motylek2127 26.10.05, 15:27 poszukuję dobrej tipsiarki w Krakowie:) najlepiej niedrogiej :) aha i czy waszym zdaniem lepsze są tipsy akrylowe czy żelowe ? bo nie wiem na które sie zdecydować :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladka_84 Re: Tipsy Kraków 26.10.05, 15:28 Spytaj się na forum uroda. Ja tipsów nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszowa.landrynka Re: Tipsy Kraków 26.10.05, 17:19 To to masz problem. Dobrze się zastanów, bo to może być wybór życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.odnowa Re: Tipsy Kraków 17.03.14, 13:32 ja robie zawsze hybrydy moim zdaniem bardzo ladnie wygladaja i nie sa takie grube jak zele, ja chodze do Instytutu Zdrowej Skóry i jestem bardzo zadowolona, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.malin Re: Tipsy Kraków 11.11.14, 15:49 Ja tam wole żelowe. Robię w Black Pearl, wyprobowalam juz wiele salonów w Krk i jak narazie ten najbardziej mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_klu Re: Tipsy Kraków 08.05.16, 10:40 Kiedys robilam zelowe, teraz przerzucilam sie na hybrydy, bo naturalniej wygladają. Tez polecam Black Pearl, ja chodze do tego przy Królowej Jadwigi. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_kru Re: Tipsy Kraków 25.08.16, 18:18 Ja polecam zelowe, wydaja mi sie trwalsze, ale to kwestia indywidualna. Robie je w Black Pearl na Krolowej Jadwigi i jestem zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś