dorothy1 13.01.06, 12:59 Mój chłopak przez sen często pieści swój członek. Bardzo mi to przeszkadza i nie wiem jak mu o tym powiedzieć. Co poradzicie? Spotkałyscie się z czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damian Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:09 to moze Ty sie nim zajmij :? zeby nie musial samemu :? nie widze wty nic nienormalnego zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy1 Re: masturbacja 13.01.06, 16:26 Proszę moze o bardziej poważne wypowiedzi. A może u was panowie to po prostu jest w normie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: masturbacja 13.01.06, 16:36 no co ty, ciesz sie, ze cie ciagle nie budzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babulinka Re: masturbacja IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 13.01.06, 16:36 >Spotkałyscie się z czymś takim? Na moherowego bereta, z masturbacją? Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogucik Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:02 Trzymaj go w dłoni jak śpicie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: swojego członka nieuku 14.01.06, 15:32 NieUKU.. ona DOBRZE napisala .... pieści sie (KOGO? CO?) - swój czlonek! a nie KOGO? CZEGO? - swojego czlonka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewien_pan Re: masturbacja IP: *.icpnet.pl 14.01.06, 16:41 Przeczytałem kiedys coś takiego: "Każdy facet to robi a jak nie robi to znaczy że kłamie ci tylko" Dużo w tym prawdy. Nie znam faceta który nigdy by tego nie zrobił w swoim życiu... No chhyba że ksiądz albo sam nie wiem co ? Odpowiedz Link Zgłoś