06.02.06, 19:24
moze ktos juz stosował? czy pomaga? czy nie jest szkodliwe? chcialabym zaczac
i sie boje
Obserwuj wątek
    • Gość: amac Re: BIO C-L-A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:10
      ja nie stosowałam ale chciałam. poszłam do apteki aby kupić coś takiego, i pani
      mi powiedziała, że to jest fajne i że działą tylko trzeba do tego ćwiczyć bo to
      zamienia tłuszcz na energię i musisz ją gdzies spożytkować. Ja narazie nie mam
      czasu na aerobik ani inne ćwiczenia więc zrezygnowałam, ale na lato na pewno
      sibie coś takiego zafunduję.
    • Gość: slonecznna Re: BIO C-L-A IP: *.bro.tvknet.pl / 80.48.149.* 08.02.06, 13:45
      hejka ja stosuje ten lek .narazie schudlam tylko kilogram ale chyba mi sie
      troche sylwetka poprawila.poza tym smaruje sie kremem na schudniecie. wiesz ze
      branie tego leku nic nie da jesli nie bedziesz regularnie cwiczyc. ten lek
      hamuje łaknienie ale nie na caly dzien - cudow nie ma. kosztuje bardzo duzo bo
      az 58 zl .
      • Gość: olka Re: BIO C-L-A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:43
        Dla mnie to jest rewelacja!!!!!!!!!!!
        • Gość: ewelina Re: BIO C-L-A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:16
          Szajs ! a WY dziewczyny, z całym szacunkiem ...głupie jesteście. Pakują w Was
          tą chemię ile wlezie a Wy myslicie ze to jest takie dobre i fajne. Otóż nie i
          odradzam bardzo wszelkiego tego typu "rewelacyjne" produkty na schudnięcie. To
          tylko trucie organizmu i ingerencja w jego wewnętrzne struktury. Chcecie
          schudnąć ? Ruszajcie się wiecej i mniej jedzcie oraz pijcie duzo wody. Zdrowo,
          naturalnie i tanio
          p.s To straszne co marketing i reklama robią z ludzi :o ! Straszniejsze ze
          ludzie sie na to nabierają :o!

POZDRAWIAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka