Dodaj do ulubionych

studniówka-solo

03.01.06, 17:11
Zastanawiam się czy pójście samemu na studniówkę to taki straszny obciach?
Akurat tak wyszlo,że nie planuję z nikim iść i wyląduję tam sama..Dlatego
chciałam zapytać co o tym myslicie..iść czy nie iść..czy naprawdę trzeba iść
z tą cholerną "osobą towarzyszącą" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dede Re: studniówka-solo IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.01.06, 17:56
      nie trzeba isc z ta cholerna osoba towarzyszaca! nic sie nie przejmuj, na pewno
      nie bedziesz jedyna, ktora bedzie sama, z reszta nie idziesz na impreze na
      ktorej nikogo nie nasz, wiec nie musisz sie obawiac, ze jak nie bedziesz miała
      partnera to nie bedziesz miała sie z kim bawic
      studniowka to impreza klasowa czy szkolna a nie dla osob towarzyszacych, no ale
      z racji "wysokiej rangi" wypada pokazac sie z kims - jak na prawdziwym balu:)
      z doswiadczenia wiem, ze tylko na poczatku wszyscy trzymja fason i grzecznie
      sie bawia, potem juz tylko pozstaje wielki luz i wszystcy bawia sie razem,
      przeciez koedzy czy kolezanki nie zostawia Cie sama, przeciez na studniowce
      nikt nie bawi sie w parach;)

u mnie w klasie było pare osob solo a kolezanka nie chciał w ogole isc (jej
      chłopaka nie było w polsce) chociaz ja namawialismy, jakie było wszytskich
      zaskoczenie jak pojawiła sie w pieknej sukni na studniowce SAMA! i bawiła sie
      swietnie, po wszytskim mowiła, ze zrobiłaby najgłupsza rzecz gdyby zrezygnowała
      z zabawy z takiego powodu. Tanczylismy, siedzielismy...i pilismy wszyscy
      razem, klasy sie wymieszały i nikt sie nie zastanawiał kto jest z kim czy ktos
      jest sam...

uwierz mi nie warto rezygnowac z jedynego w zyciu tego typu wydarzenia, tylko
      dlatego ze nie masz partnera!

p.s. ja miałam faceta - kolege, ale załowałam ze go zaprosiłam, bo przez 3/4
      wieczoru go nie widziałam, upił sie w trupa:/

takze sama pomysl, lepiej isc sama czy z byle kim?
      • Gość: kocurkaaa Re: studniówka-solo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 18:13
        Ja Ci powiem tak,ja byłam na studniówce z kolega z klasy i tanczyłam z nim raz
        bo tak wypadało a reszte wieczoru z chłopakami moich kolezanek i kolegami.Jak
        pójdziesz sama topowiem Ci ze nie odczujesz tego,bo tam kazdy z kazdym sie bawi
        no chyba ze nie masz zgranej klasy,ale jak sobie popijecie to wszystko sie
        rozkreci!!!jejku ja chce isc na studniówke!!!Zycze udanej zabawy!!
    • drobiazg_lesny Re: studniówka-solo 03.01.06, 20:35
      u mnie większość ludzi - nie tylko z klasy, ale i całej szkoły - było bez osób
      towarzyszących, bo to koszta straszne (studniówka w hotelu), a często i ta
      druga połówka własną studniówkę miała i musiała i u siebie sporo zapłacić..

i naprawde było fantastycznie, wszyscy świetnie się bawili, i nikt nie zwracał
      uwagi, czy ta osoba towarzysząca jest, czy nie..

idź sama, nie przejmuj się i baw się dobrze! :)
    • kami_18 Re: studniówka-solo 03.01.06, 21:22
      W ogole sie tym nie przejmuj !! U mnie prawie cala klasa idzie solo !! Znam np.
      dziewczyne ktora miala chlopaka ale poszla sama na studniowke!! Ja tez ide sama
      i jest mi z tym dobrze! Zobaczysz ze bedzie czadzik hehe :D:D Milej zabawy ! :)
      • Gość: magda Re: studniówka-solo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:17
        a ja poszlam sama jako jedyna z klasy- wolalalam isc sama niz zabierać kogoś,
        kogo ani za specjalnie nie znam, ani za specjalnie nie lubie .. a jeszcze
        placic za niego 250 zl to juz bylo dla mnie lekkie przegiecie :/ ze nie mialam
        akurat chlopaka, a mi sie ten jeden dzien marzylo spedzic z moim ksieciem z
        bajki, to zdecydowalam isc sama. znajomi sie w leb pukali, ale w sumie to ja
        wyszlam na tym najlepiej. poczatek jest troche do bani... tancza poloneza, te
        wszystkie zdjecia, a ty sie musisz do kogos doczepic, ale pozniej ?? - kochana,
        nic lepszego! moje kolezanki pozapraszaly ludzi zupelnie obcych, ktorzy sie
        zmyli i przez 3/4 imprezy ich nie widzialy, przez pozostala 1/4 nie mialy z
        nimi o czym gadac :P a ja sobie tanczylam ze wszystkimi po kolei, wybawilam sie
        za wszystkie czasy i teraz z perspektywy nie zaluje swojej decyzji. oczywiscie
        ze jeszcze fajniej by bylo isc z facetem, poza ktorym swiata nie widzisz, ale
        ze sie akurat mi taki nie nawinal, to sie cieszylam tym, co mam :) pozdraiwam!
    • modlisshka Re: studniówka-solo 03.01.06, 22:30
      moja siostra tez idzie sama, wiekszosc dziewczyn od niej z klasy idzie sama...
      to bedzie typowo damska studniowka... i nikt niczego nie zaluje
    • Gość: Artur Przezywacz Re: studniówka-solo IP: 195.69.82.* 04.01.06, 00:02
      > Zastanawiam się czy pójście samemu na studniówkę to taki straszny obciach?

No ba
      • Gość: nikate Re: studniówka-solo IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 04.01.06, 15:37
        dziekuję bardzo za odpowiedzi:** teraz to już jest czadzik, idę na pewno!!:D
        • Gość: ana Re: studniówka-solo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:14
          a ja myśle ze to zależy jakich masz znajomych tzn klasa i reszta bo pewnie
          bedzie wiecej klas z Twojej szkoły U mnie było tak ze kazdy tańczył ze swoja
          osoba towarzyszącą i gdyby ktoś był sam na pewno nie miał by co tam robić wiec
          zastanow sie jak sie bawi Twoja klasa Na pewno byłaś z nimi na jakiejs imprezie
          Oczywiscie nie chce Ci rozradzac studniówki bo to super wspomnienie :)
          Pozdr
    • Gość: ona20 Re: studniówka-solo IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 06.01.06, 16:11
      tak... straszny obciach... Bo w wieku 18 lat to logiczne ze kazdy musi miec juz
      swoja dziewczyne/chlopaka ... a jak sie nie ma to sie zostaje wykletym i trzeba
      sobie odmowic uczestnictwa w takiej imprezie jak studniowka. albo isc ze
      znajomym dla niepoznaki. Ale koniecznie płci przeciwnej, bo wyrazenie "osoba
      towarzyszaca" to osoba płci przeciwnej - wszak dwie osoby tej samej płci nie
      moga sobie towarzyszyc.
    • Gość: magdzik1 Re: studniówka-solo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:29
      Ja chciałam żeby na Studniówkę zaprosił mnie mój kolega z klasy, w którym byłam
      strasznie zakochana (w dodatku tańczyliśmy razem Poloneza), ale on zaprosił
      inną dziewczynę i świat mi się zawalił. Wtedy koleżanka mnie poprosiła, zbym
      zaprosiła chłopaka, który strasznie chciał pójśc i ja się zgodziłam. Był bardzo
      miły, przyjechał po mnie, potem odprowadził do domu, bawiliśmy się nieźle.
      Na początku zabawy poprosiłam moją sympatię do tańca, ale on twierdził że musi
      zaopiekować się swoją partnerką, więc strasznie mi się smutno zrobiło, ale
      bawiłam się z innymi i szybko zapomniałam. Potem partnerka mojej sympatii
      ulotniła się z jakimś innym chłopakiem i on sobie o mnie przypomniał. Ale ja
      już nie chciałam więcej z nim tańczyć. Odkochałam się bardzo szybko. A teraz
      jesteśmy kumplami, ale do Studniówki nie wracamy.
      Na zabawę idź koniecznie - to fajna impreza, którą wspomina się całe życie.
    • noelin Re: studniówka-solo 06.01.06, 16:44
      jasne ze nie!!! ja nie wiem czemu ludzie przywiazuja to takich spraw wage.ja
      mialam kompletny olew.na mojeje stodnowce bylam sama i bawilam sie
      ZAJEBISCIE!!!moj facet jest starszy o 6 lat i nie chcial wtedy ze mna isc, jak
      to powiedzial: nachodzil sie na te smieszne potancowy. jesli bardzo bierzesz pod
      uwage opinie innych -a znajomi sa tacy, ze benda to komentowac -no napewno nie
      bedziesz sie dobrze bawic. myslalam ze tego typu impry sa drentwe-i pewnie
      wiekszosc jest.moja byla wyjatkowa, duzo samowoli typu:"robta co chceta". totez
      spalilam sie, spilam i chyba juz nigdy nie bende sie tak dobrze bawic na tego
      typu spotkaniu to wazyskim-ehehhehe.
      • Gość: lucy Re: studniówka-solo IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 17:34
        Studniówka czy solo czy z partnerem jest bez sensu. Lepiej ofiarowac pieniądze,
        które by się ewentualnie wydało na studniówke na biedne dzieci z Kambodzy.
        I wcale nie jest to impreza którą wspomina sie całe zycie.
        Studniówkę mogą powspominac tylko ludzie, którzy niczego innego ciekawego w
        życiu nie robili
        • noelin Re: studniówka-solo 06.01.06, 17:46
          Gość portalu: lucy napisał(a):

> Studniówka czy solo czy z partnerem jest bez sensu. Lepiej ofiarowac pieniądze,
          >
          > które by się ewentualnie wydało na studniówke na biedne dzieci z Kambodzy.
          > I wcale nie jest to impreza którą wspomina sie całe zycie.
          > Studniówkę mogą powspominac tylko ludzie, którzy niczego innego ciekawego w
          > życiu nie robili

no ja tez tak myslalam.ale na mojej bylo naprawde dobrze. niestety na
          wiekszosci jest sztywniacko!!! i nie prefeuje tego typu bansow. mojim zdaniem
          wszedzie idzie sie dobrze bawic. trzeba tylko miec dobra ekipe i oczywiscie
          ekwipuniek:D niezbede sa te dwie rzeczy:)
    • Gość: loozik ;) Re: studniówka-solo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:09
      Moja klasa liczy 33 osoby. z tego jedynie sześc idzie z osobą towarzyszącą. ja
      idę sama. studniówka już jutro :)nie moge się doczekac :-)
      • kinia1987 Re: studniówka-solo 06.01.06, 19:17
        kurde, a ja mam w piatek 13.
    • kajli Re: studniówka-solo 06.01.06, 19:24
      jezeli nie masz z kim isc to powinnas isc sama-nie ma sensu pojsc z byle kim
      tylko dlatego zeby nie isc sama:)
      • Gość: fhsrgkstl Re: studniówka-solo IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:04
        ludzie! zbyt wielką wagę przykładacie do głupiej studniówki. Jak się człowiek
        urżnie to nic już z niej nie pamięta. I na co wydane pieniądze?
    • Gość: agoolka Re: studniówka-solo IP: *.ec.pl / *.bptnet.pl 07.01.06, 20:29
      jasne, idz sama!! ja tez sama bylam i jak patrzylam na kumpele ktore zaprosily
      przypadkowych chlopakow coby tylko samemu nie isc to bylo mi ich zal. udanej
      imprezy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka