Dodaj do ulubionych

czy moge spytac???

15.01.06, 17:12
Jestem ze swoim facetem półtora roku. Nigdy nie uprawiałam seksu i nadal
jestem dziewicą. On wspomina czasami że chciałby już się ze mną kochać ale ja
tego jeszcze nie chcę. Kocham go ale nie czuję się na to gotowa. Jedną z
przyczyn jest to że wiem iż miał przede mną kilka dziewczyn, tyle że nie wiem
z iloma był w łóżku. Najgorsze jest to że przede mną był w związku ok 4 mies
z moja byłą przyjaciółką. Ta niepewność mnie męczy. Z nikim nie był tak długo
jak ze mną - te 4 miesiące z tamtą były najdłuższe. Z nimi był o wiele krócej
i uprawiał z nimi seks a ze mna jest tyle czasu i jeszcze tego nie
zrobiliśmy - ciężko jest mu to zrozumieć. Zawsze kłócimy się jak rozmawiamy
na ten temat. Czy mogę go spytać z iloma spał i kim były jego partnerki? Boje
się jego i swojej reakcji na prawdę... :(
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 17:18
      no pewnie, ze mozesz zapytac... jezeli cie to gnebi...
      tylko miej swiadomosc, ze odpowiedzi moga sprawic ci przykrosc... wiec nie
      wyzywaj sie na nim - bo w koncu to TY zaczelas ta rozmowe...
      • Gość: waldek1610 Re: czy moge spytac??? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 15.01.06, 17:28
        podepcze cie i zostawi tak jak wszystkie inne
        • nocnick Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 18:37
          niech przyprowadzi wszystkie swoje byłe i obgadajcie sprawę przy okrągłym stole
          potem możecie sobie strzelić jakąś orgietkę

• Gość: sata Re: czy moge spytac??? IP: *.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:49
            mozesz spytac,partnerzy maja prawo wiedziec o swoich bylych.to nie temat tabu,
            wal smialo i powiedz czego sie obawiasz.
          • arti260 Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 18:52
            A z drugiej strony czy az tak wazny jest seks w zwiazku?Przeciez bycie z kims i kochanie kogos nie musi zawsze prowadzic do lozka.Jak naprawde Ci kocha to bedzie cierpliwy i poczeka.Pewnie zaraz zaczna na mnie krzyczec ale nie tylko seks sie liczy.Jest to uzupelnienie Dwojga kochajacych sie ludzi i oboje powinni tego chciec,a nie jedno wymaga na drugim.Pozdrawiam
            • Gość: asia Re: czy moge spytac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:04
              arti bardzo mi się podoba Twoja wypowiedź:)) pięknie to ująłes. tak trzymaj!!!
              cieszę się że jeszcze są faceci którzy tak właśnie myślą:)) pozdrawiam
              ps. do autprki postu: nie pytaj go bo odpowiedź Cię zaboli, to pewne. i nie rób
              tego jeśli nie jesteś pewna że chcesz... czasu nie da się cofnąć
              • Gość: amelka Re: czy moge spytac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:07
                niekoniecznie odpowiedz musi ja zabolec- wiem cos o tym... jak jest ciekawa to
                czemu mialaby sie nie dowiedziec?
                • Gość: kali Re: czy moge spytac??? IP: *.ztpnet.pl 16.01.06, 00:18
                  Bo jak sie dowie to beda jej lataly w glowie scenki ocierania sie jej lovelasa z
                  jaksa byla.
        • anusia202 Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 19:13
          Skoro jestes z nim taki okres czasu to nie wiem jak mozesz JESZCZE o tym nie
          wiedziec, przeciez to normalne ze sie pyta o takie rzeczy. A swoją drogą, jesli
          jestes osoba zazdrosna itd...to lepiej zebys nie widziała.Bo swiadomosc tego ze
          on kiedys kochal sie z innymi a on jest Twoim pierwszym moze byc trudna dla
          Ciebie...Zreszta juz nieraz dziewczyny zalily sie z tego powodu na forum. A
          trzecia sprawa, to pamietaj ze moze Cie kochac, ale jest tylko facetem...tak
          wiec ile masz zamiar jeszcze zwlekać z seksem...skoro go kochasz to powinnas
          tego pragnąć :) Trzymaj sie
          • Gość: nassty_girl:* Re: czy moge spytac??? IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 19:34
            Jasne ze zapytaj!!! Tylko naprawde powinnas sie liczyc ze to bedzie bolesne, bo
            takie odpowiedzi zazwyczaj nie sa przyjemne!
            Tylko nie bierz tego co uslyszysz za bardzo do siebie bo wtedy mozesz nawet
            stracic ochote zeby zaczac sie z nim kochac!
            I nie wychodz z zalozenia ze jestes "kolejna" tylko pomysl ze jestes jedyna i
            wyjatkowa, zreszta on na pewno zadba o to bys tak sie poczula;)
            powodzenia!
    • apsik87 Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 20:52
      nie pytaj go o poprzednie partnerki ale o to czy bierze cie na powaznie.nie
      wazna jest przszlosc tylko to co czuje do ciebie.
      • nocnick Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 20:59
        no to mamy problem
        co połknęła apsik: e czy y?
    • Gość: amelka Re: czy moge spytac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:57
      masz prawo wiedziec z iloma spal, jesli tylko chcesz oczywiscie, wogole dziwie
      Ci sie ze po 1,5 roku jeszcze tego nie wiesz...moj facet powiedzial mi jeszcze
      zanim bylismy razem, zszokowal mnie troche ale zyje:) ale lepiej nie dopytuj sie
      na temat szczegolow wspolzycia z innymi, to juz nie ma znaczenia. a skoro on
      wytrzymal juz tyle bez seksu, to znaczy ze Cie kocha.
      • apsik87 Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 21:35
        a co ja to obchodzi z iloma spal.to jego spraw ai jego rzecz.
        • Gość: amelka Re: czy moge spytac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:46
          skoro to jej facet i skoro ona chce wiedziec, to przeciez moze go o to zapytac,
          prawda? to nie jest do konca tylko jego sprawa...
    • ak1986 Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 21:49
      ja bym się nie bała jego reakcji tylko twojej... jestes pewna ze chcesz
      wiedziec? ja chcialam wiedziec, a teraz mysle sobie ze moze lepiej byloby nie
      wiedziec... zastanow sie dobrze, a jezeli stwierdzisz ze chcesz wiedziec to
      smialo pytaj... przeciez masz prawo wiedziec kim byly, chociazby dlatego, zeby
      sie dowiedziec czy istnieje ryzyko ze twoj chlopak jest np nosicielem wirusa
      hiv... tyle sie teraz mowi o rozmowie na temat bylych partnerow seksualnych, to
      nie powinien byc temat tabu
      • ela_85 Re: czy moge spytac??? 15.01.06, 21:58
        Juz kiedys chcialam poruszyc ten temat ale na samym poczatku rozmowy nie chcial
        wydusic z siebie ani slowa. Od tej pory nie poruszam tego tematu.
    • lilarose Re: czy moge spytac??? 16.01.06, 11:03
      Jesli boisz się swoich reakcji, że dobije cię prawdziwy raport o jego byłych,
      lepiej nie pytaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka