cyrllik 18.11.05, 18:22 co zrobić aby podobać się facetom? Czy naprawdę trzeba mieć to "COŚ"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyrllik Re: Zapytanie... 18.11.05, 18:24 No co ty? nie wiedziałam!!!!!!!!serio????? Odpowiedz Link Zgłoś
cyrllik Re: Zapytanie... 18.11.05, 18:28 nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Zapytanie... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.11.05, 11:06 cyrllik napisała: > nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi Nie ma glupich pytan, tylko sa glupi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
cyrllik Re: Zapytanie... 18.11.05, 18:26 chodzi mi o coś bardziej konkretnego....dokładniejszego... Odpowiedz Link Zgłoś
moozio Re: Zapytanie... 18.11.05, 18:29 to dokładniej sprecyzuj jakim facetom chcesz się podobać. inne kobiety podobają się 18-letnim szczurom inne 30 letnim facetom. jednym spodoba się młoda skejtówa z papierochem w buzi innym schludnie a może nawet wyzywająco ubrana kobieta. i mówię tylko o sprawach wizualnych... Odpowiedz Link Zgłoś
cyrllik Re: Zapytanie... 18.11.05, 18:52 sory nie wiedziałam.Pierwszy raz piszę coś takiego chodzi mi o 21 - 26 l. Odpowiedz Link Zgłoś
moozio Re: Zapytanie... 18.11.05, 18:55 no to ja się w tym przedziale niestety nie mieszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Zapytanie... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.11.05, 11:10 Bardzo slusznie, kazdemu sie podoba co innego, natomiast grupa wiekowa nie ma tu az tak duzo do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Zapytanie... 18.11.05, 18:35 Nie zadawać niemądrych pytań tyklko zająć się nauką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Zapytanie... IP: *.ztpnet.pl 21.11.05, 18:18 > gdzie jej szukać? W szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molo Re: Zapytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:49 tacy faceci to lubią zgrabne dupy jeśli nie masz figury to po tobie....sory ale już tak jest:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Zapytanie... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 19.11.05, 11:08 piwnooka_81 napisała: > poprostu musisz byc soba ...... Boze, co to za brednie, "byc soba", co to w ogole znaczy Jak ktos jest irytujacy albo tepy niczym mala gruba dziwka to bycie soba mu w niczym nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramel Re: Zapytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 16:04 Hahaha!!!!! Mała gruba dziwka!!!! Dobre;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawat Re: Zapytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 01:26 To chyba Lec powiedział że "Aby być sobą to trzeba być Kimś" Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 byc typem "seksownej nauczycielki"... 20.11.05, 06:37 nosic cycki na wieszchu, pupa odpowiednia wyeksponowana, podkreslajacy kobiecy seks apeal makijarz, usmiechac sie zalotnie i i oblizywac swoje usta co chwile. Nie jest tak ze ja traktuje kobiete zbyt "instrumentalnie" bo podobaja mi sie inteligentne i znajace wlasna wartosc kobiety. Ale..to nie znaczy ze madre i majace do siebie szacunek kobiety powinny byc brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: byc typem "seksownej nauczycielki"... 20.11.05, 13:32 jasne... jak zastosujesz sie do rad Waldka - staniesz sie typem rasowej "lali do dmuchania"... ktora nie powinna otwierac ust.. chyba ze do orala.. taki jest ideał Waldka.. ja nie radze isc w tym kierunku. takie kobiety sie dmucha, a nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: byc typem "seksownej nauczycielki"... 21.11.05, 06:13 natomiast jesli nasza Cyrylik zastosuje sie do Twoich rad to zostanie stara panna albo faceci beda ja omijac szerokim lukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: byc typem "seksownej nauczycielki"... 21.11.05, 07:52 Waldi, ja jej nie daje zadnych rad.. nie mowie, jak sie ma zachowywac... mowie jak nie powinna sie zachowywac... owszem, powinna byc kobieca, powinna miec wdziek, moze podkreslac to strojem.. ale nie powinna zachowywac sie jak dziwka czy wyposzczona lafirynda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: Zapytanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:47 Poprostu byc soba i tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś