Dodaj do ulubionych

**modna fryzura**

07.12.05, 13:33
cześć wszystkim :)))) mam pyatnie do was laseczki ..:P ide dzis do fryzjera na 16 i nie wiem jak mam sie sciac .;/ wczesniej byłam scieta tak,ze tył był dłuzszy,a gora wystopniowana i postawiona i grzywka krotka na bok.Teraz włosy odrosły i nei wiem co i jak mam zrobic ..dzieki za przeczytanie i za pomoc ..miłego dnia zycze :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: jujka Re: **modna fryzura** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:35
      IROKEZA sobie zrob:)))
      • getry_lycra Re: **modna fryzura** 07.12.05, 13:39
        Ja uwielbiam wygolone cipeczki:))) mniam
        • Gość: jujka Re: **modna fryzura** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:43
          Calkiem czy z irokezem ??:)
          • tajemnicza_20 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 13:46
            hehe nie skumałam o co chodzi ..?? co całkiem ...?? no podoba mi sie irokez..ale czy bedzie spoko ...?? moze masz jeszcze jakis pomysł ..??
      • tajemnicza_20 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 13:41
        myslisz,ze by mi pasowało...??bo one nie sa takie długie i nie mam pojecia co z nimi zrobic...tak myslałam o tym..ale duuzo lasek nosi go wiec sama nie wiem ..a co prawda nie chciałabym ruszac długosci tylko cos z gora zrobic i je jakos odswierzyc,zeby były zdrowsze ..a zarazem cos własnie szłonego ..:P dzieki za odp :)
        • tajemnicza_20 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 13:46
          hehe juz wiem hahaha chodziło Ci o tego na "myszce" no racja racja ..ale mi chodzi o głowe ..:p
        • Gość: ja Re: **modna fryzura** IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 07.12.05, 15:14
          eee...a kto ma wiedziec w jakiej fryzurze bedzie Ci najlepiej?:| Nie masz kolezanek ktorych mozesz sie spytac?
    • agatka_to_ja Re: **modna fryzura** 07.12.05, 13:53
      Nie uzyskasz tu mądrej opinii i rady.
      Powinnas zapytac fryzjerki - ona oceni, jaka fryzura powinna pasowac do:
      1. twojego kształtu głowy i twarzy
      2. twojej struktury włosów: gestości, miekkości, stanu
      3. twojego ogólnego wygladu

Poproś fryzjerkę o radę i poproś o pokazanie jakis fryzur w katalogach - one
      maja wiele zdjęć fryzur :)
      Powodzenia !
      • tajemnicza_20 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 13:58
        dzieki za wskazowki :))) masz racje,ze tak jest bo od 2 lat chodze to tej samej fryzjerki i za kazdymm razem mowie,ze chce cos modnego i co do mnie pasuje ..:) i jakos zawsze jest oki :))
      • aniol172 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 14:30
        mi sie podobaja krotkie wlosy,zrob sobie grzyweczke ale nie na skos.Modny jest
        braz.pozdrawiam:)trzymaj sie cieplutko
    • Gość: Artur Przezywacz Re: **modna fryzura** IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 07.12.05, 14:06
      > ide dzis do fryzjera na 16 i nie wiem jak mam sie sciac

To po co idziesz?

> dzieki za przeczytanie

Marnujesz moj czas
    • tajemnicza_20 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 14:12
      skoro marnuje Twoj czas ..:) to po co czytasz i odp :)))
    • tajemnicza_20 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 14:24
      ludzieee no podpowiedzcie cosik :))) bo za niedługo lece tam ..:P bo juz nie moge patrzec na swoj fryzzzz hehe tylko cos sensownego ..dziekowaa :)))
    • czekoladka_84 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 14:29
      Podobała mi się fryzura Sharone Stone.
      Podoba mi się też ta króciutka, ale trzeba mieć idealne rysy twarzy.
      uroda.onet.pl/1168378,2049,1992,1,dzial.html
    • tajemnicza_20 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 14:33
      no własnie senk w tym,ze tył jest spoko tylko gora jest juz za uszy i sa krotsze..nie wiem co z nimi zrobic ..;/ mysle o tym irokezie ..:P ale nei wiem...a kolor mam pasemka blond,czarny i braz ..ale chce cos zmienic w kształcie fryzury ..:) buzie mam okragła i nie mam wystajacych kosci polkiczkowych ..jest taka normalna
      • czekoladka_84 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 14:37
        To chyba włosy powinny zachodzić na buzie przy okrągłej twarzy.
    • tajemnicza_20 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 14:40
      kurcze nie wiem jak to wytłumaczyc ..nie jestem pełan an twarzy,ani pyza ..poprostu moja twarz jest lekko okragła a broda leko zapada w trojkat,ale nie mam kształtu trojkata ..;/
      • czekoladka_84 Re: **modna fryzura** 07.12.05, 14:46
        A musisz obcinać? Ja właśnie zapuszczam i szlag mnie już trafia. Na dodatek
        włosy zrobiły mi się jasnobrązowe. :(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka