minia19 20.01.06, 23:05 Bylabym wdzięczna za jakieś informacje na temat tych pigułek. Dzisiaj przepisał mi je lekarz a spotykam sie z nimi pierwszy raz. Z góry dziękuje za wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KiTTy.DK Re: L O G E S T IP: 85.218.155.* 20.01.06, 23:42 Ja biore Logest od roku i nie mam po nim zadnych skutkow ubocznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: L O G E S T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:34 Biorę Logest od ponad roku. Nie mam żadnych skutków ubocznych i jestem z niego bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
mayrah1 Re: L O G E S T 23.01.06, 10:16 Witajcie! JA brałam LOGEST przez 10 miesięcy i oprócz tego,ze w sumiefizycznie odbrze się czułam zuważyłam totalny brak libido:(( Ale tak chyba działają na mnie pigułki. Powiem tez,ze wiedząc ,że podobno LOGEST i HARMONET mają ten sam skłąd chemiczny a cena tego 2 była w październiku niższa, przeszłam na Harmonet i wiecie co??? Schudłam !!! Wydawało mi się ,że to może skutek jakiś zaburzen hormonalnych albo czegos innego, ale to trwa od 2 tygodnia brania 1 opakowania Harmonetu. Czyli od poczatku listopada! Waga się utrzymuje na bardzo dobrym poziomie... kiedys lekarka przepisalam mi zle pigułki bo nie przeprowadzil badan zbyt dobrze i okazało sie ze Diane 35 byla dla mnei okropna...z dziewczyny 57 kg zrobila sie ze mnie w 3 miesiace dziewczyna 65 kg! Ot tak, bez zmiany trybu zycia! No i mimo treningów sportowych zawsze bylo ok.63 i czasem do 61 kg (wymagania na zawody) trzeba bylo sie katowac. Teraz bez niczego waze 60 kg. Mam wzrost 177 cm wiec jestem cala happy! Opakowanie HArmonetu tez jest bardzo fajne niestety cena podskoczyla ale to ok bo dowiedzialam sie ze pigułki ulepszono i nie sa juz szkodliwe tak bardzo przez mozliwosc zachorowania na zakrzepice! Co do postu kolezanki ktora pisalam o bolu nog!!! Pigulki powoduja tworzenie sie zakrzepow w ciele, stad pękające zylki pod kolanami i żylaki... i stad ból nog! Poza tym mogla sie zbierac woda w organizmie!!! Logest jest w porzadku ale polecam przejsc na Harmonet i zobaczyc na ktorych sie lepiej czujesz! Niby sklad ten sam ale ja czuje sie zupełnie inaczej! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolka Re: L O G E S T IP: *.aster.pl 21.01.06, 03:23 ja stosuje logest od 5 lat i bardzo go sobie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: L O G E S T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 07:37 ja brałam logest około 4 lat,lecz zaczęłam miec problemy,tzn.odczuwałam niesamowity ból nóg.byc moze to problemy z krążeniem,ale po odstawieniu logestu poczułam się lepiej,ból przeszedł,zastąpiłam logest minipigułką cerazzette.wiadomo,ze tabletki antykoncepcyjne wplywają na każdego człowieka indywidualnie.jezeli chodzi o skutki uboczne i jak je zażywac to przeczytaj ulotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L I N U K S [...] IP: 195.69.82.* 21.01.06, 12:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: L O G E S T 21.01.06, 16:49 forum ANTYKONCEPCJA: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080 i wątek na temat LOGESTu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31159857 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj Re: L O G E S T IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 21.01.06, 21:21 ja tez polecam loges, brałam i nic złego sie nie działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia19 Re: L O G E S T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:02 a czy któras z Was przytyła po tych tabletkach ?? ja niestety mam tendencje do tycia i raczej przydałoby mi sie zrzucic pare kilo a boje sie ze po tabletkach przytyje. I jeszcze jedno ... jaka jest ich cena ?? bo słyszałam ze nie naleza do najtanszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayrah1 Re: L O G E S T IP: *.icpnet.pl 23.01.06, 16:19 Zlezy od apteki..ja kupuje za 28 zł... ale w innych widziałam nawet za 36 zł... tyje się przede wszystkim od łaknienia:))) ja przy harmonecie mam mniejszy apetyt niz przy logest do tego tez moj organizm mimo niemal identycznego skladu lepiej toleruje harmonet! A poza tym to ty jestes niepowtarzalna tak jak Twoj organizm i po ty po czym ja przytyje Ty mozesz schudnąć i na odwrót! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś