luiza272 06.02.06, 19:24 moze ktos juz stosował? czy pomaga? czy nie jest szkodliwe? chcialabym zaczac i sie boje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amac Re: BIO C-L-A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:10 ja nie stosowałam ale chciałam. poszłam do apteki aby kupić coś takiego, i pani mi powiedziała, że to jest fajne i że działą tylko trzeba do tego ćwiczyć bo to zamienia tłuszcz na energię i musisz ją gdzies spożytkować. Ja narazie nie mam czasu na aerobik ani inne ćwiczenia więc zrezygnowałam, ale na lato na pewno sibie coś takiego zafunduję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonecznna Re: BIO C-L-A IP: *.bro.tvknet.pl / 80.48.149.* 08.02.06, 13:45 hejka ja stosuje ten lek .narazie schudlam tylko kilogram ale chyba mi sie troche sylwetka poprawila.poza tym smaruje sie kremem na schudniecie. wiesz ze branie tego leku nic nie da jesli nie bedziesz regularnie cwiczyc. ten lek hamuje łaknienie ale nie na caly dzien - cudow nie ma. kosztuje bardzo duzo bo az 58 zl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: BIO C-L-A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:43 Dla mnie to jest rewelacja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: BIO C-L-A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:16 Szajs ! a WY dziewczyny, z całym szacunkiem ...głupie jesteście. Pakują w Was tą chemię ile wlezie a Wy myslicie ze to jest takie dobre i fajne. Otóż nie i odradzam bardzo wszelkiego tego typu "rewelacyjne" produkty na schudnięcie. To tylko trucie organizmu i ingerencja w jego wewnętrzne struktury. Chcecie schudnąć ? Ruszajcie się wiecej i mniej jedzcie oraz pijcie duzo wody. Zdrowo, naturalnie i tanio p.s To straszne co marketing i reklama robią z ludzi :o ! Straszniejsze ze ludzie sie na to nabierają :o! POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś