Dodaj do ulubionych

Kolczykowanie!!!

07.01.06, 16:57
Czy podoba wam sie kolczykowanie ciała,chciałbyście/chcielibyście miec jakis
kolczyk na ciele??Ja osobiscie mam kolczyk w brodzie i sutku!!!
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Kolczykowanie!!! 07.01.06, 17:06
      nie podoba mi sie kolczykowanie. Moim zdaniem kolczyki pasuja tylko w uszach,
      nigdzie indziej.... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: Słodki LoLo 21 Kolejna głupota!!! IP: 80.51.252.* 07.01.06, 17:11
      wg mnie to posrane...

tak jak przedmóczyni...tylko do USZU!!!

w inny miejscach...nawet pępku...BEZNADZIEJA.

mam koleżanke...która ma na piź**ie...ale jak sama twierdzi...jest troche
      jebnięta:)
      • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Kolejna głupota!!! IP: 80.51.252.* 07.01.06, 17:17
        skoro już masz w brodzie i sutku...to teraz czas na gałke oczną!!!

...będzie idealnie współgrał z twoim kolorem oczu;)
        • kocurkaaa Re: Kolejna głupota!!! 07.01.06, 17:22
          Zabawne :/
        • Gość: beeaatka18 Re: Kolejna głupota!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:24
          nie zgadzam sie z powyższymi opiniami a czasy kolczyków tylko w uszach już
          dawno mineły... Mi osobiscie sie podoba kolczyk w jezyku i planuje w
          najblizszym czasie sobie zrobić...
          • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Kolejna głupota!!! IP: 80.51.252.* 07.01.06, 17:33
            a czy gałka oczna jest takim zajebistym miejscem???

jeśli następnym razem banda idiotów rozpocznie trend tatuowania sobie smoków na
            twarzach...to czy ty też będziesz tak robiła???

dla mnie to totalny debilizm...
            • Gość: kali Re: Kolejna głupota!!! IP: *.ztpnet.pl 07.01.06, 19:31
              > jeśli następnym razem banda idiotów rozpocznie trend tatuowania sobie smoków na
              > twarzach...to czy ty też będziesz tak robiła???

A jak za rok banda idiotow kupi sobie buty z zamszu to tez to zrobisz?
              Przeciez to debilizm.
          • rybka_zwana_sledziem Re: Kolejna głupota!!! 20.01.06, 01:59
            kolczyk w jezyku-fajna sprawa:) samo przeklucie nie boli,dopiero po kilku h:)
            ale bol do przezycia:)
    • agatka_to_ja Re: Kolczykowanie!!! 07.01.06, 17:27
      Ludzie, a kolczykujcie sie GDZIE CHCECIE! w jezyku, w sutkach, w łechtaczce, we
      fiucie, w odbycie.. gdzie tylko wam kolczyk wejdzie!

ale mi sie to NIE PODOBA!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: do słodki lolo Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:41
        Ja robie to co mi sie podoba Tobie nie musi,kazdy ma swój gust swoje zdanie o
        robi co cche ze swoim zyciem,jesli bede chciała to na całym ciele zrobie sobie
        kolczyki,ale nie chce.A kolczyk w brodzie i sutku zrobiłam sobie po to ze mi to
        podoba i tyle i nie musisz tego krytykowac.Nie podoba Ci sie ok!!!
        • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Kolczykowanie!!! IP: 80.51.252.* 07.01.06, 17:46
          spoczko...twoje życie, twoje ciało;)

...a czy podobąłby ci sie tatuaż na twarzy w kształcie smoka???

albo kolczyk w oku???
          • Gość: do Słodki LoLo Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:52
            ...a czy podobąłby ci sie tatuaż na twarzy w kształcie smoka???
            >
            > albo kolczyk w oku???
            nie!!!
    • Gość: ona20 Re: Kolczykowanie!!! IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 19:59
      mi sie bardzo podoba kolczyk w pepuszku u innych dziewczyn. szczegolnie kiedy
      maja zgrabny brzuszek - miodzio. ale sama nie mam checi by sobie taki sprawic.
      • Gość: niepokorna Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 20:16
        ja mam w uszach i w pępku:):):) Podobają mi się całe wytatuowane piersi z
        kolczykami w sutkach . . . ale ja sobie chyba takich nie zrobie:):):)
    • Gość: ewelinka19 Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:41
      ja mam w nosie i w pepku teraz planuje w jezyku!!
      • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Kolczykowanie!!! IP: 80.51.252.* 08.01.06, 11:24
        proponuje pierdo*nąć sobie jeszcze taki duży przechodzący przez czoło a
        wychodzący z tyłu...dokładniej w potylicy!!!

no i oczywiście...oko!!!
        • Gość: kocurkaaa Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:03
          O cholera wczoraj ogladałam na tvn style taki program gdzie facet miał kolczyk
          w penisie i obydwu sutkach,ale takie ogromne były te kolczyki,ze to zamiast
          wygladac fajnie wygladało obrzydliwie!!!W sumie jego sprawa!!!
          • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Kolczykowanie!!! IP: 80.51.252.* 08.01.06, 12:06
            twierdzisz obrzydliwie...tak???

no to teraz wiesz co czuję ja i inni normalni faceci jak widzą dziewczyne
            (kobiete) z kolczykiem w języku, w brwi, czy ciapsku!!!

to teżz założenia powinno wyglądać fajno...a wygląda jak padaka...PATOLOGIA!!!
            • Gość: Słodki LoLo 21 Re: Kolczykowanie!!! IP: 80.51.252.* 08.01.06, 12:07
              jakby moja dziewczyna oszpeciła swoje zajebiste ciało takim czymś...to od razu
              pogoniłbym na cztery wiatry!!!
            • Gość: kocurkaaa Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:19
              Tak jego kolczyki były obrzydliwe bo wygladały jak co dopiero zdjęte z krowy!!!
              Ja mam malutkie kolczyki,które wyglądaja ładnie i są delikatne i to mi sie
              podoba!!!To ja chyba spotkałam sie nienormalnymi facetami bo jakos im te
              kolczyki sie podobały!!!Ale cóz rozumiem Cię!!!Pozdrawiam
    • destillers Re: Kolczykowanie!!! 08.01.06, 12:21
      ja chciałaym miec w jezyku
    • Gość: ona20 DO FACETÓW IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 08.01.06, 14:13
      ktorzy tolerują kolczyki: Waszym zdaniem kobiecy brzuch wyglada seksowniej z
      kolczykiem w pepku? Jest to dla Was jakis sygnal mowiacy o tym ze dziewczyna
      uwaza sie za atrakcyjna? Czy raczej wolicie niezakloczykowane pepki?
    • Gość: Caramel Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:22
      Ja sobie za miesiac planuje zrobic w pepku. Wali mnie kto co o tym mysli, raz
      sie zyje i mam to w dupie:P
      • all_she Re: Kolczykowanie!!! 08.01.06, 16:31
        a ja bede miec w wardze!!!:) tak z boku:) podoba mi sie rowniez w pepku, na
        jezyku i w brodzie:) i jak bede chciala to sobie tez zrobie;)
      • Gość: ona20 Tylko że... IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 08.01.06, 16:40
        Ale widzisz... Robisz to po to żeby czuć się bardziej seksownie, prawda? nie
        bedziesz go ukrywac pod sweterkiem, bedziesz odslaniac brzuszek. Czyli zeby
        wzbudzac podziw. (Wiec tak do konca nie jest Ci to obojetne ;) )
        I wlasnie chodzi mi o to czy mezczyznom taka samoswiadomośc dziewczyn na temat
        tego ze maja - w tym przypadku - seksowne brzuchy, podoba sie, albo czy ja w
        ogole podzielają.
        • caliente Re: Tylko że... 08.01.06, 17:08
          ja mam kolczyk w pępku i w języku i jeszcze nie spotkałam faceta, któremu by się
          to nie podobało. A mój facet to uwielbia! szczególnie kolczyk w języczku!
          • kocurkaaa Kolczykowanie 08.01.06, 17:50
            Ja tez nie spotkałam faceta,któremu by sie nie podobały moje kolczyki,a powiem
            nawet,ze duzą cześc meżczyzn to kręci,jeden powiedział ze to bardzo seksowne
            jest,a drugi,ze jestem zboczona:D Zreszta ludzie czasami sie mnie pytaja czy
            mnie to nie boli i czy mam gdzies jeszcze kolczyk!!!
    • Gość: Srubka_87 Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 13:10
      Jasne, tylko trzeba dopasowac ;] nio najbardziej podobaja mi się kolczyk w brwi,
      normalnie miodzio :D:D:D jak sie taki koles nachyli z takim kolczykiem to woowoo
      :D robie wielkie oczy, i po prostu juz jest mój:) facet oczywiscie ;]
    • Gość: Olka Re: Kolczykowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:32
      Ja osobiscie mam kolczyk w pepku i w brodzie!!jednak ciagnie mnie zeby sobie
      gdzies zrobic kolejnego...tylko jakos nie natrafilam na kokretne miejsce:))))
      osobiscie podoba mi sie kolczykowanie ciala,jenak moim zdaniem sa miejsca gdzie
      kolczyk pasuje bardziej np.mezczyznie niz kobiecie,np.broda,brew itp...
    • reese18 Re: Kolczykowanie!!! 28.01.06, 17:54
      Podoba mi się kolczykowanie.Chce sobie zrobić kolczyk w wardze może w jezyku i
      brwi.Trzeba być odwaznym.
    • czekoladka_84 Re: Kolczykowanie!!! 29.01.06, 21:41
      Mam w pępku i to był jeden z moich kretyńskich pomysłów.
      • etna3 Re: Kolczykowanie!!! 29.01.06, 21:51
        Ja chce sobie tera zrobic w pepku ale nie jestem jeszcze do konca pewna.Bardzo
        to boli jak wyglada samo przekucie?Robilyscie to u kosmetyczki bo mam znajomego
        ktory sie tym zajmuje ale on przekuwa igla. Jak to jest?
        • czekoladka_84 Re: Kolczykowanie!!! 30.01.06, 10:37
          Lepiej nie przekłuwaj, bo będziesz żałować. Samo przekłucie jest bolesne, ale
          trwa to krótko. Ja robiłam to u kosmetyczki.
    • marccinek Re: Kolczykowanie!!! 29.01.06, 23:19
      mi sie nie podoba jak dziewczyna sie przekluwa
    • Gość: Yousta Re: Kolczykowanie!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.01.06, 16:01
      Osobiście mam w nosie kolczyk i w pępku. Planuję jeszcze w najbliższej
      przyszłości przekłóć sobie łechtaczkę. Może to bulwersuje ale to wkręca, tak
      jak robienie tatuaży. Zaczyna się od małego a z czasem dorabia się coraz
      większe elementy.
      • anusia202 Re: Kolczykowanie!!! 31.01.06, 00:54
        mam w jezyku, nie zaluje, nie widac tego i jest fajnie ;)
    • gonia28b Re: Kolczykowanie!!! 31.01.06, 21:53
      Mnie osobiście podoba się tylko kolczyk w pępku. Na razie jestem w ciąży,
      rozwiązanie za ok. 3 tyg. Ale jak uda mi się powrócić do sylwetki sprzed ciąży,
      to sobie może taki "zamontuję" do pępka. Mam koleżankę z takim kolczykiem w
      pępku i uważam, że wygląda z tym bardzo fajnie i seksownie.

Co do kolczykowania sobie innych części ciała - ja bym sobie tak nie zrobiła,
      bo też nie podoba mi się to za specjalnie. Ale każdy robi to co lubi. Rzecz
      gustu.
    • Gość: niuuniaa Re: Kolczykowanie!!! IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:56
      kocurkaaa Ty wez nie sluchaj tych pomyslow ze kolczykoawnie jest złe nic nie
      boli ładnie wygląda i mozna cobie co jakis czas kupowac sliczny nowy kolczyk :)
      ja tych do pepka kupilam juz chyba ze 20 heh a poza tym lepszy tatuaz niz
      kolcztk bo kolczyk wyciagasz i nie masz problemu a tatuazu nie zmyjesz
      zmywaczem no nie? co o tym sadzicie? :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka