Dodaj do ulubionych

wytrysk i chusteczka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:50
jak to zrobic? przykryc penisa chusteczka i "usunac" sperme? czy trzymac nad?
i w ktorym momencie dokladnie to zrobic. skad mam wiedziec ze juz jest
blisko? :(
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: wytrysk i chusteczka 13.11.05, 14:49
      zbierasz ją na pamiątkę???
      poczekaj aż skończy, a potem się oczyście.
    • carmelaxxx Re: wytrysk i chusteczka 13.11.05, 17:15
      lepsza bedzie chusteczka na patyku, lap sperme tak jak sie lapie motylki :)
    • Gość: K Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:15
      Poproś, żeby Ci powiedział jak bedzie dochodził. Mój facet zawsze tak robi, gdy
      go pieszczę oralnie, wtedy kończę ręką, sperma zawsze "spada" na jego brzuch,
      potem się całujemy, a później razem wycieramy mojego miśka. :-)
    • Gość: zuza Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:20
      litości, jak mu zaczniesz wycierać chusteczką jak będzie akurat szczytował, to
      się może zirytować
      a niby dlaczego nie mozesz poczekać aż skończy i wtedy zabrać się za zabiegi
      higieniczne?
      a poza tym, hm... - naprawdę nie wiesz, ze jest już blisko? to raczej widać ;-)
      • Gość: dsf Re: wytrysk i chusteczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.11.05, 18:40
        jak widac?
        • Gość: Ona Re: wytrysk i chusteczka IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.11.05, 20:51
          Widac bo pulsuje i jego mina tez na to wskazuje. Wycieraj pozniej, zdecydowanie. Zawsze mozesz złapac do buzi i wypluc do umywalki, dla bardziej ambitnych połknąć... jak kto woli i lubi...
          • Gość: waldek1610 Re: wytrysk i chusteczka IP: *.ca-sanfranc0.sa.earthlink.net 14.11.05, 09:15
            w elblagu polykaja
          • mati29 Re: wytrysk i chusteczka 14.11.05, 16:30
            znac fachową rękę !!
            brawo
            żeby wszystkie takie były ileż problemów by znikło!!!
            • Gość: lilka Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:50
              czyli co zrobic? nei chce "fontanny" spermy. hehe wiec trzymac chusteczke nas
              penisem? a pozniej wytrzec?
              • Gość: Wrecekrzepki Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:59
                uprawiaj seks z dziewczyna.
              • Gość: :P taaak... trzymać nad penisem. rotfl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:44
              • Gość: kali Re: wytrysk i chusteczka IP: *.ztpnet.pl 17.11.05, 23:09
                > czyli co zrobic? nei chce "fontanny" spermy. hehe wiec trzymac chusteczke nas
                > penisem? a pozniej wytrzec?

A pozniej zrobic mine idiotki.
    • maczen Re: wytrysk i chusteczka 14.11.05, 21:18
      dziewczyno!naprawdę nie masz powazniejszych problemów!? kiedy przeczytałam
      "wytrysk i chusteczka" zastanowiłam się o co chodzi!?twoj tekst jest tak
      durny,że wprost nie mogę w to uwierzyć!!!!!!!!powiedz chlopakowi, żeby klepał
      cię w tyłek, kiedy będzie dochodził,a potem niech Cię zdrowo klepnie w głowę!!!
      • Gość: wacek Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:37
        LOL! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
        wreszcie ktoś normalny
      • Gość: Asia Re: wytrysk i chusteczka IP: 213.17.178.* 15.11.05, 14:41
        jaki temat...Co to za przyjemnosc dla faceta gdy wycieram sperme w
        chusteczke..=/? polykac kochana polykac:P a nie pie***ic sie z jakimis
        chusteczkami=/ choc w sumie jak nie jestes do tego przekonana ,tak jak ja
        kiedys to niech po prostu ci facet powie, po protu "dochodze" niech dojdzie Ci
        np na brzuch i pod prysznic a tam znów sex:D ihaaaa:D
      • 24680d Re: wytrysk i chusteczka 17.11.05, 20:44
        powiedz chlopakowi, żeby klepał
        > cię w tyłek, kiedy będzie dochodził,a potem niech Cię zdrowo klepnie w
        głowę!!!

heheheehe, OSTRO , lol2 <rotfl> heh :] zaraz nie wyrobie....
    • Gość: spinner Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:24
      Najlepiej będzie jak będziesz Go pieściła już powoli gdy penis przybierze
      wielkich rozmiarów, gdy poczujesz, że jest bardzo twardy i wystają mu żyłki, to
      oznacza, że jeszcze pare sek. i twój partner dojdzie. Ale najlepiej będzie jak
      sam Ci to powie subtelnym, np. dochodzę;) Co do chusteczki to radzę raczej żeby
      wytrysnoł najpierw na ciebie... twoje piersi lub brzuch, a potem czas na
      prysznic. Ja jednak od samego początku połykam spermę... spróbuj, wprawdzie to
      nie czekolada, ani krem z ptysia, ale nie smakuje źle:P
      • Gość: brumbrum Re: wytrysk i chusteczka IP: *.sympatico.ca 15.11.05, 00:30
        maja ludzie problemy... a do papy to nie laska?? co to za reczne robotki? :P
    • Gość: skowronek Re: wytrysk i chusteczka IP: 62.206.18.* 15.11.05, 01:23
      Kochana mam dla Ciebie NIEZASTĄPIONĄ RADĘ.

Nie wiesz kiedy wytryśnie?, to nie zakrywaj członka husteczką, tylko walnij
      szmatę na swoją twarz tuż przed, albo jeśli szkoda ci szmaty, to możesz
      ewentualnie naładować papieru toaletowego(najlepszy jest "lambi" do tego-sorka
      za rym, to tak niechcący kochana).

Potem, żeby nie pobrudzić rączek ściągając zafajdolone przecież "lambi"("czy
      dzieci umyły rączki?"-ot taka skromna dygresja po drodze)idziesz prosto do
      łazienki(tylko dobrze zapamiętaj drogę wcześniej - przecież masz papier na
      gałach)z partnerem(to ważne!), wkładasz łeb GŁĘBOKO DO KIBLA, a twój mężczyzna
      SPUSZCZA WODĘ!! Ach ta kulminacja! Potem jeszcze z tą seksi mokrą twarzą
      (pamiętasz seksi mokrą pamelę w "słonecznym patrolu"?)daj mu niespodziewanego
      całusa i zapytaj "jak Ci sie podobało kochany?". Potem możecie wypalić fajka.

Sprawdzone!! Pewne!!
    • Gość: Joasia Re: wytrysk i chusteczka IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:21
      Kobieto ile ty masz lat? 15? Wiele widocznych symptomów świadczy o tym, że
      dochodzi- jak nie będziesz myślała o chusteczce to z pewnością je zauwarzysz...
      Takie detale mogą tylko zniechęcić faceta, ciesz sie chwilą!!!
    • Gość: d Re: wytrysk i chusteczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:07
      Najlepiej włożyć członka do pochwy
    • kominek Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 11:44
      Gość portalu: lilka napisał(a):

> jak to zrobic? przykryc penisa chusteczka i "usunac" sperme? czy trzymac nad?
      > i w ktorym momencie dokladnie to zrobic. skad mam wiedziec ze juz jest
      > blisko? :(

Nie bardzo rozumiem, dlaczego ta sperma nie moze znalesc sie w kobiecym gardle.
    • Gość: mk Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:13
      A nie mozesz tej spermy po prostu w rece zebrac??
      • owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:15
        .....zebrac do koszyczka ;)
        • mati29 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:17
          owca ma racje

SLUCHAJCIE OWCY - najmadzrzejszy czworonog na forum!!!
          • owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:35
            mati29
            zamiast sie podlizywac ;) opdowiedz na moje pytanie dotyczące innego postu na
            tym forum ;)
            • mati29 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:35
              oj owca
              a na jaki ? :)
              a lubisz mnie chyba :)!!!!
              • owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:39
                mati29
                Uwielbiam Ciebie ...............................męczyc
                • mati29 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:39
                  nie meczysz mnie wcale :(
                  ale moge udawac , jesli chcesz
                  • owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:42
                    mati29
                    czyli facet tez moze udawac......;)
                    • mati29 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:42
                      pewnie
                      nie zapominaj o Tym :)
                      • owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 17:14
                        oby moi partnerzy nie udawali........
                        • Gość: Expert Re: wytrysk i chusteczka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.11.05, 21:11
                          Zimne piwo, nie przed, nie po, a zamiast !!!
    • apsik87 Re: wytrysk i chusteczka 17.11.05, 23:04
      niech trysnie a pozniej go wytrzyj:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka