169.* 16.10.05, 16:10
          Czy między wami jest duża różnica wieku?
    • Gość: agulek Re: czy wypada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:09
      nie gnewaj sie, ale wyglada to tak jakbys byla jego kochanka.. wiec moze nie
      wysylaj, bo jeszcze jego zona przeczyta, a po co wam zgrzyty;P
      • Gość: Daria Re: czy wypada ? IP: 217.97.169.* 16.10.05, 16:11
        No właśnie o tym samym pomyślałam.
    • Gość: fzxg Re: czy wypada ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.05, 16:12
      No właśnie, nie ustaliły się między wami żadne zasady, stąd facet może to
      traktować przedmiotowo - ot, dziewczyna na numerki. Układ w porządku, o ile
      pasuje obojgu. No a właśnie Ty się mocniej zaangażowałaś, a on nie (albo jest
      jakiś skryty, zamknięty w sobie i po prostu niczego nie okazuje).

Moim zdaniem powinnaś wyjść z propozycją wypadu dokądś, ale bez seksu. Do kina,
      do knajpki, do zoo, na spacer. Albo tak jak już ktoś napisał zwykłe "co
      słychać". Jeśli póxniej okaże się, że facet nie ma ochoty na takie spotkania
      nie zakończone łóżkiem, to będziesz miała jasną sytuację o co mu chodzi.

Swoją drogą znam związek, który zaczynał się tak jak Twój, a obecnie oboje są
      szczęśliwą zakochaną parą.

Natomiast wracając do smsa - jasne że wypada.
      • Gość: autorka Re: czy wypada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:17
        to nie jest tak, ze spotykamy sie tylko po to aby uprawiac sex! Czesto gdzies
        wspolnie wychodzimy - do pubu, na spacer, wiec nie lacza nas tylko relacje
        fizyczne. Co do wieku - on jest starszy o 7 lat (nie ma zony, tak sadze ;))
        • Gość: agulek Re: czy wypada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:20
          to pewnie, ze wypada, nawet nie zastanawiaj sie nad takimi glupotkami, tylko
          zachowuj sie tak jak tego chcesz, jak czujesz..
          mam nadzieje, ze ten sms'ek do Niego juz poszedl:)
          Pozdrawiam
          • Gość: autorka Re: czy wypada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:26
            a znacie moze stronke z ktorej mozna za friko wysylac sms do ery ?
            • Gość: agulek Re: czy wypada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:44
              hihihi.. na jednego sms'a to szkoda wlaczac komputer;)
              a tak powaznie, to na www.eraomnix.pl stronka ery, bramka podstawowa, trzeba
              tylko sie zalogowac wg. wskazowek, z innej do ery nie korzystalam (fakt trzeba
              chyba miec tel w erze do zalogowania -ale tego juz tak pewna nie jestem, dawno
              z tego nie korzystalam)
              zawsze idzie tez puscic sms'ka przez gg.
        • Gość: asd Re: czy wypada ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.05, 20:16
          Tez mam mniej wiecej tyle lat starszego faceta, powiem Ci ze nie lubi odp na
          bzdurne smsy w rodzaju co slychac, bo mu szkoda czasu na glupoty:] Coz, taki
          typ. Aczkolwiek na poczatku znajomosci odpowiadal zawsze;] Ech, faceci.
    • apsik87 Re: czy wypada ? 16.10.05, 17:29
      ej co ty jestes panna do towarzystwa on twoim panem?jeslis ypiacie ze soba to
      chyba musicie byc ze soba na tyle blizko zebym pisac sobie czule smsy co?chyba
      ze dajesz mu tak poporstu...
    • apsik87 [...] 16.10.05, 17:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: autorka Re: czy wypada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:34
        jezeli nie potrafisz poprawnie odczytac slow zamieszczonych w poscie i
        dorabiasz sobie swoje interpretacje tylko po to aby kogos obrazac to bardzo ci
        wspolczuje :)
        • Gość: smak.moich.ust Re: czy wypada ? IP: *.telpol.net.pl 16.10.05, 18:09
          autorko- nieprzejmujs ie, apsik juz tak ma... co do mojego zdania to ja bym
          wysłałą smsa a jak by si eczepiał to bym z nim pogadała... a ile macie lat?
          Pozdrawiam.
          • Gość: kolo kolo Re: czy wypada ? IP: *.chello.pl 16.10.05, 20:30
            hehehe jestem pod wrazeniem piszacych tutaj kobiet...
            • charity1 Re: czy wypada ? 16.10.05, 20:33
              napisz mu zwyczajnie smsa: Hej, co slychac? i tyle
              • Gość: kolo kolo Re: czy wypada ? IP: *.chello.pl 16.10.05, 20:40
                nie nie pisz tak jeszcze sobie pomysli cos zlego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka