Dodaj do ulubionych

Spotykam się z młodszym

02.11.05, 14:10
On jest młodszy odemnie o 2 lata. On ma 21 ja 23. Każdy przekonuje mnie, że
facet powinien być starszy, że zadaje się z dzieciakiem. Też tak uważacie?
Obserwuj wątek
    • szajba666 Re: Spotykam się z młodszym 02.11.05, 14:19
      co za róznica starszy młodszy?Jak ty uważasz?I to jest najważniejsze.
    • zabcia2005 Re: Spotykam się z młodszym 02.11.05, 14:24
      Wiesz co mysle ze to bzdura ze trzeba umawiac sie koniecznie ze starszym.Kurcze przeciez w koncu wszyscy jestesmy tylko ludzmi i nie potrafimy do konca panowac nad naszymi uczuciami.Czemu mialabys rezygnowac z udanego i szczesliwego zwiazku z nim tylko ze wzgledu na wiek.Zreszta przeciez to nie jest wcale taka straszna roznica wieku i na ulicy tez nikt na pewno nie zauwazy ze jest od ciebie mlodszy.Ja bym sie na twoim miejscu nie zastanawiala tylko brala:) a co bedzie jak bedziesz potem tego do konca zycia zalowac ze nie dalas mu szansy.Mysle ze powinnas sprobowac!Pozdro!
    • Gość: NECIA25 Re: Spotykam się z młodszym IP: *.terragraph.pl 02.11.05, 17:34
      WIESZ CO? TEZ SIĘ Z TYM NIE ZGADZAM. MIAŁA MĘŻA, KTÓRY BYŁ 6 LAT ATSRSZY I
      WZIELIŚMY ROZWÓD PO 3 LATACH, A TERAZ JESTEM Z FACETEM 5 LAT MŁODSZYM ODE MNIE
      I JEST 100 RAZY POWAŻNIEJSZY NIŻ TEN STARSZY I INACZEJ PATRZY NA ŚWIAT.:)
      • Gość: anna Re: Spotykam się z młodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:38
        ja tez mam 23 lata a on ma 21 lat i jest superowo!poprostu zajebiscie jest!
    • squirrel22 Re: Spotykam się z młodszym 02.11.05, 22:58
      Ja mam 22 lata i przymierzam się do 18-latka :)
    • Gość: życzliwa Re: Spotykam się z młodszym IP: *.gorzow.mm.pl 02.11.05, 23:03
      Ja spotykam się z młodszym o rok :) Ale on jest super, dogadujemy się i jest mi
      z nim bardzo dobrze. Wcześniej spotykałam się ze starszymi ode mnie o 6 lat, a
      nawet o 9. Ale z tym Młodszym dogaduję się najlepiej. Powodzenia :)
    • Gość: Lacomia Re: Spotykam się z młodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:26
      tez spotykam sie z młodszym facetem o roczek i wierz mi,wiek nie ma zadnego
      znaczenia,a czasami jak tak go slucham to mysle sobie ze on jest bardziej
      dojrzalszy w porownaniu z tymi starszymi facetami z ktorymi sie spotykalam,a
      poza tym nie masz sie co przejmowac opnią tych"zyczliwych"ktorzy cie przekonuja
      ze facet powinien byc starszy,bo to jest twoje zycie i twoja sprawa z kim sie
      spotykasz,najwazniejsze abys byla z nim szczesliwa
    • frezja66 Re: Spotykam się z młodszym 03.11.05, 20:07
      Ja zdecydowałam sie w swoim zyciu na związek z młodszym facetem
      on 19 ja 22, i powiem Ci, że przy tych wszystkich starszych mężczyznach jego
      najmilej wspominam, podejscie do zycia miał swietne, nie myślał dziecinnie, nie
      dał mi odczuć róznicy wieku, ze niby ja jako starsza jestem mądrzejsza i inaczej
      patrzę na życie,
      niestety wyjechał na studia i się skończyło, bo nie bylismy aż tak mocno
      związani emocjonalnie aby to ciągnąć, ale niczego nie żałuje, było wspaniale,
      czasem myslę, że gdyby jednak tu został to tworzylibyśmy fajna parę,
      pozdrawiam i życze pwodzenia i nie słuchania innych !
      • erazm8 Re: Spotykam się z młodszym 03.11.05, 20:33
        Moja dziewczyna jest starsza ode mnie o pół roku :-P Dziewczyno no co Ty :-P 2
        lata??? Toz to prawie nic!!! Rozumiem gdyby bylo 10 lat, juz moglibysmy o czyms
        gadac. Zreszta jak Ty masz 23, a on 21 to i tak tego nie widac!!!
    • Gość: aniaaaaaa20 Re: Spotykam się z młodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 08:41
      Mojim zdaniem nie przejmuj sie tym ze on jest mlodszy. Moj byly ma 19 lat i tez
      byl rok mlodszy odemnie a teraz jestesmy przyjaciolmi, ale nigdy w zyciu bys
      nie powiedziala ze ma 19 lat i umyslowo tez nie mial 19 lat tylko wiecej :) a
      teraz to on ma kobiete ktora ma 33 lata. I nie przejmuj sie zdaniem innych bo
      to tobie ma byc dobrze a nie im.
    • Gość: Marian Dwie Szopy Re: Spotykam się z młodszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:49
      Różnica wieku po prostu kolosalna!!!! Dwa lata.... Nie do wyobrażenia po
      prostu... Czy on Ci mówi na Pani???
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Spotykam się z młodszym IP: 195.69.82.* 04.11.05, 11:38
      Wszystkie kobiety mojego zycia byly/sa 2 lata starsze
    • Gość: zzzzzzzzzzz Re: Spotykam się z młodszym IP: 212.160.138.* 04.11.05, 14:01
      a ja sobie wzięłam za męza 4 lata młodszego - i fajny jest
    • agent_towarzyski Re: Spotykam się z młodszym 04.11.05, 14:15
      Tak. Zadajesz się z dzieciakiem. Utwierdzam Cię w tym przekonaniu.
    • b-beagle Re: Spotykam się z młodszym 04.11.05, 15:03
      2 lata to doprawdy bardzo niewiele ))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka