Dodaj do ulubionych

mam problem, pomózcie!!!!!

19.10.05, 17:56
Osatnio coraz czesniej moj chlopak kocha mnie w pupe, nawet to mi sie podoba.
ale jak osatnio poszlam do ginekologa na badania stwierdzil ze mam grzybqa.
Mozliwe ze chlopak mogl mnie zarazic, nie wiem co robic a do lekarza juz nie
pojde, bo byl to moj wujek ktoremu boje sie spojrzec w twarz. Co ja mam teraz
robic pomożcie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra ciocia Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:05
      Skarbie jest duzo innych ginekologów na wujku swiat sie nie kończy
    • Gość: Artur Przezywacz Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.10.05, 18:11
      > Mozliwe ze chlopak mogl mnie zarazic, nie wiem co robic a do lekarza juz nie
      > pojde, bo byl to moj wujek

Co, ten chlopak to wujek?
    • Gość: aka Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:39
      jezeli masz grzyba to ty bierz chlopaka za wsiarz i jak najszybciej pedz z nim
      do ginekologa (musicie pojsc razem) jezeli to on cie zarazil to on takze musi
      sie leczyc!! A z grzybicami nie ma zartow wiec nie odkladaj tego....
      a tak przy okzji to masz grzycice czego...odbytu??
      • Gość: Anita Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 19.10.05, 21:41
        ja mam chyba czerniaka odbytu to jest dopiero problem ale boję sie isc do
        lekarza boje :((( a mam dopiero 17 lat ;(((((((
        • Gość: aka Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:42
          przeciez lekarz cie nie zje!!!! dziewczyny z tym nie ma zartoe... ja mowie
          calkowicie powaznie!!
        • Gość: cudenko Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:49
          jeśli podejrzewasz raka to się nie zastanawiaj i idż do dermatologa lub
          onkologa,bo jak czerniak da pierwsze przeżuty to niestety człowieka nie da się
          już uratować,to jeden z najzłośliwszych nowotworow.Trzymam za ciebie kciuki!
    • Gość: myszka(Honorcia) Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:37
      Ty wez go zostaw go ty daj se z nim spokój a tak na marginesie zastanawiam sie
      jak ty teraz srasz buahahahahahaahahahahah
    • Gość: cudenko Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:44
      Skarbie szybko idż do lekarza,bo pewnie nie zdajesz sobie sprawy,że nieleczona
      grzybica tych okolic zwłaszcza u kobiet może grozić poważnymi konsekwencjami a
      wujek jeśli jest ginekologiem to i tak nie pomoże,bo tu potrzebny jest
      dermatolog.Umow się więc na wizyte,nie trzeba mieć skierowania od lekarza
      pierwszego kontaktu.Swojemu mężczyżnie też musisz powiedzieć,bo tego typu
      choroby trzeba leczyć wsplnie.
    • Gość: pussy Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: 195.136.246.* 20.10.05, 23:48
      Musiałabtm byc głupia zeby chodzi do wujka gine do gabinetu!!
    • Gość: honey Re: mam problem, pomózcie!!!!! IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 21.10.05, 17:36
      Dziewczyno-ile Ty masz lat!Musisz sie leczyc,a co do lekarza- to sa ich
      miliony!!!!!!!!i nie sadze zeby kazdy z nich byl z taba spokrewniony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka