Dodaj do ulubionych

zranione proszone o wpis

10.02.06, 21:02
Ten post jest skierowany wylacznie do kobiet ktore zostaly zranione,zdradzone
lub w jakis inny sposob skrzywdzone przez mezczyzn.Otoz moj facet jak zdal
sobie sprawe ze nie dam mu sie przeleciec(jestem dziewica)to dal sobie
najwyrazniej ze mna spokoj...nie odzywa sie do mnie juz 2 miesiace a pozatym
napisal mi bardzo przykrego smsa ze niemozemy sie spotykac (wymyslil bardzo
bzdurny powod) i takie tam bzdety.A na opisie gg ma napisane ze idzie sobie
na piwko z kumplami!!!Robi mnie w ch..a...a ja nie moge zniesc mysli ze sie
mna bawil.Zakochalam sie w nim ale zle zrobilam...on jest mlodszy ode
mnie.Myslalam ze wiek nie ma znaczenia ale w jego wypadku ma.Zachowuje sie
jak dupek jak jakis gowniarz.Kto wie moze mnie zdradza,nie chce wiedziec bo
tego chyba bym nie zniosla.Wiele razy robil mi swinstwa a ja mu wybaczalam bo
go kochalam i nadal kocham niestety...tak to juz jest z ta pierwsza miloscia
szkoda tylko ze nieszczesliwa.Juz sie pogodzilam z mysla ze nie bede z nim bo
swoja godnosc mam.Dodam jeszcze ze przez te dwa miesiace pisalam mu smsy zeby
sie odezwal i wogole a on nawet strzalki nie poscil...mogl chociaz napisac ze
mnie nie chce juz...najgorsze jest milczenie...Teraz tylko chce zeby
cierpial...tak jak ja.Zaloze sie ze on co noc nie placze do poduszki i ze nie
mysli o mnie tak jak ja o nim.Wiem ze on nie jest mnie wart ale coz milosc
jest slepa niestety...Prosze pomozcie dziewczyny mi.Chce dac mu nauczke.Smsy
i telefon nic nie daja bo obejdzie go to.Chce zemsty.Co zrobic zeby poczul
sie choc troche tak jak ja.Oszukane zranione i zdradzone wiedza co czuje.Nie
zawsze milosc jest taka jak w bajce.Czasem daje tylko bol i cierpienie.Dodam
ze jestem atrakcyjna dziewczyna,jak dla niego bylam bardzo wyrozumiala i
uczciwa.Poprostu znudzil sie a ja nie moge tego tak zostawic bo sie pierwszy
raz tak wkrecilam.Co mam zrobic zeby zaczal szanowac czyjes uczucia?Nie chce
zeby kolejna dziewczyna cierpiala.
Obserwuj wątek
    • 30jagala Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 21:14
      ty mu nie dawaj nauczki ty daj mu kosza to super z twojej strony że nie oddasz tegotak po prostu prowokuje cię nie daj się zwieść ja też tak miałam z pewnym baranem - dziś jest sam widać nie tylko ja mu odmówiłamdo
    • misiu_koala87 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 21:16
      hmmm...nie wiem czy tym uchronisz inne dziewczyny od cierpienia ale...napewno
      zazdrosc w jego oczach doda Ci troche otuchy:D wiec...proponuje zjawiac sie w
      jakiejs knajpce w ktorej on ma zwyczaj przesiadywac w towarzystwie jakiegos
      suuuuper przystojnego chlopca(moze wtajemniczysz jakiegos kolege i pomoze Ci sie
      zemscic udajac Twojego nowego oblubienca:] albo jesli masz starsze rodzenstwo to
      kolega brata czy siostry:?) przejsc w towarzystwie tego "nowego" kolo stolika z
      bylym udac ze go nie widzisz a kiedy nie wytrzyma i powie Ci sam "czesc" to
      spojrz na niego z pogarda i zniesmaczonym tonem powiedz"o....hm...czesc" i
      udawaj ze swietnie sie bawisz w towarzystwie tego drugiego:D albo...po tym jak
      juz zrownasz go z ziemia swoimi wyrazami niecheci ,szepnij tamtemu cos do uszka
      niech tez go zmierzy i ostentacyjnie zmiencie lokal:] w tamtym gnojku az sie
      zagotuje:D nic nie boli tak jak urazona duma:] to narazie pierwszy spontaniczny
      pomysl na zemste ale jak przyjdzie mi do glowy cos lepszego to dam znac:]musi
      dziad dostac nauczke!!!:] pozdrawiam:)
      • majka99115 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 21:27
        dziekuje za slowa otuchy pozdrawiam:)
    • Gość: majka Re: zranione proszone o wpis IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.02.06, 21:25
      Dziewczyno!!Daj sobie spokoj!Po co Ci to!!Czemu chcesz sobie zawracac glowe jakims frajerem??Chcesz sie zemscic,ale tak naprawde takim mysleniem tylko sobie zycie zatruwasz.W ogole sie do niego nie odzywaj!!W OGOLE!!Nic,zero,nul!!Zadnego kontaktu!!Po co koles ma zyc w przekonaniu ze jest tak zajeb...ze nie mozesz o nim pzrestac myslec??Wyjdz gdzies z kolezankami,zaszalej,ale nie wpedzaj sie w obsesje!!I tylko nie mow,ze mi jest tak latwo mowic,bo pewnie nigedy czegos takiego nie przezylam itd.Otoz nie!Mnie jakis czas temu facet,z ktorym bylam 2 lata zrobil duzo gorsze swinstwo,a nawet kilka...;) Takze wiem co mowie!!Szkoda zycia na takie knucie:D Mysl teraz tylko o sobie a nie o nim!!
    • misiu_koala87 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 21:28
      a ja tam mimo wszystko bede obstawac przy tym ze zemsta jest slodka i nic nie
      wyzwala z poczucia krzywdy tak jak ona;]
      • majka99115 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 21:42
        Gdybym nie pragnela zemsty to bym nie zakladala tego watku.Chce zeby
        cierpial...wiem ze nic mi to nie da ale czy aby na pewno?Niech dostanie
        nauczke.Dlaczego to ja mam tylko cierpiec i dac sobie spokoj jakby nic sie nie
        stalo?zmarnowalam tyle czasu na myslenie o nim,kocham a on ma to gdzies!
        • Gość: jaaaaaaa Re: zranione proszone o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:47
          Najlepsza zemsta bedzie odkochanie sie i poznanie nowego faceta.
          Lepszej zemsty nie znajdziesz.
          • majka99115 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 22:03
            moze ty potrafisz sie zakochiwac i odkochiwac na zawolanie ale ja tak nie
            umiem.A po zatym to ze moj facet(juz nie moj) jest gowniarzem nie znaczy ze ja
            jestm.wiec zachowaj swoje"gowniarskie "komentarze dla siebie.Jestem na tym
            forum od nie dawna i nie wiem ile takich watkow juz bylo...nie obchodzi mnie to
            mam problem i juz a cie to lotto wiec pa
    • majka99115 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 21:55
      wiem ale minie wiele czsu zanim znowu komus zaufam...nie jestem kochliwa
      i jak sie juz zaangazuje to daje cala siebie.A narazie chce zemsty.
      • Gość: jjaaaaaaaaaa Re: zranione proszone o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:57
        To weź mu nasraj na wycieraczke.
        Znow kolejna urazona nastolatka zachwuje sie gó..arsko i pragnie zemsty.
        • majka99115 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 22:01
          a jaki wiek wedlug ciebie jest gowniarski?
          • misiu_koala87 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 22:07
            i co z tego!! moze to nie jest do konca powazne zachowanie ale nie tylko
            g..niary tak postepuja...dojrzale i zranione kobiety tez wydaje mi sie ze nie
            mozna tu generalizowac...jakby facet sie zemscil to jeszcze opowiadalby o tym na
            okolo jaki to wredny numer wycial swojej ex a jak dziewczyna nie chce podkulac
            ogonka i z opuszczona glowka cierpiec po tym jak potraktowal ja jak przedmio
            ktory mozna wyprobowac i wyrzucic to juz jest gowniara...?ja bede trzymac kciuki
            zebys w tym akurat wypadku zachowala sie niedojrzale i dokopala gnojkowi!!!:]!!!

• Gość: serty Re: zranione proszone o wpis IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.02.06, 22:12
              To akurat prawda...nie ma nic gorszego niz"furia kobiety wzgardzonej" ;) Jak juz powiedzialam,ja bym go olała i calą tę zemstę tez...ale jak juz dziewczyna musi sie jakos zemscic(zemsta jest slodka i nie tuczy) to po prostu,tak jak ktos juz napisal,najlepszym rozwiazaniem bedzie jak zobaczy Cie z jakims innym chlopakiem,z ktorym nie bedzie sie zachowywala jak siostra z bratem.(prawie)kazdy facet to pies ogrodnika i nic tak nie podziala na jego ego jak swiadomosc,ze wiesz,ze na nim swiat sie nie koncz i masz juz kogos innego:)
              • misiu_koala87 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 22:17
                to ja tak napisalam:D ja:D wlasnie!!nadal wena mnie nie naszla ale mysle ze przy
                minimalnym nakladzie srodkow mozesz plan ten zrealizowac:]gdzie bywa to pewnie
                wiesz, za przysluge postawisz koledze piwko a....ile rozkoszy z zemsty:D niech
                go szlag trafi na miejscu!tego mu zycze:]a Tobie powodzenia i zimnej krwi
                podczas realizacji:)! i daj koniecznie znac jak Ci poszlo:)!!wkrecilam sie w ta
                nasza mala intryge:]pozdrowienia:)
          • Gość: jaaaaaaaaaa Re: zranione proszone o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:16
            to nie wiek jest gó..arski tylko twoje zachowanie!
            • misiu_koala87 Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 22:23
              wiesz...sa pewne granice ludzkiej wytrzymalosci i jezeli ktos nie ma serducha i
              tylka do kopania z kamienia to poprostu w pewnym momencie nerwy mu
              puszczaja...ja sama jestem dosc nerwowa jesli o takie traktowanie chodzi i nie
              mam zamiaru wyzywac dziewczyny dlatego ze cierpi i chce dac teu
              upust...tlamszenie w sobie nagatywnych emocji jest bardzo niezdrowe:]tak wiec
              niech mu pokaze gdzie raki zimuja!!-swoja droga urazenie jego dumy przez
              pokazanie sie w towarzystwie kogos innego nie wyrzadzi mu jakiejs nieodwracalnej
              krzywdy na psychice...nie dramatyzujmy...a potem niech znajdzie sobie jakiegos
              wartosciowego,normalnego faceta -a nie prostaka wyzutego z uczuc!!- i niech zyja
              dlugo i szczesliwie!!kropka!
    • agatka_to_ja Re: zranione proszone o wpis 10.02.06, 22:25
      zemsta to nic dobrego... a kobieta z klasa "msci sie" lekcewazac faceta, ktory
      nie jest niczego wart.
    • majka99115 Re: zranione proszone o wpis 11.02.06, 00:24
      A jakie wedlug ciebie byloby najstosowniejsze zachowanie?Zapomniec?Zostawic
      sprawy takie jakie sa?cierpiec a on niech zyje sobie nadal w przekonaniu ze nic
      sie nie stalo ze rozkochal w sobie kolejna panienke ktora bawil sie prawie rok?
      Czy wedlug ciebie tylko "gowniary"i kobiety bez klasy pragna zemsty?Widac ze
      nie bylas w podobnej do mojej sytuacji albo masz inny temperament i inne
      podejscie do pewnych spraw.Otoz ja podchodze bardzo emocjonalnie do
      wszystkiego,nie dam z siebie ofiary robic i nie bede milczec bo tak bedzie
      wygodnie dla niego nie dla mnie.Ale co ty mozesz o tym wiedziec.Innym osoba
      dziekuje za pomysly i dam znac jak bedzie juz po wszystkim.Choc prosilabym
      jeszcze o kilka rad.
    • angie777 Re: zranione proszone o wpis 11.02.06, 14:33
      Powinnaś zupełnie zapomnieć o nim, bo niestety, "co z oczu, to z serca"... Może
      i troch ę to potrwa, ale jak widzę masz wysokie poczucie własnej atrakcyjności
      i na pewno w końcu zauważy to jakiś porządny mężczyzna, anie taki palantunio:>.
      A co do synndromu psa ogrodnika, to jest tak, ale nie ma sensu robić mu na
      złośc, bo to by znaczyło, że nadal Ci zależy. Po prostu zapomnij o jego
      istnieniu. Pozdrawiam
    • Gość: zraniona wpis IP: *.it-net.pl 11.02.06, 20:49
    • czekoladka_84 Re: zranione proszone o wpis 11.02.06, 20:51
      Zraniona nigdy nie byłam, ale wku..ona tak.
      • Gość: Anitchen WPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:35
        Coniektórzy faceci to naprawdę puste dziwki... no poraz kolejny się o tym
        przekonałam
        • dzinka1 Re: WPIS 12.02.06, 02:09
          mysla ze im wszystko wolno bo w ciaze nie zajda...i jak tu komus zaufac jak juz
          sie wkoncu zaangazujesz to sie w dupie maja
    • Gość: porzucona Re: zranione proszone o wpis IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.06, 19:23
      ja ci radze pokazać klase... zadbaj o siebie, idz do fryzjera, solarium,
      kosmetyczki, kup nowy, modny, sexowny ciuszek... i olej kolesia... a jak on
      zobaczy cie taka sliczna,na pewno pozaluje, a przy okazji zobaczy cie jakis
      wartosciowy przystojniak:D taka zemsta troche trwa, ale dziala... moj byly
      wydzwania do mnie od kilku miesiecy, prosi o spotkania, zaprasza na randki, a
      ja mam go gdzies!! bo teraz mam wspaniałego chłopaka i wiem ze tamten, który
      wydawał się jedyną miłością, to była pomyłka! zemsta to nic dobrego, ale jak
      sie udaje to cieszy i to jak:) hihihi... trzyam kciuki jak wiekszosc dziewczyn,
      ktore sie wypowiedzialy... i tez prosze o jakis odzew jak poszlo:p zycze
      jeszcze lepszych rezultatow niz u mnie!
    • anna_wicherek Re: zranione proszone o wpis 12.02.06, 22:38
      Olej go sobie, jeśli będziesz się starała się odegrać to tylko zmusisz się tym
      do myślenia o nim. Facet jest idiotą a Ty takim zachowaniem spawiasz wrażenie
      jakbyś mu właziła w dupę. Na dodatek zachowuje się jak dzieciak i zupełnie Cię
      nie szanuje, skoro się nie odzywa:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka