Dodaj do ulubionych

L O G E S T

20.01.06, 23:05
Bylabym wdzięczna za jakieś informacje na temat tych pigułek. Dzisiaj
przepisał mi je lekarz a spotykam sie z nimi pierwszy raz. Z góry dziękuje za
wpisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: KiTTy.DK Re: L O G E S T IP: 85.218.155.* 20.01.06, 23:42
      Ja biore Logest od roku i nie mam po nim zadnych skutkow ubocznych...
      • Gość: Lola Re: L O G E S T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:34
        Biorę Logest od ponad roku. Nie mam żadnych skutków ubocznych i jestem z niego
        bardzo zadowolona:)
        • mayrah1 Re: L O G E S T 23.01.06, 10:16
          Witajcie! JA brałam LOGEST przez 10 miesięcy i oprócz tego,ze w sumiefizycznie
          odbrze się czułam zuważyłam totalny brak libido:(( Ale tak chyba działają na
          mnie pigułki. Powiem tez,ze wiedząc ,że podobno LOGEST i HARMONET mają ten sam
          skłąd chemiczny a cena tego 2 była w październiku niższa, przeszłam na Harmonet
          i wiecie co??? Schudłam !!! Wydawało mi się ,że to może skutek jakiś zaburzen
          hormonalnych albo czegos innego, ale to trwa od 2 tygodnia brania 1 opakowania
          Harmonetu. Czyli od poczatku listopada! Waga się utrzymuje na bardzo dobrym
          poziomie... kiedys lekarka przepisalam mi zle pigułki bo nie przeprowadzil badan
          zbyt dobrze i okazało sie ze Diane 35 byla dla mnei okropna...z dziewczyny 57 kg
          zrobila sie ze mnie w 3 miesiace dziewczyna 65 kg! Ot tak, bez zmiany trybu
          zycia! No i mimo treningów sportowych zawsze bylo ok.63 i czasem do 61 kg
          (wymagania na zawody) trzeba bylo sie katowac. Teraz bez niczego waze 60 kg. Mam
          wzrost 177 cm wiec jestem cala happy! Opakowanie HArmonetu tez jest bardzo fajne
          niestety cena podskoczyla ale to ok bo dowiedzialam sie ze pigułki ulepszono i
          nie sa juz szkodliwe tak bardzo przez mozliwosc zachorowania na zakrzepice!

Co do postu kolezanki ktora pisalam o bolu nog!!! Pigulki powoduja tworzenie sie
          zakrzepow w ciele, stad pękające zylki pod kolanami i żylaki... i stad ból nog!
          Poza tym mogla sie zbierac woda w organizmie!!!

Logest jest w porzadku ale polecam przejsc na Harmonet i zobaczyc na ktorych sie
          lepiej czujesz! Niby sklad ten sam ale ja czuje sie zupełnie inaczej!

Pozdrawiam
    • Gość: fasolka Re: L O G E S T IP: *.aster.pl 21.01.06, 03:23
      ja stosuje logest od 5 lat i bardzo go sobie chwale
      • Gość: agnieszka Re: L O G E S T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 07:37
        ja brałam logest około 4 lat,lecz zaczęłam miec problemy,tzn.odczuwałam
        niesamowity ból nóg.byc moze to problemy z krążeniem,ale po odstawieniu logestu
        poczułam się lepiej,ból przeszedł,zastąpiłam logest minipigułką
        cerazzette.wiadomo,ze tabletki antykoncepcyjne wplywają na każdego człowieka
        indywidualnie.jezeli chodzi o skutki uboczne i jak je zażywac to przeczytaj
        ulotkę.
    • Gość: L I N U K S [...] IP: 195.69.82.* 21.01.06, 12:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • agatka_to_ja Re: L O G E S T 21.01.06, 16:49
      forum ANTYKONCEPCJA:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080
      i wątek na temat LOGESTu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31159857
    • Gość: jjjj Re: L O G E S T IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 21.01.06, 21:21
      ja tez polecam loges, brałam i nic złego sie nie działo
    • Gość: minia19 Re: L O G E S T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:02
      a czy któras z Was przytyła po tych tabletkach ?? ja niestety mam tendencje do
      tycia i raczej przydałoby mi sie zrzucic pare kilo a boje sie ze po tabletkach
      przytyje. I jeszcze jedno ... jaka jest ich cena ?? bo słyszałam ze nie naleza
      do najtanszych
      • Gość: Mayrah1 Re: L O G E S T IP: *.icpnet.pl 23.01.06, 16:19
        Zlezy od apteki..ja kupuje za 28 zł... ale w innych widziałam nawet za 36 zł...
        tyje się przede wszystkim od łaknienia:))) ja przy harmonecie mam mniejszy
        apetyt niz przy logest do tego tez moj organizm mimo niemal identycznego skladu
        lepiej toleruje harmonet! A poza tym to ty jestes niepowtarzalna tak jak Twoj
        organizm i po ty po czym ja przytyje Ty mozesz schudnąć i na odwrót! Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka