Gość: lilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:50 jak to zrobic? przykryc penisa chusteczka i "usunac" sperme? czy trzymac nad? i w ktorym momencie dokladnie to zrobic. skad mam wiedziec ze juz jest blisko? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: wytrysk i chusteczka 13.11.05, 14:49 zbierasz ją na pamiątkę??? poczekaj aż skończy, a potem się oczyście. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: wytrysk i chusteczka 13.11.05, 17:15 lepsza bedzie chusteczka na patyku, lap sperme tak jak sie lapie motylki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:15 Poproś, żeby Ci powiedział jak bedzie dochodził. Mój facet zawsze tak robi, gdy go pieszczę oralnie, wtedy kończę ręką, sperma zawsze "spada" na jego brzuch, potem się całujemy, a później razem wycieramy mojego miśka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:20 litości, jak mu zaczniesz wycierać chusteczką jak będzie akurat szczytował, to się może zirytować a niby dlaczego nie mozesz poczekać aż skończy i wtedy zabrać się za zabiegi higieniczne? a poza tym, hm... - naprawdę nie wiesz, ze jest już blisko? to raczej widać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf Re: wytrysk i chusteczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.11.05, 18:40 jak widac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: wytrysk i chusteczka IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.11.05, 20:51 Widac bo pulsuje i jego mina tez na to wskazuje. Wycieraj pozniej, zdecydowanie. Zawsze mozesz złapac do buzi i wypluc do umywalki, dla bardziej ambitnych połknąć... jak kto woli i lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek1610 Re: wytrysk i chusteczka IP: *.ca-sanfranc0.sa.earthlink.net 14.11.05, 09:15 w elblagu polykaja Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: wytrysk i chusteczka 14.11.05, 16:30 znac fachową rękę !! brawo żeby wszystkie takie były ileż problemów by znikło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:50 czyli co zrobic? nei chce "fontanny" spermy. hehe wiec trzymac chusteczke nas penisem? a pozniej wytrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:59 uprawiaj seks z dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P taaak... trzymać nad penisem. rotfl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: wytrysk i chusteczka IP: *.ztpnet.pl 17.11.05, 23:09 > czyli co zrobic? nei chce "fontanny" spermy. hehe wiec trzymac chusteczke nas > penisem? a pozniej wytrzec? A pozniej zrobic mine idiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
maczen Re: wytrysk i chusteczka 14.11.05, 21:18 dziewczyno!naprawdę nie masz powazniejszych problemów!? kiedy przeczytałam "wytrysk i chusteczka" zastanowiłam się o co chodzi!?twoj tekst jest tak durny,że wprost nie mogę w to uwierzyć!!!!!!!!powiedz chlopakowi, żeby klepał cię w tyłek, kiedy będzie dochodził,a potem niech Cię zdrowo klepnie w głowę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:37 LOL! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! wreszcie ktoś normalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: wytrysk i chusteczka IP: 213.17.178.* 15.11.05, 14:41 jaki temat...Co to za przyjemnosc dla faceta gdy wycieram sperme w chusteczke..=/? polykac kochana polykac:P a nie pie***ic sie z jakimis chusteczkami=/ choc w sumie jak nie jestes do tego przekonana ,tak jak ja kiedys to niech po prostu ci facet powie, po protu "dochodze" niech dojdzie Ci np na brzuch i pod prysznic a tam znów sex:D ihaaaa:D Odpowiedz Link Zgłoś
24680d Re: wytrysk i chusteczka 17.11.05, 20:44 powiedz chlopakowi, żeby klepał > cię w tyłek, kiedy będzie dochodził,a potem niech Cię zdrowo klepnie w głowę!!! heheheehe, OSTRO , lol2 <rotfl> heh :] zaraz nie wyrobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinner Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:24 Najlepiej będzie jak będziesz Go pieściła już powoli gdy penis przybierze wielkich rozmiarów, gdy poczujesz, że jest bardzo twardy i wystają mu żyłki, to oznacza, że jeszcze pare sek. i twój partner dojdzie. Ale najlepiej będzie jak sam Ci to powie subtelnym, np. dochodzę;) Co do chusteczki to radzę raczej żeby wytrysnoł najpierw na ciebie... twoje piersi lub brzuch, a potem czas na prysznic. Ja jednak od samego początku połykam spermę... spróbuj, wprawdzie to nie czekolada, ani krem z ptysia, ale nie smakuje źle:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brumbrum Re: wytrysk i chusteczka IP: *.sympatico.ca 15.11.05, 00:30 maja ludzie problemy... a do papy to nie laska?? co to za reczne robotki? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronek Re: wytrysk i chusteczka IP: 62.206.18.* 15.11.05, 01:23 Kochana mam dla Ciebie NIEZASTĄPIONĄ RADĘ. Nie wiesz kiedy wytryśnie?, to nie zakrywaj członka husteczką, tylko walnij szmatę na swoją twarz tuż przed, albo jeśli szkoda ci szmaty, to możesz ewentualnie naładować papieru toaletowego(najlepszy jest "lambi" do tego-sorka za rym, to tak niechcący kochana). Potem, żeby nie pobrudzić rączek ściągając zafajdolone przecież "lambi"("czy dzieci umyły rączki?"-ot taka skromna dygresja po drodze)idziesz prosto do łazienki(tylko dobrze zapamiętaj drogę wcześniej - przecież masz papier na gałach)z partnerem(to ważne!), wkładasz łeb GŁĘBOKO DO KIBLA, a twój mężczyzna SPUSZCZA WODĘ!! Ach ta kulminacja! Potem jeszcze z tą seksi mokrą twarzą (pamiętasz seksi mokrą pamelę w "słonecznym patrolu"?)daj mu niespodziewanego całusa i zapytaj "jak Ci sie podobało kochany?". Potem możecie wypalić fajka. Sprawdzone!! Pewne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: wytrysk i chusteczka IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:21 Kobieto ile ty masz lat? 15? Wiele widocznych symptomów świadczy o tym, że dochodzi- jak nie będziesz myślała o chusteczce to z pewnością je zauwarzysz... Takie detale mogą tylko zniechęcić faceta, ciesz sie chwilą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: wytrysk i chusteczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:07 Najlepiej włożyć członka do pochwy Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 11:44 Gość portalu: lilka napisał(a): > jak to zrobic? przykryc penisa chusteczka i "usunac" sperme? czy trzymac nad? > i w ktorym momencie dokladnie to zrobic. skad mam wiedziec ze juz jest > blisko? :( Nie bardzo rozumiem, dlaczego ta sperma nie moze znalesc sie w kobiecym gardle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: wytrysk i chusteczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:13 A nie mozesz tej spermy po prostu w rece zebrac?? Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:17 owca ma racje SLUCHAJCIE OWCY - najmadzrzejszy czworonog na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:35 mati29 zamiast sie podlizywac ;) opdowiedz na moje pytanie dotyczące innego postu na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:35 oj owca a na jaki ? :) a lubisz mnie chyba :)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:39 mati29 Uwielbiam Ciebie ...............................męczyc Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:39 nie meczysz mnie wcale :( ale moge udawac , jesli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 16:42 mati29 czyli facet tez moze udawac......;) Odpowiedz Link Zgłoś
owca77 Re: wytrysk i chusteczka 16.11.05, 17:14 oby moi partnerzy nie udawali........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expert Re: wytrysk i chusteczka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.11.05, 21:11 Zimne piwo, nie przed, nie po, a zamiast !!! Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: wytrysk i chusteczka 17.11.05, 23:04 niech trysnie a pozniej go wytrzyj:) Odpowiedz Link Zgłoś